Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 04, 2012

Ο Ερντογάν μιλά για "τουρκική μειονότητα" στη Θράκη και το Υπ.Εξ. του απαντά με....διεθνείς συμβάσεις!!

Τη "μούρη κρέας" έκανε στον Ερντογάν το Υπ.Εξ. με την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την προκλητική δήλωση του τούρκου Πρωθυπουργού περί "τουρκικής μειονότητας" στη Θράκη και "αναγκη προστασίας της από τη Διεθνή Κοινότητα"..

Διαβάστε την ανακοίνωση του "ελληνόφωνου" κράτους:

«Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας ορθά αναφέρεται σε Έλληνες Πολίτες. Πολίτες που ζουν αρμονικά ενταγμένοι στην ευρωπαϊκή μας Δημοκρατία, σε καθεστώς ισονομίας, ισοπολιτείας και πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων τους. Όμως, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας αναφέρεται και σε «τουρκική μειονότητα», κάτι που δεν υπάρχει στις διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες ο ίδιος επικαλείται. Η συνέπεια προς τα συμβατικά κείμενα και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι βασικά συστατικά για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης»
Μετά από αυτή την απάντηση μπορείτε να κοιμόσαστε ήσυχοι...
Έχουμε κρατικούς φορείς που υπερσπίζονται το Έθνος μας

4 σχόλια:

  1. "Αγαπητοι κυριοι τουρκοι εσεις που εξ αιτιας σας βιονουμε τον πολυπολιτισμο στο Ελληνικο κρατος, σας παρακαλουμε μην αναφερεστε σε θεματα για τα οποια δεν ομιλουν διεθνεις συμβασεις, τουλαχιστον οχι μεχρι να τις υπογραψουμε, βεβαιως και θα της υπογραψουμε εαν προκυψουν αλλα σας παρακαλουμε αγαπητοι φιλοι μας γλυκοτουρκουλιδες, μην αναφερεστε σε τετοια ζητηματα μεχρι αυτο να γινει, γιατι μετα δεν θα μπορουμε να αναχαιτησουμε τον σατανικο εθνοφασιστοναζισμο που απειλει την αγαπημενη μας μειονοτητα, την πολυφυλετικη ασιατοαφρικανικη εισροη και την κοινοβουλευτικη μας δημοκρατια"

    Βασικα εδω μας ενημερωνουν οτι εχουν υπογραψει διεθνεις συμβασεις, που προβλεπουν την ουσιαστικη καταργηση του εθνους, για να μπουμε στην εβραιοπαικη ενωση, θα ειχαν προβλημα να αναφερουν "διεθνεις συμβασεις" στους μογγολους, αυτη ειναι η συνηθης τακτικη τους.

    "Εεε εχουμε υπογραψει διεθνη συμβαση που προβλεπει τον πολυπολιτισμο, την εισβολη εκατομμυριων υπανθρωπων, την δημοσια τζιχαντ, την εξοντωση του ελληνικου εθνους, και εκατομμυρια εισβολεων να διαδηλωνουν σε πλατειες κεντρικες, δυστυχως(ευτυχως) δεν μπορουμε να κανουμε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης βρωμοτουρκαλούδες εδώ εφαρμόζεται ο ισχύοντας νόμος του συντάγματος, απαγορεύονται συναθροοίσεις και οι παράνομοι λαθραίοι κυρίως όταν ο Σαμαράς πίνει καφεδάκι στην Ομόνοια παρέα με τον Δένδια

    ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δένδιας τον ενημέρωσε πως γίνεται σκληρή δουλειά να ξεβρωμίσει πλήρως η Αθήνα και πως ό,τι θέλεις σε αυτόν να απευθύνεσαι μην του τη χαλάς του (ελληνόφωνου) ανθρώπου...

      Διαγραφή
  3. Πρέπει οι ανιστόρητοι, κοιμισμένοι και "χα'ι'βάνηδες" νεοέλληνες να ξέρουν ΕΝΑ πράγμα :

    Το ΜΟΝΟ πράγμα που συγκίνησε και συγκινεί τον Τούρκο - σε όλη τη διάρκεια της αιματοβαμμένης ιστορίας του - είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΝΑ :

    Η Δύναμη των Όπλων !!

    Όλα τα άλλα είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών