Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 08, 2012

Μόνο οι Αμερικάνοι αναγνωρίζουν το "έργο" του ΓΑΠ....Τώρα αναλαμβάνει και ρόλο στην προεκλογική εκστρτατεία του Ομπάμα..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν έχουμε καμια αμφιβολία για τους λόγους επιλογής του Jeffrey από τους αμερικανοσιωνιστές..Ολοκλήρωσε το σχέδιο παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας και τώρα...απολαμβάνει τα οφέλη!

αντιγράφουμε από το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ":

Ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως έχει αναλάβει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Όπως με πληροφόρησαν οι...
εδώ συνεργάτες του, ο κ. Παπανδρέου μπορεί να μην είχε συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ούτε με τις διασημότητες του Χόλιγουντ, που παρήλασαν από το συνέδριο των Δημοκρατικών, όπως τις Νάταλι Πόρτμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Εύα Λονγκόρια κ.α, αλλά είχε σημαντικές επαφές με διάφορες προσωπικότητες των Δημοκρατικών, στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Μου είπαν μάλιστα ότι ο πρώην Πρωθυπουργός εντάχθηκε πλήρως στο επιτελείο των Δημοκρατικών και προωθεί τις θέσεις του προέδρου Ομπάμα σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς κτλ. Από τη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα πάντα μ΄ αυτά που λένε οι συνεργάτες του, ο κ. Παπανδρέου, θα πάει στο Χάρβαρντ, όπου θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση ως επισκέπτης καθηγητής στο ξακουστό πανεπιστήμιο και θα διδάξει σε μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στην Αμερική θα ξαναβρεθεί και πάλι σε λίγες εβδομάδες για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη. Μετά ακολουθούν οι Βρυξέλλες στη Σύνοδο του Σοσιαλιστικού Ευρωπαϊκού κόμματος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών