Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2012

ΚΚΕδες επισκέφτηκαν στρατόπεδο λαθρομεταναστών στη Θράκη για να σιγουρέψουν ότι είναι περνούν καλά οι λαθρο-έποικοι

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν τα κομμούνια να μοιράζουν στους λαθρομετανάστες CDs από τις νέες επιτυχίες των RnB σχημάτων της Ελλάδος για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους ανάμεσα στο ξύσιμο και το...σφάξιμο

Τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών εντός της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης καθώς και τις δυσκολίες τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι αστυνομικοί-φρουροί, διαπίστωσε το κλιμάκιο της Ν.Ε ΚΚΕ Ξάνθης κατά την επίσκεψη του στη Σχολή. Σε συνέντευξη τύπου που....
παραχώρησαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κώστας Βογιατζής και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Κολλάρος, επισήμαναν καταρχάς την ακαταλληλότητα του χώρου και τα ζητήματα που ανακύπτουν εξαιτίας της.

Ο Κολλάρος, τόνισε ότι οι κρατούμενοι κοιμούνται σε στρώματα τοποθετημένα στο δάπεδο καθαρίζουν το εσωτερικό των θαλάμων οι ίδιοι και τους εσωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους ιδιωτικό συνεργείο. Τον υγειονομικό τους έλεγχο ανέλαβε κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ζήτησαν και τους παραχωρήθηκε χώρος για τις λατρευτικές τους ανάγκες τον οποίο φροντίζουν οι ίδιοι καθημερινά.
πηγή

5 σχόλια:

  1. Φημες επισης θελουν αθλιες απλυτες και ελεεινες αναρχοκομμουνιστριες να προσφερουν εν ειδη απελπισιας δωρεαν σεξουαλικες υπηρεσιες στους εισβολεις πιθηκανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά καί θά ένδιαφερθοῦν, ἀφοῦ εἶναι "ταξικά ἀδέλφια" μ΄αὐτούς ὅπως εἶπε τό Ἀλεκάκι῎ Ἀπό τήν ἄλλη, ένδιαφέρονται γιά λατρευτικούς χώρους. Ποιοί; Αὐτοί πού στούς σοσιαλιστικούς παραδείσους γκρέμιζαν ἐκκλησιές, κάτω ἀπό τίς ἰαχές, "Ἡ θρησκεία εἶναι τό όπιο τοῦλαοῦ". Τώρα, οἱ ὑποκριτές, γιατί θέλουν νά εἶναι τ΄αταξικά τους άδέλφια ἀφιονισμένα. 'Υποκριτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πήγαν μόνο για αυτό, δεν τα ξέρετε καλά.
    Πήγαν και για να τους ξελαφρώσουν γιατί είναι τόσες μέρες εκει μέσα και απλά πήδαγε ο ένας τον άλλον, τώρα φχαριστηθήκανε αφράτο κόκκινο πισινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κρίνω από το πάρκο κοντά στην Ομόνοια μάλλον για Πούτσα θα είναι πιο πρόθυμοι οι αδελφές γυφτοπακιστανοί κλπ... αλλά θα τους το χαλάσουν... κρίμα!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών