Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2012

Δεν αφομοιώνονται οι τούρκοι στη Γερμανία λέει μια έρευνα...Γιατί αφομοιώνονται οι μαύροι στη Γαλλία ή οι αλαβανοί στην Ελλάδα;

  σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς... Ο φυλετισμός είναι στην καρδιά κάθε ανθρώπου και δεν δέχεται να αλλοιωθεί από αλλογενείς όση προπαγάνδα και να δεχθεί...κάποια μέρα θα ξεσπάσει. είναι ηλίθιοι άραγε οι επιστήμονες που λένε για τα οικοσυστήματα:

Η "πολυπολιτισμικότητα" στα ποτάμια(τυχαίο παράδειγμα) είναι καταστροφική! Ο "εμπλουτισμός" των υδάτινων πολιτισμών με "ξενικά είδη" απαγορεύεται! Η "ενσωμάτωση" ξένων ειδών είναι απαράδεκτη! 
 
 Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας να αφομοιώσει τους Τούρκους μετανάστες. Σύμφωνα με το ινστιτούτο Info, το 45% των Γερμανών πολιτών τουρκικής καταγωγής θέλει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τουρκία. Μόλις το 15% θεωρεί ότι η Γερμανία είναι η πατρίδα του, ενώ σε σχέση με παλαιότερες δημοσκοπήσεις αυξήθηκε στο 45% το ποσοστό αυτών που θεωρούν και τις δύο χώρες πατρίδα τους.

Χαρακτηριστικό είναι.... επίσης πως μόνο το 15% εξ αυτών αισθάνεται ως πατρίδα του την Γερμανία. Επιπλέον, το 62% από τους 1.000 ερωτηθέντες σε όλη την χώρα, απάντησε πως αισθάνεται καλύτερα μόνο εάν έχει κοντά του άλλους Τούρκους. Το 79% πιστεύει ότι η Γερμανία είναι ένα ανοιχτό κράτος όπου ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει και το 78% δήλωσε πως θέλουν να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία. Μόνο το 8% δήλωσε ότι θα προτιμούσε καθαρά τουρκικά σχολεία, ενώ το 95% πιστεύει ότι τα τουρκάκια πρέπει επισκέπτονται γερμανικούς παιδικούς σταθμούς ώστε να μαθαίνουν γερμανικά.

Η Γερμανία αριθμεί σήμερα 3 εκατ. Τούρκους, ή τουρκικής καταγωγής, πολίτες, οι 700.000 των οποίων είναι πολιτογραφημένοι Γερμανοί.

Βασικοί λόγοι για την ανάγκη επιστροφής στην Τουρκία φαίνονται να είναι η επιθυμία ανακάλυψης των «ριζών» τους, αλλά και η διαβίωση σε μία χώρα με καλύτερο κλίμα μετά την συνταξιοδότηση.

Αναφορικά με τα δημογραφικά στοιχεία της έρευνας η ηλικιακή ομάδα που εμφανίζει την μεγαλύτερη επιθυμία εγκατάστασης στην Τουρκία είναι αυτή των 30-49 ετών.

Βασικό επιχείρημα για τους Τούρκους είναι και η θρησκεία, καθώς εύχονται να μπορούσαν να βρουν περισσότερα ισλαμικά τεμένη στην Γερμανία, σε ποσοστό 55%, ενώ το 37% απαντά ότι είναι αρκετά θρησκευόμενο, με το ποσοστό αυτό να ανεβένει στο 64% για τις ηλικίες κάτω των 30 ετών!!. Το 18% θεωρεί του Εβραίους "κατώτερους ανθρώπους", το 25% πιστεύει το ίδιο για τους άθεους, ενώ το 8% το πιστεύει και για τους χριστιανούς. Το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το Ισλάμ είναι η μόνη αληθινή θρησκεία. dexiextrem.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτα να τα βλεπουν οι εγκεφαλικα πλυμενοι ευρωπαιοι, εισβολεις στην Γαλλια καινε ,σπανε και εποικουν περιοχες ολοκληρες κανοντας τες "γκετΟ" δηλαδη μη Γαλλικες περιοχες εντος Γαλλικου εδαφους, εκατομμυρια αλλοφυλων μογγολοτουρκων οι οποιοι τσακιστικαν πριν απο αιωνες στην Βιεννη και απο τον Πριγκηπα Ευγενιο, τωρα επιστρεφουν "ειρηνικα" και εποικουν την Γερμανια σαν να μην εγινε τιποτα, ως απορροια της καταστροφικης της ηττας, και εχουν καταντησει ακομα και την πρωτευοσα της Τουρκικη επαρχεια, αλλα αυτοι συνεχιζουν να τρωνε "πολυπολιτισμικη" εβραιομαρξιστικη εθνοκτονα προπαγανδα.
    Εαν δεν ανοιξουν τα ματια τους, και αυτοι και εμεις, μας αξιζει η εξαφανιση
    Η Ευρωπη του Ευγενιου, του Μαρτελ, του Αλεξανδρου, και του Σιντ, διαλύεται και ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΑΙ επειδη το αποφασισε μια γαμψομυτικη καρκινοφαρα και τα κοκκινα φτυσιματα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών