Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2012

"Ξύπνησε ο κυρίαρχος λαός" στη Συρία...Αλλά τον βόηθησαν οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας-Γερμανίας!Όπως και τώρα που πολεμά για "δημοκρατία"

Οι βρετανικές και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες προσφέρουν βοήθεια στους εξεγερμένους στη Συρία, όπως αναφέρουν σε σημερινά τους άρθρα ευρωπαϊκές εφημερίδες.

Σύμφωνα με τη Sunday Times, που επικαλείται αξιωματούχους της συριακής αντιπολίτευσης, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν βοηθήσει τους εξεγερμένους να εξαπολύσουν πολλές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν στενά τα....
όσα συμβαίνουν (στη Συρία) από την Κύπρο», δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός. «Οι Βρετανοί δίνουν πληροφορίες στους Τούρκους και τους Αμερικάνους», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι βρετανικές αρχές «εγκρίνουν 100%» την παροχή απόρρητων πληροφοριών από τις στρατιωτικές τους βάσεις στην Κύπρο προς την Τουρκία και τελικά τους αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Οι πληροφορίες αυτές αφορούν κυρίως τις κινήσεις του τακτικού στρατού προς το Χαλέπι, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, όπου εδώ και ένα μήνα διεξάγεται μια αποφασιστικής σημασίας μάχη μεταξύ του στρατού και των εξεγερμένων.

Εξάλλου και η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag ανέφερε σε άρθρο της ότι οι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) επιβαίνουν σε πλοιάρια που βρίσκονται στα ανοιχτά της Συρίας και διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να παρατηρούν τις μετακινήσεις του συριακού στρατού από απόσταση μέχρι και 600 χιλιομέτρων.

 Στη συνέχεια μεταδίδουν τις πληροφορίες τους σε Αμερικανούς και Βρετανούς αξιωματικούς και κατόπιν ενημερώνουν και τους Σύρους αντάρτες. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ?? Η ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ CIA k Mossad ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΕΒΡΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών