Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

Και όμως βρέθηκαν κάποιοι να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή για το ντου στο πλοίο με το πακιστανικό-κτήνος...Ήταν φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το πιο γελοίο όμως ήταν ότι καταδίκασε το γεγονός γιατί μπορεί να.....χάσουμε τουρίστες!
Τα λένε αυτά οι άνθρωποι που έχουν στήσει τσαντίρια μπροστά στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο κέντρο της Αθήνας για τους πακιστανούς - "απεργούς πείνας" και έκαναν κατάληψη του ιστορικού κτιρίου της Νομικής με λαθρο-εποίκους..

Διαβάστε τη δήλωση Δρίτσα... και γελάστε με την ψυχή σας..


«Προκαλεί οργή η χτεσινή, προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της λαϊκής ευαισθησίας,  ανενόχλητη εισβολή μερικών δεκάδων χρυσαυγιτών στο πλοίο και η επίθεση στην αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κατηγορούμενο για την πολλαπλή κακοποίηση της 15χρονης. Ο αποτροπιασμός για το έγκλημα της Πάρου δεν είναι δυνατό να αποτελέσει αφορμή για τη διάχυση της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, και, πολύ περισσότερο, για τον πολλαπλασιασμό αγελαίων φαινομένων αυτοδικίας, στα οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν κρανοφόροι με στολές παραλλαγής.

Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν.

Εικόνες σαν αυτές που είδαν χτες έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίες διασύρουν πράγματι διεθνώς τη χώρα και δικαίως κινητοποιούν διεθνείς οργανισμούς εναντίον μας, δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν χωρίς την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των κρατικών Υπηρεσιών.
Η τρικομματική κυβέρνηση, και ειδικά οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης δεν μπορούν να ολιγωρούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ένα στρατιωτικά οργανωμένο ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή δεν ελέγχει τα Υπουργεία τα οποία εποπτεύουν ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Δένδιας. Ότι αυτό δεν ισχύει, οφείλουν και να το αποδεικνύουν»

7 σχόλια:

  1. Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ
    Εχουν ξεφυγει τελειως οι ξεφτιλισμενοι υπανθρωποι, θεωρουν οτι η διεθνιστικη θεωρηση της φυσης και του ανθρωπου,(υπανθρωπου)ειναι αυτονοητη για ολους μας, και οποιος παραστρατει ειναι "καταδικαστεος" απο την παραφυσικη "πολιτικη ορθοτητα" του διεθνους καθεστωτος του οποιου εκπροσωπουν.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΜΑΡΔΟΧΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΘΕΣΦΑΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.
    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χωρα δεν διασύρεται απο την εικονα τριτοκοσμικης μεσανατολικης λαικης αγορας την οποια παρουσιαζουν τα πρεζεμπορικα αστικα της κεντρα γεματα υπανθρωπους βρωμια και δυσοδια, δεν διασύρεται απο τις αναρχοκομμουνιστικες συμμορίες που βρωμιζουν τις πολεις με ανθελληνικα συνθηματα και μουντζουρες, που καινε απο δαση μεχρι πολεις, σκοτώνοντας οποιον Ελληνα βρουν μπροστα τους, δεν διασύρεται απο τις 70 δολοφονιες εισβολεων υπανθρωπων μεσα σε 6 μηνες, εναντιον Ελληνων, δεν διασύρεται απο τις μαιμουδες επιβητορες τους Πακιστανους που βιαζουν αφου εχουν τσακισει το κεφαλι 15χρονων Ελληνηδων, δεν διασυρεται απο την σκανδαλωδη ανθελληνικη μεταναστολαγνεια των ενεργων εχθρων της ανθρωποτητας των κοκκινων κτηνων ορφανων του Σταλιν και του Μαο, αλλα απο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΣΙΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΘΗΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΙΑΣΜΑ

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ .
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθάρματα αναρχοφασίστες του γυριζα/τριγύριζα/σύριζα/πισωγλέντιζα , όταν θα βιάσουν τις κόρες σας τα ορκς από πακιστάν κλπ, να βγείτε να τα υποστηρίξετε, να τα ταίσετε, για να σας βιάζουν πισωγλέντιζα.
    Βρωμεροί ανθέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "φασιστες" οι εβραιομπολσεβικοι?
    Ρε παιδια ελεος, μην τα λετε αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Σύριζα γαυγίζει στη Χρυσή Αυγή όπως γαυγίζει το κοπρόσκυλο μπροστά στην αρκούδα. Οι ανθέλληνες δεν αντέχουν άλλον εθνικισμό όπως δεν αντέχει ο διάβολος το λιβάνι.

    Δε πειράζει. (Δε) θα τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ανακοινώσεις του, τις έχουμε γραμμένες στα τέτοια μας !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών