Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2012

Ράπισμα στην προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ...Οι "ρατσιστική" βία είναι ομόφυλη και ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ-Μουσουλμανική

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: βγείτε τώρα δημοσιογραφικές πόρνες και παραδεχθείτε ότι είπατε ψέματα για τις "ρατσιστικές" επιθέσεις....Αλλά που να τολμήσετε..;Εδώ δεν είπαν τίποτα για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκαν και κατέσφαξαν νεαρό αλλοδαπό, υπήκοο Ιράκ.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.....
του makeleio.gr, πρόκειται για τον 27χρονο Ιρακινό(αυτή την εθνικότητα δίνει η αστυνομία εκτός κι αν πρόκειται για άλλον λαθρομετανάστη) Αλαντίν-αγνώστων λοιπών στοιχείων-ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, είχε προφυλακιστεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Να παρουσιάζεται στο τμήμα κάθε 1η και 15 του μήνα.
Το θέμα έχει λάβει και πολιτικές προεκτάσεις αφού στο παιχνίδι-όπως πάντα-μπήκε ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή με εκατέρωθεν σκληρές δηλώσεις όπως και ο υπουργός Ν.Δένδιας που φωτογράφισε πολιτικό χώρο για την δολοφονία του Ιρακινού. Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνες ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.
http://makeleio.gr/


Δείτε ένα άθλιο απόσπασμα του ALPHA που ουσιαστικά στοχοποιεί συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και μιλά για "ρατσιστικές" επιθέσεις
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών