Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο "ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων" ο Γιάννης Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς, στην προσπάθειά του να γελοιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπόθεση "100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης". Και πλέον με θετικές ενέργειες. Μέχρι τώρα, ήταν ...
αδιάφορος, αλλά τώρα, οι άνθρωποί του, πιστοί στο νεοταξικό ρατσιστικό δόγμα του CIAεθνομηδενισμού και των ΜΚΟ, οργανώνουν ένα απίστευτα γελοίο πρόγραμμα, δήθεν "εορτασμού" της απελευθέρωσης.
Με πρόσχημα την απεμπλοκή από "εθνικοπατριωτισμούς", φτιάχνουν ένα πρόγραμμα, αντάξιο του απύθμενου μίσους που τρέφουν για οτιδήποτε ελληνικό.
Πολλοί, δεν θα καταλάβουν πιθανώς το εμετικόν του πράγματος.
Για όσους καταλαβαίνουν:
έχουν προγραμματιστεί δύο μεγάλες εκδηλώσεις:
Πρώτον,
το «Διεθνές Συμπόσιο της Θεσσαλονίκης» γύρω από τρεις θεματικούς άξονες: την παρακμή της Δύσης, την άνοδο της Κίνας και το Ισλάμ μετά την Αραβική Άνοιξη. Εισηγητές του συνεδρίου είναι οι: Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ., Jonathan D. Spence, Ομότιμος Καθηγητής στην Έδρα Ιστορίας Sterling στο Πανεπιστήμιο Yale και διεθνούς κύρους ειδικός της νεώτερης Κίνας, και James Piscatori, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Durham - μελετητής του Ισλάμ και των Ισλαμικών πολιτικών κινημάτων παγκοσμίως.
Δεύτερον, θα πραγματοποιηθεί τριήμερο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Θεσσαλονίκη: Μια πόλη σε μετάβαση, 1912-2012/Thessaloniki: A City in Transition, 1912-2012», στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με στόχο τη δημιουργική συνάντηση των σύγχρονων ιστοριογραφικών ρευμάτων αλλά και όλων των συναφών κοινωνικών επιστημών, όπως της Ιστορίας, της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, της Οικονομίας, του Δικαίου, των Διεθνών Σχέσεων και των Τεχνών. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακαδημαϊκό, Κωνσταντίνο Σβολόπουλο, τους καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Κ. Γούναρη, Ιωάννη Δ. Στεφανίδη και τον επίκουρο καθηγητή Δημήτρη Λυβάνιο, και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, Μαρκ Μαζάουερ. Της οργανωτικής επιτροπής προΐσταται ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καιρίδης.
Μάλιστα! Δύο οργανώσεις των οποίων ψυχή είναι οι αρχιερείς της "συμμαχίας των πρόθυμων", Τσούκαλης και Καιρίδης !!!
Oι άνθρωποι που λατρεύουν οτιδήποτε μισεί την Ελλάδα και το ελληνικό έθνος. Οι Αμερικανοσπουδαγμένοι ελιτίστες των "ιδρυμάτων της αμερικανόδουλης παγκοσμιοποίησης", που σιχαίνονται τη λέξη Ελλάδα και ανήκουν ψυχή τε και σώματι στα ευαγή αμερικανικά ιδρύματα.
Ο Τσούκαλης του ΕΛΙΑΜΕΠ και ο Καιρίδης του Navarino Network της "προσάρτησης της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα" και του ρηθέντος ""Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος από ένα σωρό σκουπιδιών μπροστά στην πολυκατοικία μας" (το θυμάστε κύριε Καιρίδη, έτσι; Εμείς δεν το ξεχνάμε, είναι ακόμη εδώ).
Οι άνθρωποι που αποκαλούν τη Θεσσαλονίκη με το Τουρκικό της όνομα,.Σελανίκ !
Οι άνθρωποι που βάζουν σπυριά όταν ακούν τη λέξη Κωνσταντινούπολη και εκσπερματίζουν όταν ακούν τη λέξη Istanbul, θα ...λαμπρύνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση....
Αλλά όπως λένε σοφά οι αναρχικοί: "οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους ταιριάζουν"..
Αυτοί μας αξίζουν.
Y.Γ. Τη Ρεπούση ξέχασες Δήμαρχε. Φώναξέ την να μας μιλήσει για το μεγαλείο του Οθωμανικού λαού.
taxalia.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτο το σιχαμα , ποτε θα αρχισει να φοβαται να κυκλοφορήσει στους δρομους?

    Τι περιμένεις απο εναν λαο, ο οποιος ψηφίζει αποστήματα σαν και το ανωθεν.

    Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών