Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

Ανέλαβαν την ευθύνη για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής τα αναρχοάπλυτα του Indymedia...

Ο Δένδιας που είναι τώρα να μας πει για τα...."τάγματα εφόδου" των αναρχομπολσεβίκων που καίνε γραφεία εκλεγμένου κοινοβουλετικού πολιτικού φορέα...;!
Όσο για τις απειλές των μιασμάτων, αν δεν είναι βρυκόλακες, ας κάνουν το....λάθος κάποια ώρα της ημέρας που έχει ήλιο να προβούν σε μια αντίστοιχη ενέργεια.

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στη "γιάφκα" του Indymedia:


«Αυτοί που σπέρνουν τον τρόμο, να εισπράξουν το μίσος μας.
Τα άλλοθι πλέον δεν πουλάνε...
Δεν υπάρχουν παραπλανημένοι ψηφοφόροι της Χ.Α. Όσοι την στήριξαν, συνειδητά το έπραξαν. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασίστες.
Όσοι επενδύουν στο ρόλο του θύματος για να μαζέψουν στις κακομοίρικες οργανωσούλες τους δέκα καημένους αριστερούληδες παραπάνω, δεν σπέρνουν παρά την ηττοπάθεια απέναντι στο φασισμό.
Όσο οι μετανάστες δεν οικοδομούν τις αυτο-οργανωμένες δομές αυτοάμυνάς τους απέναντι στους φασίστες και εξαντλούν τη "μαγκιά" τους σε μεταξύ τους άθλιους τσαμπουκάδες και σε αντικοινωνική παραβατικότητα, τόσο συμβάλλουν στο γενικευμένο κοινωνικό κανιβαλισμό.
Οι μόνοι που δεν αναζητούν πλέον άλλοθι είναι οι ίδιοι οι φασίστες, απροκάλυπτα επιδιδόμενοι σε ένα δολοφονικό έργο, υπό την κάλυψη των κρατικών μηχανισμών και υπό την ανοιχτή ή καλυμμένη υποστήριξη των πιο σάπιων ενστίκτων αυτής της πλέμπας που ονομάζεται φασίζων λούμπεν μικροαστός.
Όσο για μας, άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ. Ο πόλεμός μας με τα καθάρματα της Χ.Α. δεν είναι μόδα στα πλαίσια της "απρόσμενης" (υποτίθεται) ανόδου τους. Χρόνια τώρα τους πολεμάμε στους δρόμους, στα μυαλά. Τους πολεμάμε γιατί είναι η πιο φρικαλέα όψη, το μακρύ χέρι των ουσιωδών εχθρών μας: της εξουσίας και του κεφαλαίου. Και δεν τους χαριστήκαμε ποτέ.
- Στις 12 Αυγούστου πυρπολήσαμε τα γραφεία της Χ.Α. στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.
- Στις 22 Αυγούστου, στο Περιστέρι, μετατρέψαμε σε στάχτη κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του νεοναζί τραμπούκου Ε.Μπούκουρα, βουλευτή Κορινθίας της Χ.Α.
Εις το επανιδείν...
Υ.Γ.: την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Τάσο Θεοφίλου».

13 σχόλια:

  1. 1ον η Χρυσαυγιτες ξερουν που ειναι το ιντιμιντια ας αναλαβουν δραση αλλιως καλα να παθουν
    επισης ξερει και το κρατος που ακριβως βρισκονται οποτε εαν δεν κλεισουν την σελιδα και δεν τους μαζεψουν ειναι συνενοχη και συνυπευθυνοι.
    Αλλα εν τελη ξερουν που ειναι οι χρυσαυγιτες , ας αναλαβουν δραση αλλιως ας τα λουστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "ελληνόφωνο" κράτος είναι σίγουρα συνένοχο και τους επιδοτεί...
      Το indymedia έχει "χορηγό" το soros και λοιπές ΜΚΟ..
      Οι ΜΚΟ, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν υποτακτικούς τους "ελληνόφωνους" πολιτικούς.
      Κάνε την πράξη με τις συνεπαγωγές και βγάλε ένα συμπέρασμα γιατί το "κράτος" δεν κλείνει την ιστοσελίδα...

      Όσο για αυτό που έγραψες "ας τα λουστούν"...Πρόσεχε τι εύχεσαι..
      Υπάρχει και η ΝΕΜΕΣΙΣ
      Για το "καλά να πάθουν" κοίταξε μην το αναφέρουν και κάποιοι άλλοι και για εσένα μόλις γίνεις ο παθών.

      Υ.Γ.1
      Ο server του indymedia γνωρίζουμε όλοι που βρίσκεται...αλλά δυστυχώς δεν φτάνει μόνο αυτό

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι, ξερεις πως το εννοώ
      Προφανως και ειμαι υπερ της Χρυσης Αυγης

      Διαγραφή
  2. Μιλούν για καθεστως ατομα τα οποια ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ απο καθεστωτικα ιδρύματα, με ΔΩΡΕΑΝ παροχη ρευματος, εξοπλισμο δοσμενο απο τον εβραιο Σορος, σας εχουν δώσει ακομα και δικοι σας ρε μιασματα, και που συνεχίζουν να παρανονομουν κατα κανόνα με καθεστωτικο άσυλο, ατομα τα οποια διαφημίζονται απο κανακηδες και Λαζοπουλους ως "κοινωνικοί αγωνιστες" που η "ηθικη" τους ειναι η ακτινογραφια του διεθνιστικου ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ και που οι συμμορίτες τους αποφυλακίζονται εντος ολίγων μηνων ακομα και μετα απο δολοφονιες.
    Ομιλουν για "ενστικτα" τα ανθρωποειδη των πεποιθήσεων "λευκών πινακων" , ομιλει περι πλεμπας ο ενεργος θανατος ,η ΥΣΤΑΤΗ συνεπεια της ασφάλτου της κατώτερης υπανθρωποτητας, ομιλούν για δολοφονους αυτοι που εκθειάζουν δολοφονους και τους αποκαλούν "συντρόφους" , αυτοι που δεν εχουν να πουν λεξη για τις εκατομβες νεκρων Ελληνων απο τους υπανθρωπους εισβολεις που το διεθνιστικο εβραιοκαπιταλιστικο-εβραιομαρξιστικο καθεστως εχει επιβαλει σε ολες τις Ευρωπαικες πατριδες, αλλα αντιθετως τους χλευαζουν κιολας.
    Ομιλουν περι κεφαλαιου τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΕΙΔΗ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥΣ, την διεθνη αμνηστια , τις αντιρατσιστικες ΜΚΟ και τις διεθνεις αντιρατσιστικες συμβασεις τις εχετε ακουστα "αντικαθεστωτικοι" εβραιομπολσεβικοι?

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος δεν ειναι σε θεση να καταλάβει οτι το συγκεκριμένο διεθνες καθεστώς ειναι πολιτικα εβραιοκαπιταλιστικο και "πολιτισμικό" εβραιομαρξιστικο, τοτε του αξιζει η πρεζα και η αναρχία ως ιδεοληψία, ειναι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ και ενα εθνικο καθεστώς τον προορίζει για ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "κανιβαλισμός" εχει να κανει προφανώς με την συγγένεια που αισθάνονται οι εβραιομπολσεβικοι με τους εισβολεις ετσι?
    Αν και ο κανιβαλισμός σε πλείστες των περιπτώσεων ιδιως των αφρικανων εισβολέων ειναι "πολιτισμικη" παραδοση, και οποιος δυσκολεύεται να το πιστέψει ας ψαξει να βρει για τον κανιβαλισμο κατα την περιοδο του εμφυλιου της Γκανας πριν καμια 6αρια χρονια, οχι αιωνες, οπου έτρωγαν οι ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, τους πυγμαίους αραπηδες γιατι εκτος απο τους θεωρούσαν "υπανθρωπους"(πλήρης ειρωνεία) επισης θεωρούσαν οτι το κρεας τους δινει μαγικες ιδιότητες.

    Αντε ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΠΑΤΑΞΕΙ" ΤΑ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ
    Η Ελλας ανεχετεαι 3 εκατομμυρια παρανομους εισβολεις, 70 δολοφονιες Ελληνων απο εισβολεις ανα εξάμηνο, δεκαδεσ χιλιαδες ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΩΝ Ελληνων, ανέχεται την πώληση η μαλλον παράδοση του εθνους σε διεθνεις τοκογλυφους, ανεχετε ληστοσυμμοριτικα εβραιομαρξιστικα ερπετα να δολοφονουν να καινε , να κανιβαλιζουν οτι βρουν μπροστά τους με καθεστωτική και δη μιντιακη ασυλία, αλλα ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ η ωρα που οι Ελληνες δεν θα σας ανέχονται εντος ολιγου


    Παραίνεση στον Κασιδιαρη , γιατι ρε Ηλια ενο εισαι τοσο καλος ομιλητής αποκαλείς "τρομοκράτες" τους εβραιομπολσεβικους συμμορίτες, δηλαδή οι εβραιομπολσεβικοι πως βαφτίζουν οτι δεν τους αρεσει "φασιστικο" προσδίδοντας πολιτικα πρόσημα στην επίθεση τους?

    ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!!ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε πούλο από εδώ εβραϊκό κατακάθι γιατί δε θέλουμε και πολύ να ζητήσουμε την IP σου και μετά....Τ-Ρ-Ε-Ξ-Ι-Μ-Ο και πλαστικές

      Διαγραφή
  6. In 2003, Sinafasi Makelo, a representative of Mbuti pygmies, told the UN's Indigenous People's Forum that during the Congo Civil War, his people were hunted down and eaten as though they were game animals. In neighbouring North Kivu province there has been cannibalism by a group known as Les Effaceurs

    Κονγκο ξετλισμενε εβραιομπολσεβικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Both sides of the war regarded them as "subhuman" and some say their flesh can confer magical powers.[22] Makelo asked the UN Security Council to recognise cannibalism as a crime against humanity and an act of genocide.[23] According to Minority Rights Group International there is extensive evidence of mass killings, cannibalism and rape of Pygmies and they have urged the International Criminal Court to investigate a campaign of extermination against pygmies. Although they have been targeted by virtually all the armed groups, much of the violence against Pygmies is attributed to the rebel group, the Movement for the Liberation of Congo, which is part of the transitional government and still controls much of the north, and their allies.[24]

    Για όποιον δεν ξερει αγγλικα περιγράφεται ο κανιβαλισμός εναντίον των πυγμαίων απο συναραπαδες τους το 2003..
    Φυσικα αυτα γίνονται ακομα, ειναι "πολιτισμική" τους παραδοση ειπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μου λες εβραιομπολσεβικικε ΒΑΚΙΛΕ, η ΓΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ.....ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!!
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αρε ΠΙΘΗΚΑ κανεις τους σκυλαραπες να μοιαζουν ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τα ξεσυνερίζεστε μωρέ τα καημένα τα χαιβάνια τους ανάρχες, αφού είναι αγράμματα και ιδεοληπτικά μέχρι βλακείας.
      Όταν ήταν να πηγαίνουν στα μαθήματα στο σχολείο ή στο σπρωχτό πανεπιστήμιο αυτοί πίνανε μπάφους και παίζανε πρό που λέει και η μαλακιά το τραγουδάκι τους.
      Όπου σφυράει ο τσοπάνης τσίπρας αυτά στρέφουν την κεφαλή και μουγκανίζοντας κατευθύνονται σαν καλά προβατάκια.
      ΜΠΠΠΠΠΠΠΠρρρρρρρ Κιιιιτς κιιτς....

      Διαγραφή
  9. ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών