Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΟΦΗΣΤΕ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!


periptero

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται οι καπνοπώλες και οι περιπτερούχοι της χώρας, μετά την εφαρμογή του περίφημου νόμου Ραγκούση, σχετικά με την απελευθέρωη του επαγγέλματος του καπνοπώλη.
Το έγγραφο που έφτασε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στους δήμους όλης της χώρας, έχει προκαλέσει μεγάλο «σοκ» στους περιπτερούχους, γιατί τα τσιγάρα για τους ίδιους, ήταν...κράχτης! Πήγαινε ο κόσμος στο περίπτερο για τσιγάρα και έπαιρνε σοκολάτες, χυμούς κτλ.
Τώρα με την απελευθέρωση του επαγγέλματος ανατρέπονται όλα! Θα.....
γεμίσει ο τόπος περίπτερα!
Καφενεία, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία, λοιπά καταστήματα πώλησης ειδών διατροφής και ένδυσης θα έχουν πλέον τσιγάρα! Ακόμα και τα παραθεριστικά μέρη μπορούν ελεύθερα να πωλούν καπνικά είδη! Παράλληλα, βάσει του Ν.3919/2011, δίνεται η δυνατότητα σε αλλοδαπούς να ανοίξουν δικό τους περίπτερο, κάτι που μέχρι τώρα απαγορευόταν...
πηγή

6 σχόλια:

  1. Τι απαγορευοταν στην θεσσαλονικη εχουμε ενα σωρο ψιλικατζήδες εισβολείς, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ και εγω δεν ξερω τι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝ ΤΕΒΒΕ , ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ FRANCHISING ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που τους είδες αυτούς που ανέφερες στην Θεσσαλονίκη - Σύμφωνα με το νόμο απαγορεεύεται να λειτουργεί άλλος περίπτερα κι εγώ εκτός των άλλων μόνο Έλληνες θυμάμαι να τα διαχειρίζονται (μένω Μενεμένη) - Αν είδες κάποιον μαύρο σίγουρα πρόκειται για μαύρη εργασία και σε αυτό είσαι συνυπεύθυνος αν δεν ειδοποίησες το αρμοδειο τμημα στο αρμόδειο τηλεφωνικό νούμερο (δεν το θυμαμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που τους είδες αυτούς που ανέφερες στην Θεσσαλονίκη - Σύμφωνα με το νόμο απαγορεεύεται να λειτουργεί άλλος περίπτερα κι εγώ εκτός των άλλων μόνο Έλληνες θυμάμαι να τα διαχειρίζονται (μένω Μενεμένη) - Αν είδες κάποιον μαύρο σίγουρα πρόκειται για μαύρη εργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι περίπτερο ειναι ψιλικατζίδικο, και το εχει αιγύπτιος.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών