Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2012

Βγήκε και ο ΕΒΡΑΙΟΣ, παιδόφιλος, τουρκολάγνος, "μακεδονομάχος" Κον Μπεντίτ να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή...


"Ξαναχτύπησε" ο ΕΒΡΑΙΟΣ "Κόκκινος Ντάνι" και φίλος του Σημίτη από το Ευρωκοινοβούλιο ζητώντας να δοθούν λεφτά στην Ελλάδα για να αποφευχθεί η περαιτέρω άνοδος της ακροδεξιά...
(Το βίντεο ΕΔΩ)
Περά των γραφικοτήτων περί χρηματισμού οικογενειών από τους Χρυσαυγίτες με 20 και 30 με σκοπό την εγγραφή τους σα μέλη που δεν αξίζουν ούτε σχολιασμό, εμείς απλά θα σας θυμίσουμε για ποιόν άνθρωπο μιλάμε...

Ο "eco friendly" ΕΒΡΑΙΟΣ Ντάνι είναι ομοιδεάτης των "Οικολόγων Πράσινων" και φυσικά από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των "μακεδόνων"

Ο εβραίος Κον Μπεντίτ σε ακόμη μια ανθελληνική δήλωση: "Τα Σκόπια είναι Μακεδονία"

Επίσης είναι ....
"τουρκολάγνος" και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε ζητήσει από την Ελλάδα να αφοπλιστεί και να συνδιαχειριστεί τα σύνορά της με τους...τούρκους
Ενώ υπήρξε και παιδόφιλος και υποστηρικτής του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας
(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Όταν λοιπόν ένας τέτοιος "περιούσιος" καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι από μόνο του...παράσημο και αναγνώριση της τρομοράτησης των γηγενών και ξένων διεθνιστικών απολιφαδίων της παγκοσμιοποίησης από την άνοδο του Εθνικισμού..

Ο "εκλεκτός" αυτός Εβραίος παρ'όλα τα παραπάνω έχει βραβευτεί όπως αποκαλύψαμε και από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνων..

ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝ ΜΠΕΤΙΤ, ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!!

1 σχόλιο:

  1. Εαν ο μαζανθρωπος καταλάβαινε τι εστι ΕΒΡΑΙΟΣ και μαλιστα μπολσεβικος, θα εκλάμβανε αυτου του ειδους τις "επιθέσεις" απο τον εκπρόσωπο της μιαρης υπανθρωποτητας αυτης, ως μεγιστο εκθειασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών