Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

Τρομονομός διώξης των εθνικιστών ιδεολόγων με πρόφαση τον...."ρατσισμό"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις διώξεις θα απαντήσουμε με αγώνα και θα χρησιμοποιήσουμε τα "όπλα" του καθεστώτος εναντίον του..

Από τις 6 Σεπτεμβρίου γράφαμε:

" Το τελευταίο;! όπλο του καθεστώτος..."Εχθροπάθεια" και φίμωση των εθνικιστών του διαδικτύου "

Μερικές ημέρες μετά έρχεται η πλήρης επιβεβαίωση μέσα από ρεπορτάζ του pheme.gr που γράφει τα εξής:

Την ειδική ρύθμιση που συνέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών επιθέσεων αποκαλύπτει σήμερα το Pheme.gr .Όπως αναφέρεται στη σχετική διάταξη του νομοσχεδίου-σκούπα που αναμένεται εντός των ημερών να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, "η τέλεση της πράξης από μίσος εθνικό, εθνοτικό, φυλετικό, θρησκευτικό ή μίσος λόγω διαφορετικού γενετήσιου προσανατολισμού κατά του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και σε περίπτωση πλημμελήματος, η ποινή είναι.....
ανώτερη των τριών ετών".

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, που αποκαλύπτει το Pheme.gr, "η ρύθμιση είναι αναγκαία ώστε να επισημανθεί η κοινωνική αποδοκιμασία της πράξης και να εμπεδωθεί ο γενικοπροληπτικός και ειδικοπροληπτικός χαρακτήρας της ποινής για εγκλήματα που γίνονται από τέτοιο μίσος".


Ειδική μέριμνα λαμβάνεται ώστε να υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη χορήγηση αναστολής της ποινής και ως προς τη μετατροπή της ποινής.


Αυτό σημαίνει ότι για αδικήματα ρατσιστικής βίας, στους ενόχους θα επιβάλλονται ποινές φυλάκισης άνω των τριών ετών, οι οποίες δεν θα μπορούν να εξαγορασθούν ή να έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.


Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, "η τέλεση εγκλημάτων από τέτοιο μίσος συνιστούν απειλή για τις ομάδες και τα πρόσωπα, που γίνονται στόχος τους, γι αυτό απαιτείται η παροχή από το κράτος αυξημένου βαθμού προστασίας με τη λήψη ποικίλων μέτρων χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, και τα μέσα του ποινικού δικαίου, ώστε να επιβάλλονται αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές κυρώσεις κατά των φυσικών προσώπων τα οποία διαπράττουν τέτοια εγκλήματα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η αύξηση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, καταγράφεται στην αιτιολογική έκθεση του υπό ψήφιση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, και μάλιστα με την επισήμανση-παραδοχή ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις "προσλαμβάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά".


Συγκεκριμένα, αναφέρεται: "Παρατηρείται μάλιστα σε μεγάλο βαθμό η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων κατά αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα μας, επιθέσεις που προσλαμβάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά".


Είχε προηγηθεί το επικοινωναικό "τρικ" για παρακολούθηση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος των εθνικιστικών-πατριωτικών φωνών του διαδικτύου

Επιχείρηση λογοκρισίας και φίμωσης των εθνικιστών του διαδικτύου από τον "τρόφιμο" των στοών


ενώ ο Ρουπακιώτης είχε δείξει τις προθέσεις τους

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!! "ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ...!!

Απέναντι σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις φίμωσης εμείς απαντάμε:
"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών