Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

Εθνικοί Επαναστάτες και τα 3 βασικά χαρακτηριστικά


Εθνικοί Επαναστάτες

Εκπληκτικό ιδεολογικό κείμεο από το site των Ελλήνων ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Ας στρέψουμε για λίγο το κεφάλι μας γύρω, στους συνομήλικούς μας, στους νέους της εποχής και της κοινωνίας μας. Τι θα δούμε; Αδυναμία σώματος, αδυναμία πνεύματος, αδυναμία θέλησης, ανυπαρξία πίστης. Με μια λέξη: Ετοιμοθάνατους. Ας μπούμε για λίγο στο σώμα και το πνεύμα ενός τέτοιου νέου, ο οποίος αποφασίζει να περάσει (από περιέργεια ίσως) το κατώφλι της Χρυσής Αυγής. Τι θα αντικρίσει; Ή μάλλον τι πρέπει να αντικρίσει;
Ο Νέος Χρυσαυγίτης πρέπει να έχει (και έχει) κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για εμάς ο Λαϊκός Εθνικισμός στηρίζεται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά: Γνώση, Δράση, Αισθητική.

Γνώση:
Η συνειδητή γνώση της ιστορίας είναι ίσως το πιο βασικό εφόδιο για έναν εθνικό επαναστάτη. Δεν είναι δυνατό να λέμε ότι θα αλλάξουμε τη Πατρίδα μας, όταν δε ξέρουμε τις ρίζες μας, το παρελθόν μας και τους λόγους για τους οποίους έχουμε φθάσει σε αυτό το στάδιο παρακμής και εξαθλίωσης σαν Έθνος. Το βιβλιοπωλείο που λειτουργεί στα γραφεία μας έχει πρώτιστα αυτό το σκοπό. Ιδεολογική και ιστορική κατάρτιση των μελών. Η Γνώση τώρα γίνεται δύναμη, γίνεται Όπλο κατά του Συστήματος. Πρέπει να ξέρουμε γιατί πολεμάμε. Είναι βασικό.
 
Δράση: Γνώση χωρίς δράση ίσον μηδέν. Δεν είμαστε θεωρητικοί επαναστάτες της πολυθρόνας. Η ξερή, αφυδατωμένη γνώση για εμάς δε σημαίνει τίποτε. Ή μάλλον σημαίνει δειλία. Δράση λοιπόν καθημερινή. Όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε δείχνουμε ποιοι είμαστε, είμαστε άνθρωποι του Κινήματος μας. Γινόμαστε απόστολοι των Ιδεών μας. Γύρω υπάρχουν νέοι άνθρωποι που ζητούν να τους μιλήσουμε, να τους διαφωτίσουμε. Μέσα σε κάθε νέο κρύβεται ένας επαναστάτης. Στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε εθνικό επαναστάτη. Πρέπει να τον κερδίσουμε εμείς και όχι οι αναρχικοί, οι κομμουνιστές, οι ψευτοεπαναστάτες των γηπέδων. Εμείς προσφέρουμε την αληθινή επανάσταση, την αληθινή φωτιά, την αληθινή συγκίνηση. Προπαγάνδα ασταμάτητη λοιπόν. Σε γνωστούς, φίλους, συμμαθητές, περαστικούς, σε όλους.
 
Αισθητική: Το τρίπτυχο συμπληρώνεται με την έννοια της αισθητικής. Η αισθητική βέβαια για τον καθένα από εμάς είναι τελείως υποκειμενική. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν καλύπτει ένα αρκετά ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών-αισθητικών ανησυχιών, έτσι ώστε ο κάθε Νέος Χρυσαυγίτης να επιλέξει τον τύπο που ταιριάζει στην δική του ψυχοσύνθεση. Σε καμιά περίπτωση δε προτείνουμε ένα παρωχημένο αισθητικά τύπο ανθρώπου, του λεγόμενου εθνικού χώρου. Δεν είμαστε γραφικοί.
Ζούμε στην εποχή μας, εδώ παλεύουμε και αν δεν συμβιβαστούμε εμείς με τους άλλους, θα κάνουμε τους άλλους να συμβιβαστούν με τη δική μας αισθητική. Από το στενό περιβάλλον του καθενός (δωμάτιο, γραφείο) ως το ευρύτερο δυνατό (σχολείο, εργασία) ο Νέος προτείνει ένα λιτό, απέριττο, σοβαρό και αυστηρό τύπο εμφάνισης και συμπεριφοράς. Ένας λακωνικός και στρατιωτικός τρόπος ζωής ήταν και θα είναι πάντοτε το υπόδειγμα Ελληνικής Εθνικιστικής ζωής.
Πρότυπό μας ο καλογυμνασμένος και αυστηρός στρατιώτης. Δόγμα μας η αρχαία σπαρτιατική άποψη ότι τα καλύτερα ρούχα είναι τα γυμνασμένα σώματα. Το σφριγηλό αντρίκειο σώμα είναι πρότυπο αισθητικής και εφόδιο πολέμου. Θα νικήσουμε στηριζόμενοι στην επιθετική σκέψη και τα δυνατά μπράτσα. Αν δεν έχουμε το ένα από τα δύο δε θα καταφέρουμε τίποτε.
 
Ζήτω η Νίκη!

2 σχόλια:

  1. http://egersis2.blogspot.gr/2012/09/blog-post_9974.html

    και

    http://egersis2.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6738.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το σφριγηλό αντρίκειο σώμα είναι πρότυπο αισθητικής και εφόδιο πολέμου. Θα νικήσουμε στηριζόμενοι στην επιθετική σκέψη και τα δυνατά μπράτσα. Αν δεν έχουμε το ένα από τα δύο δε θα καταφέρουμε τίποτε." Τι λετε ρε παιδια? Εκτος του Κασιδιαρη ποιος αλλος εχει "σφριγηλο αντρεικιο σωμα"? Ο Παναγιωταρος? ο Μιχαλολιακος? ο Καιαδας? Για κοφτε την πλακα και αρχιστε διαιτα και γυμναστικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών