Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

Βροντερό παρών στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων στη Θράκη μας από τη Χρυσή Αυγή


Δυναμική παρουσία στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση λαθροεποίκων

Δυναμική και μαζική ήταν η παρουσία του Κινήματός μας στο Πανθρακικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 06.08.2012, στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής με  την συμμετοχή πολλών φορέων και πολιτών από όλη την Θράκη, ενάντια στην μετατροπή των Αστυνομικών Σχολών σε κέντρα κράτησης λαθρο-εποίκων. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο πλήθος συναγωνιστών και συναγωνιστριών, ως επί το πλείστον από την Τ.Ο Ροδόπης αλλά και από άλλες τοπικές οργανώσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ένωσαν τις αγωνιστικές τους φωνές με εκατοντάδες άλλους πολίτες, πατριωτικές ενώσεις, δεκάδες άλλους κοινωνικούς φορείς αλλά και την Εκκλησία, αντιδρώντας έτσι όλοι μαζί ενωμένοι στην απαράδεκτη και άκρως προκλητική απόφαση της τροϊκανής κυβέρνησης για μεταφορά μεγάλου όγκου λαθρομεταναστών από την Αθήνα στις κλειστές, λόγω θέρους, Σχολές της Αστυνομίας σε Κομοτηνή και Ξάνθη.
Στο Συλλαλητήριο μίλησε .....
εκπρόσωπος των συνδικαλιστών αστυνομικών υπαλλήλων, η οποία κατά τρόπο ευσύνοπτο και περιεκτικό αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό της μεταφοράς των λαθρο-εποίκων, από την Παρασκευή μέχρι και εκείνη την στιγμή, καταγγέλλοντας επίσης και τις απαράδεκτες πράξεις βίας από την πλευρά των ΜΑΤ εναντίον απλών πολιτών αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από την πύλη της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής. Η εν λόγω συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. δεν παρέλειψε -επίσης- να τονίσει κάτι που και εμείς, από την πλευρά μας, δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή σε σχετικό ηλεκτρονικό δημοσίευμά μας, ότι δηλαδή μια τέτοια ενέργεια -από την πλευρά της κυβέρνησης- απαξιώνει και υποβαθμίζει το λειτούργημα του αστυνομικού.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε, ανεβαίνοντας στο βήμα, ο...................

 συνέχεια με βίντεο - φωτογραφίες και ρεπορτάς....
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-parousia-sto-panthrakiko-sullalhthrio-enantia-sthn-egkatastash-lat#.UCI5TKO2ap0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών