Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

Τρελό Γέλιο: Μουσουλμάνοι επιτίθενται σε αριστερή λεσβία ομιλήτρια σε κομμουνιστικό(όλα τα "καλά" είχε η 'κοπέλα') φεστιβάλ στη Γαλλία!!! (Απολαυστικό βίντεο)



Η Caroline Fourest είναι μια Γαλλίδα λεσβία αριστερή δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότρια του.... ‘αντιρατσιστικού - αντιθρησκευτικού’ περιοδικού "ProChoix", η οποία προσπαθεί να βρει την ‘λεπτή ισορροπία’ μεταξύ του κινδύνου από τον «ισλαμισμό» και του κινδύνου από την «άκρα δεξιά». Έχει προσπαθήσει να προειδοποιήσει την αριστερά της Ευρώπης σχετικά με τους κινδύνους της συμπόρευσής της με το Ισλάμ και για το λόγο αυτό έχει δει πολλές φορές τον εαυτό της να εξοστρακίζεται από τους πρώην συντρόφους της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα αριστερά διαπιστευτήριά της επιτίθεται συνεχώς στο Εθνικό Μέτωπο, ενώ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο κατά της Marine Le Pen λίγο πριν από τις τελευταίες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
  
Αλλά, όπως αυτό το βίντεο αποδεικνύει, αυτή η λεπτή ισορροπία φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη, καθώς το Ισλάμ ολοκληρώνει την κατάκτηση της αριστεράς στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη στο ετήσιο Κομμουνιστικό φεστιβάλ “Fête de l’Huma” στα βόρεια του Παρισιού, όπου η Fourest κλήθηκε να αναπτύξει το θέμα "Πώς να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το Εθνικό Μέτωπο;"

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Fourest δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους που φοράνε την παραδοσιακή ενδυμασία. Οι μουσουλμανικές οργανώσεις είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για την πρόσκλησή της και είχαν ζητήσει να αποσυρθεί, από το φεστιβάλ, κατηγορώντας την ότι είναι «ισλαμόφοβη». Αλλά αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τον αποκλεισμό της, έκαναν ό,τι συνήθως κάνουν οι μουσουλμάνοι: στράφηκαν στη βία.
  
Καθώς οι μουσουλμάνοι προσπαθούν να σταματήσουν την ομιλία της, οι αριστεροί χωρίζονται σε δύο ομάδες, η μια που υποστηρίζει το δικαίωμά της να μιλήσει, και η άλλη που δεν το υποστηρίζει. Σε μια σκηνή που μοιάζει να είναι το αποκορύφωμα της παρωδίας και ένα τέλειο σύμβολο της σύγχρονης σύγχυσης της αριστεράς, οι μουσουλμάνοι που είναι κατά της Fourest κραυγάζουν "Ο ρατσισμός δεν θα περάσει", ενώ εκείνοι που είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου τους απαντάνε φωνάζοντας "Ο φασισμός δεν θα περάσει! "Αυτό συνεχίζεται για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αρχίζουν οι καρπαζιές και η «σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος», καθώς η εκδήλωση ακυρώνεται.

5 σχόλια:

  1. To έχω ξαναπεί προσωπικά πιστεύω η ομοφυλοφιλία είναι μια πράξη που δεν ανήκει στο χώρο της αριστεράς (υπήρχε και στην αρχαία Ελλάδα) Τι σχέση έχει μια λεσβία κι ένα κανονικό παιδί με ένα μαύρο 'υποσκύβαλο'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είσαι και πότε τό χεις ξαναπεί;

      Μάλιστα, δηλαδή το υπήρξε το γράφεις σαν να λές οτι όλοι ήταν μπούστηδες στην αρχαία Ελλάδα.
      Αν όχι και εννοείς οτι υπήρχε και τότε ώς σποραδικό φαινόμενο το οποίο όμως επέφερε και τότε κοινωνικό αποκλεισμό (μεγαλύτερο απο σήμερα) να το δεχτώ ώς λογικό.
      Και στο κάτω κάτω το τί θα κάνει με το σώμα του κάποιος ΙΔΙΩΤΙΚΑ χωρίς να προσπαθεί να επηρεάσει και να συγχρωτίσει στα ίδια τους γύρω του, δεν με πολυνοιάζει, δικό του είναι, ας το κόψει και φέτες.

      Εφόσον κάποιος βγάζει τέτοια γούστα, δεν νομίζω οτι μπορεί να στρώσει και να κάνει ας πούμε οικογένεια, οπότε... είναι "καμμένο" χαρτί για την κοινωνία απο πλευράς διαιώνισης του είδους.
      Όμως το να προσπαθεί να το επιβάλει και στην νεολαία ως κάτι το μοντέρνο και το trendy είναι εγκληματικό και αηδιαστικό συνάμα..

      Διαγραφή
  2. Προσέξτε το ρεπορτάζ "η ομοφυλόφιλη προσπαθεί να βρει την ‘λεπτή ισορροπία’ μεταξύ του κινδύνου από τον «ισλαμισμό» και του κινδύνου από την «άκρα δεξιά»", οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα, έχουν μπλέξει ιδεολογίες - η τζιχάντ με τον πολιτισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπάσχω με την κοπέλα. Και εδώ τα ίδια περνάμε... Απ'τη μια οι Ταλιμπάν και απ' την άλλη οι Ελλημπάν. Έχουνε περισσότερα κοινά απ' όσα νομίζουν. Πάρτε για παράδειγμα το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας. Επιπλέον, είναι και οι δύο το ίδιο φανατικοί και βίαιοι. Δεν ήταν τυχαίος ο θαυμασμός του Χίτλερ για το Ισλάμ (προφανώς στη σκληροπυρηνική του μορφή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών