Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2012

Στο δρόμο που χάραξε ο Τ(Σ)ατσόπουλος και η Ρεπούση, ο Καμίνης υποστήριξε ότι ο εβραϊσμός είναι βασική συνιστώσα του Ελληνισμού!!!

Παραλήρημα του Καμίνη μέσα σε.....στοά του Εβραϊσμού, μπροστά από το εξάκτινο και τη μενόρα...

Απλά διαβάστε το..Εμείς δεν σχολιάσουμε τίποτα.

"Η....
εξόντωση των 65.000 Ελλήνων Εβραίων δεν αποτέλεσε για την Ελλάδα μόνο μια ανθρωπιστική τραγωδία. Άφησε μια βαθειά πληγή, μια αναπηρία, στο ίδιο το σώμα της χώρας μας. Γιατί ο Εβραϊσμός υπήρξε πάντα μια αναπόσπαστη συνιστώσα της ιστορίας της. Στον χώρο που σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα, υπήρχαν εβραϊκές κοινότητες ήδη από την αρχαιότητα. Περιοδεύοντας για πρώτη φορά εδώ, ο απόστολος Παύλος συνάντησε οργανωμένες κοινότητες στους Φιλίππους, στη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κόρινθο, ενδεχομένως και στην Αθήνα. Και όταν πολύ αργότερα, οι μακρινοί σας πρόγονοι αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ισπανία, ήρθαν να προσθέσουν το δικό τους ανθρώπινο και πολιτισμικό κεφάλαιο στην πορεία διαμόρφωσης του νέου ελληνισμού." 

Υ.Γ.
Μια παρατήρηση μόνο...
Kaminitz είναι γνωστό "περιούσιο" επίθετο στο Μανχάταν που ειδικεύονται στη...δικηγορία!

2 σχόλια:

  1. Σε όλη τη Μεσόγειο και Εύξεινο Πόντο υπήρχαν Ελληνικές αποικίες και κοινότητες μετέπειτα. Άρα ο Ελληνισμός είναι αναπόσπαστη συνιστώσα των χωρών της Μεσογείου και του Ευξείνου. Στις χώρες αυτές συμπεριλαμβάνεται το Ισραήλ αφού εκεί υπήρχαν Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων και η παρουσία τους εντάθηκε κατακόρυφα από την Ελληνιστική εποχή. (Δεκάπολις κλπ). Οι ισραηλίτες αποδέχτηκαν τον Ελληνικό πολιτισμό και η Ιουδαία γέμισε γυμναστήρια ναούς κλπ. Οι Ισραηλίτες κόντεψαν να ξεχάσουν και τη μητρική τους γλώσσα αφού θεωρούσαν οι ίδιοι τα Ελληνικά ως τη γλώσσα των τεχνών και των επιστημών. Στην Ελλάδα υπήρχαν εβραικές κοινότητες οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν έφταναν τον αριθμό των Ελληνικών στην Ιουδαία-Παλαιστίνη. Επίσης οι Έλληνες δεν υιοθέτησαν τον εβραικό τρόπο ζωής σε αντίθεση με τους Ιουδαίους οι οποίοι υιοθέτησαν απόλυτα τον Ελληνικό τρόπο ζωής. Ακόμα και σήμερα το Ισραήλ είναι ένα "δυτικό" κράτος (όχι έθνος). Η ρίζα του Δυτικού πολιτισμού (όσον αφορά τη φιλοσοφία, τις επιστήμες και τις τέχνες)είναι ο Ελληνισμός.

    Συνεπώς από που και ως που ο εβραισμός είναι αναπόσπαστη συνιστώσα της Ελληνικής ιστορίας; Αποδεικνύεται ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο!

    Άλλωστε ο Γιόζεφ Γιαχούντα έγραψε το γνωστό πλέον βιβλίο "Hebrew is Greek". Και όχι το αντίστροφο!

    Μετά μας λέει ο Καμίνης πως οι εβραίοι πρόσθεσαν το δικό τους ανθρώπινο και πολιτισμικό κεφάλαιο στην πορεία διαμόρφωσης του νέου ελληνισμού. Από που και ως που; Ούτε Έλληνες είναι ούτε ελληνοπρεπώς συμπεριφέρθηκαν. Πλήρωσαν τον Κουρτ Πασά για να εκτελέσει τον Κοσμά τον Αιτωλό. Στη σφαγή της Νάουσας κατακρεουργούσαν όσους Έλληνες είχαν μείνει μισοπεθαμένοι. Και άλλα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E πώς δεν προσθέσαν ρε παιδιά, ολόκληρο σέκε στήσανε για να κάνει προπαγάνδα στην μικρασία.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών