Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

Οι Εβραίοι που κυβερνούν την Γερμανία (ενώ κάλυψαν την αθλήτρια με το ρατσιστικό μήνυμα κατά των Ελλήνων) έδιωξαν από την Ολυμπιάδα αθλήτρια επειδή έχει σχέση με εθνικιστή!!! (Είπαμε το "Ολυμπιακό Ιδεώδες" είναι οι λαθρομετανάστες)

Σοκ στην Oλυμπιακή αποστολή της Γερμανίας! Η αθλήτρια της κωπηλασίας και μέλος του πληρώματος της οκτάκωπου γυναικών που κατέλαβε την έβδομη θέση στον χθεσινό τελικό, Νάντια Ντριγκάλα, υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το Ολυμπιακό Χωριό. 

Επισήμως δεν έχουν γίνει γνωστός ο λόγος, αλλά σύμφωνα με.....

γερμανικά ΜΜΕ, αποδείχτηκε πως είχε δεσμό με μέλος εθνικιστικού κόμματος της Γερμανίας, ενώ και η ίδια 23χρονη αθλήτρια φέρεται να ασπάζεται τις ίδιες απόψεις, που δεν συνάδουν με τα "ολυμπιακά ιδεώδη"...
πηγή

3 σχόλια:

  1. Τι να πρωτο σχολιασει κανει για το Ευρωπαικο καταντημα μας, και για την εβραικη επικυριαρχια , ειναι δυνατον να υπαρχει εστω και ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που να μην βλεπει οτι η διαδικασια της αριοκτονιας ειναι στα τελικα της σταδια?
    Θα επανελθω.
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο ποτε το ολυμπιακο ιδεωδες εγινε αντιεθνικιστικος ασιατοαφρικανολαγνος πολυφυλετισμος , για ΠΟΙΑ ολυμπιαδα ομιλουν ρε τα ΚΟΠΡΑΝΑ, γνωριζουν οτι στην αρχαια Ελλαδα δεν επιτρεποταν οι μη ΕΛΛΗΝΕΣ στους ολυμπιακους αγωνες γαμω τον Γιαχβε τους?

    Αλλα φυσικα δεν ειναι αυτο το ζητημα, το ζητημα ειναι οτι δεν μπορει καποιος πλεον να εχει ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ χωρις να υποστει τις διωξεις του διεθνιστικου εθνοκτονου βρωμερου εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστικου καρκινοκαθεστωτος.
    Η Χωρα του μεγιστου Φυρερ, των ενοπλων ΣΣ , και του εθνικοσοσιαλισμου ...θα τρεμουν τα κοκκαλα των αγωνιστων της ευρωπης και του αριου πολιτισμου.
    Δεν ειμαστε απλα σε πολεμο, υφιστάμεθα συστηματικά γαμψομυτικη φανατικη γενοκτονια με καθεστωτικη και νομικη επιχωρηγια.
    Εβραιομπολσεβικοι, και η "ολυμπιακη επιτροπη" ομοϊδεάτες σας τελικα, τοσο "αντι"καθεστωτικοι πια?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραιομπολσεβικοι και το ελεεινο καθεστως σας, οταν καταλαβουμε εμεις την εξουσια, και στειλουμε πακετο τους εβραιους στην Μαδαγασκαρη και εσας σε τιποτα νησια και βουνα να σπατε πετρες, ετσι και μας ρωτησουν γιατι, θα απαντησουμε, οτι ο εβραιομπολσεβικισμος και ο διεθνιστοκαπιταλισμος, δεν συνάδει με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών