Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

Μπα ψέμα θα είναι....Γύφτοι οι δράστες της δολοφονίας της 80χρονης στο Γέρακα..


Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 79χρονης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε στις 21/22-8-2012, στην ισόγεια μονοκατοικία της, στην συμβολή των οδών Χίου και Γαργηττού στο Γέρακα.
Δράστες είναι....
τέσσερις Ρομά ηλικίας 17,17,20 και 25 ετών οι οποίοι και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, καθώς οι δράστες πίστευαν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έχει χρήματα και τιμαλφή στο σπίτι της.

Για το λόγο αυτό, αποπειράθηκαν δύο φορές να διαρρήξουν την οικία του θύματος, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτό και τράπηκαν σε φυγή.
Την τρίτη φορά, διέρρηξαν το παράθυρο του υπνοδωματίου και μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και την φίμωσαν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον ασφυκτικό της θάνατο.
Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι για πολύτιμα αντικείμενα και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία πούλησαν και μοίρασαν μεταξύ τους το ποσό.

stoxos.gr

3 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΒΕ ΑΠ ΤΟ ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζηλιαρηδες πουτανιαρες που πατε να χωθειτε οπουδηποτε σε ακροαριστερες επειδη δεν σας θελει κανενας - να κανετε παρεα με λευκους αλβανους γιατι δεν σας μιλαει κανενας αξιοι της σκατοφάρας σας της γενικης ΟΛΟΙ ΚΑΨΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό πάντως περί παρέας γύφτου - αλβανού, μου φαίνεται ενδιαφέρον, θα ήθελα πολύ να το δω στη ζωή μου έτσι για να κατανοήσω πως είναι εφικτό...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών