Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14, 2012

Συνεχίζεται η "προσφορά" των λαθρομεταναστών..Ένας βιαστής και 4 ληστές-δολοφόνοι,,,

O Αλβανός βιαστής και σωματέμπορος αιφνιδιάστηκε από την επιχείρηση της αστυνομίας...

Η σύλληψή του, έγινε αργά χθες το βράδυ (13-09-2012), στην Κακαβιά Ιωαννίνων από αστυνομικούς, κατόπιν εντολής προσωρινής σύλληψης του εισαγγελέα εφετών της πόλης.

Σε βάρος του....
45χρονου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της  Ιταλίας, για παράβαση άρθρων του Ιταλικού ποινικού κώδικα περί αλλοδαπών, εκμετάλλευση, εκπόρνευση και βιασμό, πράξεις που έλαβαν χώρα τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 1998 στην Τεργέστη και στην Μπολόνια Ιταλίας.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συλλάβουν άλλους δύο Αλβανούς, που διακινούσαν αλλοδαπούς

Έτσι «απλά» και χωρίς ιδιαίτερο «κόπο» τέσσερις αλλοδαποί λήστεψαν άνδρα όχι σε κάποιο απόμακρο σημείο τη νύχτα αλλά μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Τατοίου 53 στη Μεταμόρφωση. 
Η ώρα ήταν 13.30 όταν οι 4 αλλοδαποί πλησίασαν έναν άνδρα, την ώρα που εκείνος βρισκόταν επι της λ. Τατοϊου  στη Μεταμόρφωση.
Οι τέσσερις κρατούσαν ρόπαλα με τα οποία χτύπησαν τον άνδρα, του άρπαξαν τον χαρτοφύλακα που κρατούσε και ο οποίος περιείχε χρήματα και διέφυγαν με τα πόδια.
Μπορεί το περιστατικό να αποτελεί μια είδηση από τις εκατοντάδες του αστυνομικού δελτίου απεικονίζει όμως την διάλυση που επικρατεί στην κατ΄ ευφημισμό αυτή χώρα, με τις ορδές των λαθρομεταναστών που κάνουν κυριολεκτικά πλιάτσικο  χτυπώντας και δολοφονώντας Έλληνες πολίτες.
Η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο και παρά το γεγονός αυτό ο Έλληνας πολίτης δέχεται αγόγγυστα τον κάθε ξένο να του έχει ανέβει κυριολεκτικά στο σβέρκο, να τον χτυπά, να τον ληστεύει, να τον δολοφονεί δεν αντιδρά.
Ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου ο κλινικός μαζοχισμός δεν είχε τέτοια ευρεία διάδοση, στις λαϊκές μάζες.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο, εάν και όταν  η Αστυνομία τους συλλάβει θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ότι οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι δολοφόνοι βρίσκονταν στη χωρά  μόνιμα γιατί πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Εκεί το γέλιο θα είναι άφθονο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών