Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

"Γιορτή μίσους" η εκδήλωση στο Μελιγαλά για τα "παπαγαλάκια" του Σαμαρά

Πλήρες ξεβράκωμα των πρώην κομμουνιστών, νυν "σαμαρακών" του antinews.gr...

Σε άρθρο που δημοσιεύουν σήμερα (εδώ) και κάνουν λόγο για αύξηση των εθνικιστικών - υμνητών του Χίτλερ κομμάτων στην Ανατολική Γερμανία, δεν παραλείπουν να κάνονυ την προπαγάνδα τους και να τους ταυτίσουν με τη Χρυσή Αυγή.

Το μεγαλύτερο ατόπημά τους και αυτό που εν τέλει προδίδει τις ιδεολογικές του καταβολές είναι η αναφορά σε "εορτές μίσους" όπως χαρακτηριστικά γράφεται, που ενδυναμώνουν τέτοια "φασιστικά" φαινόμενα.

Αναφερόμενοι βέβαια στη.....
σφαγή του Μελιγαλά από τους κομμουνιστοσυμμορίτες το 1944 και την χθεσινή μαζική παρουσία μελών και φίλων του Εθνικιστικού κόμματος..

Για τους "συντρόφους" και όψιμους "πατριώτες" του antinews ο Μελιγαλάς και οι τιμές που αποδίδονται στους νεκρούς Έλληνες, από τους σφαγείς μπολσεβίκους, είναι "γιορτή μίσους".

Αξίζει να θυμίσουμε όμως στα παπαγαλάκια του Σαμαρά πως ο πρόεδρος για τον οποίο σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ήταν μέχρι και το 84' σε κάθε ετήσια συγκέντρωση στο Μελιγαλά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, και μάλιστα έστελνε και επιστολές για την παρουσία του.

Όσο για το "εορτές μίσους" δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω από το:

Μελιγαλάς 1944 – Το χρονικό της μεγάλης σφαγής



2 σχόλια:

  1. Τους ενοχλεί η εκδήλωση στο Μελιγαλά διότι τους θυμίζει τα εγκλήματα των εβραιομπολσεβίκων. Κανείς εγκληματίας δε θέλει να του θυμίζεις ότι είναι κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών