Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2012

Συγκλονιστικό βίντεο από τις σφαγές στη Συρία – Ομαδικές εκτελέσεις Σύρων από ισλαμιστές-μισθοφόρους!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς υποστηρίζει ο ΑΒΡΑΜ-όπουλος θεωρώντας τους ταυτόχρονα "απελευθερωτικό-δημοκρατικό στρατό"


Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον ανοικτό πια πόλεμο των ισλαμιστών-μισθοφόρων που διεξάγεται στη Συρία καταδεικνύει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τα εγκλήματα που πραγματοποιούνται στην πολύπαθη αυτή χώρα.
Στις σκληρές σκηνές του βίντεο, φαίνονται καθαρά ομαδικές εκτελέσεις Σύρων τους οποίους οι «ακτιβιστές» όπως τους αποκαλούν τα δυτικά αλλά και τα ελληνικά ΜΜΕ(!) έχουν συλλάβει ως υποτίθεται συνεργαζόμενους, όχι με κάποιοι εξωτερικό εχθρό αλλά με την κυβέρνηση της Συρίας! Να σημειωθεί πως κάποιοι από τους εκτελεσθέντες είναι Χριστιανοί και σφαγιάστηκαν και μόνο για την διαφορετική τους πίστη.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Να ξεκαθαρισουμε δυο πραγματακια πριν μπερδευτουν κι αλλο οι συμπατριωτες μας!

    Οι οβριοι πηγαν στην Νεα Υορκη και με την ανοχη και συμπαρασταση του χιμπατζη Μπους και της μαϊμους Μπλερ, εβαλαν μπομπες θερμιτη σε τρεις ουρανοξυστες.
    Μυρια οσα τα αποδεικτικα στοιχεια.
    Την 11η Σεπ 2001 (ειναι και η επετειος σημερα) βαλανε φωτια στα φυτιλια παραμυθιαζoντας τον κοσμακη με δυο αεροπλανα που ριξανε με τηλεκοντρολ στους διδυμους πυργους!
    Σημειωτεον οτι οι πυργοι ΔΕΝ επεσαν αλλα κονιορτοποιηθηκαν με τον θερμιτη που ειχαν βαλει οι οβριοι.
    Ο τριτος Πυργος Νο 7 επεσε ....................απο μονος του (ρωτατε και τον Τζουλιανι) μετα απο μερικες ωρες ενω μια «δημοσιοκαφρα» του BBC ειχε ηδη αναγγειλη οτι επεσε και ο Πυργος 7 ενω το κτιριο φαινοταν ξεκαθαρα πισω της! ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ!

    Αυτη ηταν η αρχη λοιπον της ιστοριας και της αθλιοτητας που ζει ο κοσμος σημερα.
    Το ολο Χολλυγουντιανο σκηνικο της αποφραδας εκεινης μερας αλλα και του τι συμβαινει σημερα ηταν προσχεδιασμενο απο τους οβριους απο καιρο. Αν κανετε τον κοπο και μπητε στον παρακατω συνδεσμο και διαβασετε θα καταλαβετε. A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm
    h-tp://www.iasps.org/strat1.htm
    Η συνεχεια γνωστη: Αφγανισταν, Ιρακ, Αιγυπτος, Λιβυη, Συρια και προσεχως Ιραν και Λιβανος. Η υποδουλη Παλαιστινη πια, ειναι στο μονιμο μενου των κανιβαλων. Για επιδορπιο εχουμε Σαουδαραπια, Ιορδανια (αυτοι οι ρουφιανοι οι «βασιλεις» νομιζουν οτι θα γλυτωσουν) και οποιον αλλο θελησουν οι οβριοι να φανε μεσω των πληρεξουσιων τους «Χριστιανων Αμερικανων» και κοκκινοκωλων Εγγλεζων.
    Η λογικη λοιπον μας λεει οτι οταν ο «Χριστιανος» Αμερικανος ερχεται χωρις λογο, η μαλλον ερχεται να σε δημοκρατιση και σου πεταει μπομπες πανω απ το κεφαλι σου καρβουδιζοντας τα παιδια σου και την οικογενεια σου τι κανεις;
    Πρωτον: Φευγεις και πας στην Ευρωπη να αποφυγης την λαιλαπα του πολεμου, η
    Δευτερον: Καθεσαι και πολεμας. Κι ο πολεμος φιλοι μου ΔΕΝ ειναι παιξε γελασε.
    Οι μουσουλμανοι εχουν αφιονιστει και το αφιονι θα κρατηση για αιωνες μεταξυ τους αλλα και μεταξυ «Χριστιανων» και Μουσουλμανων.
    Αλλα για στασου! Που ειναι η αλλη θρησκεια;
    Καθεται στη κερκιδα και γελαει τριβωντας τα χερια της.
    Βλεπεις οι οβριοι πετανε μια πετρα να σκοτωσουν τρια πουλια. Εξ αλλου το χουν πει και το λενε και οι ιδιοι. h-tp://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM

    Υποκινουν εναν ανελεητο θρησκευτικο πολεμο μεταξυ της Χριστιανικης Ευρωπης και της Μουσουλμανικης Ανατολης! Εχουν προγραμματισμενο το σχεδιο απο καιρο.
    Οποτε ανεβαζοντας τετοια φιλμακια στην σελιδα σας δεν εξυπηρετητε κανεναν αλλο, εκτος απ τους οβριους. Το οτι πρεπει να ξεκουμπιστουν κακην-κακως οι βρωμιαρηδες απ την Ελλαδα και γενικοτερα απ την Ευρωπη ειναι αληθεια. Αλλα μηπως μαζι με δαυτους η Ευρωπη πρεπει να ξεφωρτωθη και τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ σαταναδες;

    Σκεφθητε λιγο τα παρα-πανω λογια.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών