Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Προτεκτοράτο του Σιωνισμού οι ΗΠΑ: ΟΙ Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν περισσότερα για την άμυνα του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί! ..Τώρα ποιό είναι οι συνωμοσιολόγοι..;

Ο αρχηγός του Ισραηλινού Στρατού υποστηρίζει ότι τα τελευταία 3 χρόνια, «οι Αμερικανοί φορολογούμενοι συνεισέφεραν περισσότερα στον προϋπολογισμό της Άμυνας του Ισραήλ από ότι οι Ισραηλινοί φορολογούμενοι». Όλα αυτά σύμφωνα με μια αναφορά της κορυφαίας Ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post.




της Alison Weir

Σύμφωνα με την αναφορά του Στρατηγού Gabi Ashkenazi που έγινε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του της 11 Σεπτεμβρίου στην οποία έδωσε έμφαση στο εξής:
«Πρέπει να προστατέψουμε τους δεσμούς μας με τις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια αναγκαιότητα ασφαλείας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα η ομιλία έλαβε χώρα στο.....
Συνέδριο Calcalist, το οποίο φαίνεται να αποτελεί ένα ετήσιο γεγονός στο Τέλ Αβίβ και χρηματοδοτείται από την εφημερίδα Calcalist, μια ημερήσια Ισραηλινή εφημερίδα που κυκλοφορεί μόνο στα εβραϊκά και ασχολείται με την οικονομία. Είναι μέρος του ομίλου Yedioth Ahronoth, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στο Ισραήλ.

Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι δίνουν στο Ισραήλ περισσότερο από 3 δις δολάρια το χρόνο(πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή την ημέρα), περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έθνος, παρόλο που το Ισραήλ είναι μικρότερο σε έκταση από το New Jersey και είναι ένα από τα 30- πιο πλούσια κράτη στον κόσμο.

Κατά κεφαλήν οι Ισραηλινοί εισπράττουν 10.000 περισσότερα χρήματα από τους φόρους στις ΗΠΑ, σε σχέση με τον μέσο όρο.

Μερικά άλλα κράτη που είναι στην κορυφή όσον αφορά τα χρήματα που εισπράττουν από τους Αμερικανούς φορολογούμενους είναι η Αίγυπτος και η Ιορδανία, που δέχτηκαν την βοήθεια αυτή σαν αντάλλαγμα της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ.


Σύμφωνα με την Υπηρεσία Έρευνας του Κογκρέσου, τα χρήματα αυτά δίνονται στο Ισραήλκατα την έναρξη του οικονομικού έτους.Στη συνέχεια οι Αμερικανοί πληρώνουν το τόκο για τα λεφτά που έχουν δώσει στο Ισραήλ, την στιγμή που το Ισραήλ κερδίζει τόκους απο τα χρήματα.

Τα τελευταία χρόνια το Ισραήλ έχει πολύ χαμηλότερη ανεργία από ότι οι ΗΠΑ και καλύτερο ισοζύγιο στην οικονομία του.

Οι δηλώσει του Ασκενάζι είναι εξαιρετικά σημαντικές, από την στιγμή που αυτή είναι η πρώτη φροά που ένας Ισραηλινός ηγέτης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν περισσότερο για την άμυνα του κράτους του Ισραήλ από ότι οι ίδιοι οι Ισραηλινοί.

Αν προστεθούν στα χρήματα αυτά που δίνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι και τα έξοδα του πολέμου στο Ιράκ, πόλεμος ο οποίος προωθήθηκε στην κυβέρνηση Μπούς από Ισραηλινούς πατριώτες, τότε το ποσό που πληρώνουν οι Αμερικανοί για την ασφάλεια του Ισραήλ είναι γιγαντιαίο σε σχέση με αυτό που πληρώνουν οι Ισραηλινοί για την ίδια τους την άμυνα.

Μερικοί κορυφαίοι οικονομολόγοι έχουν υπολογίσει το κόστος του πολέμου στο Ιράκ στα 3 τρισεκατομμύρια. Το Ισραήλ έχει πληθυσμό 7 εκατομμυρίων.

Σήμερα οι ίδιοι Σιωνιστές προωθούν στις ΗΠΑ το να επιτεθούν οι ΗΠΑ στο Ιράν. 

Πηγη: veteransnewsnow.com
μέσω ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

5 σχόλια:


  1. Κι αν πατε εδω αν δειτε ποσα κλεβουν οι οβριοι απ τους Αμερικανους θα σας φυγη το τσερβελο

    http://www.irmep.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα οσο υπανθρωπος εβραιομπολσεβικος και εαν ειναι καποιος, δεν νομιζω να δυναται να αρνηθει υπο κανεναν τροπο την ΑΠΟΛΥΤΗ υποτέλεια της Αμερικης στα συμφέροντα των εβραιων.
    Μιλαμε το κρατος των ΗΠΑ ειναι ιδιοκτησία τους αυτο ειναι γνωστότατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμφέβαλε κανείς γιαυτό ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι πιά γνωρίζουν ότι ή Αμερική είναι τό Ροντβάιλερ τών Περιούσιων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι για πολυ φιλε μου! Οχι για πολυ
      Πατρικιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών