Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2012

Εθνική Αντίσταση: Έρχεται η ώρα της Μεγάλης Ελλάδος

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...


9 σχόλια:

  1. Κε Διαχειριστά, στόν τίτλο νά γίνῃ "τῆς Μεγάλης Ἕλλάδος", ἔχει ἕνα λαθάκι δηλαδή.
    Χθές τά λέγαμε, ἀλλά μᾶλλον, θά τά βγάλουμε τά μάτια μας μόνοι μας. Δέν καταλαβαίνω αὐτό τό πεῖσμα, σώνει καί καλά νά παρουσιάζῃς αὐτόν τόν χαιρετισμό. Δέν ἀντιλαμβάνεσαι ἀγαπητέ συναγωνιστή ὅτι, μόνον ζημία κάνει!!!
    Εἶμαι ἕνας Ἐθνικιστής-Πατριώτης-Ἔλληνας κι ἐγώ καί τίποτα παραπάνω, άλλά καί τίποτα λιγότερο, χωρίς νά ἔχω σχέση μέ σιωνισμό καί ἄλλα τέτοια.
    Ὄπως κι ἐσύ πολύ ὀρθά εἶπες "νά κρατήσουμε αὐτά πού μᾶς ἐνώνουν" ἤ κάπως ἔτσι, συγχώραμε ἄν κάνω λάθος. Ἔ, κάνε το κι ἐσύ πράξη λοιπόν, γιά νά εἶσαι ἀπολύτως συνεπής. Ἀπορῶ μέ τόση πεῖρα καί ἀγῶνα ΄πού κάνεις, πῶς δέν ἀντιλαμβάνεσαι τόν κίνδυνο γιά τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καί πολύ ἀπλά νά ξεχάσουμε αὐτόν τόν χαιρετισμό!
    Δέν θά πάθῃ κανεῖς τίποτα, ἄν λείψῃ αὐτός ὁ χαιρετισμός, ἅπαξ διά παντός.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα μέχρι κεραίας...
      έψηνα δύο γνωστούς μου εδώ και μέρες και ήταν θετικότατοι για την ΧΑ μέχρι που άρχισε όλο το πανυγήρι με την χαιρετισμό, όλος ο Ελληνικός λαός τιμά τον Μεταξά αλλά ξέρετε οτι η προπαγάνδα της εικόνας μπορεί να σε ανεβάσει η να σε πετάξει στα τάρταρα... δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να μπεί αυτό το θέμα.
      φαί στους αριστερούς που όλη μέρα γράφουν και λένε μαλακίες.
      Η καλύτερη πάσα στον γυφτολάκη τον τσαντίρη ήταν.... τι να πώ.

      Διαγραφή
    2. ΜάχΠάν
      Είχες δίκιο για το γραμματικό λάθος και διορθώθηκε..Προς δικαιολόγησή μου ήθελα να γράψω αρχικά "Χαίρε Μεγάλη Ελλάς"..και το άλλαξα.
      Δεν είναι ακριβώς πείσμα..
      Είναι Π-Ρ-Ο-Π-Α-Γ-Α-Ν-Δ-Α...Προπαγάνδα όμως εθνική.
      Να κατανοήσουν όλοι και εσύ μαζί πως αναφερόμαστε σε έναν αρχαιοελληνικό χαιρετισμό που χρησιμοποιήθηκε από διάφορα φασισστικά καθεστώτα τον 19ο αιώνα.
      Δεν απεμπολούμε την Ιστορία μας επειδή έτσι γουστάρουν οι κάθε λογής αριστερίζοντες, θολοκουλτουριάρηδες και ημιμαθείς "πατριώτες".

      Για παράδειγμα σου αναφέρω τον δικέφαλο αετό σε κόκκινο φόντο(αλβανική σημαία)..υπήρξε η στρατιωτική-πολεμική σημαία του Βυζαντίου επί κομνημών και διατηρήθηκε..
      Επειδή τώρα παραπέμπει στην αλβανία δεν θα την αναφέρουμε;

      Δεν προτρέπω κανέναν να χαιρετά με τεταμένη την δεξία..
      και όπως σωστά αναφέρεις έχουμε τόσα που μας ενώνουν που αν τα προσέξεις τα αναφέρει όλα το βίντεο.

      υ.γ.
      Καταλαβαίνεις φυσικά ότι δεν συμμερίζομαι το να λείψει για πάντα που προτρέπεις..
      Με την ίδια λογική θα πρέπει να ξεχάσουμε τόσα σύμβολα ελληνικά και αρχαίους φιλοσόφους που χρησιμοποιούν οι τέκτονες και άλλα πολλά, πολλά ποτ δεν χρειάζεται να αναφέρω τώρα.

      Υ.Γ.1
      Συναγωνιστή...Καλό Αγώνα..
      Γιατί σε βλέπω μάχιμο στην καθημερινότητα..Γίνε κήρυκας του Έθνους μας

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Προς τους φίλους ανωνύμους 10:27 και 11:56 :

      Συναγωνιστές, καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας, αλλά πρέπει να σας επισημάνω τα εξής :

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Μιχαλολιάκος ακολουθούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την τακτική της ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ.

      Τι εννοώ ;;;

      Εννοώ ότι, τα τελευταία 40 χρόνια , η θολοκουλτούρα της αριστεράς στην Ελλάδα ενοχοποίησε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με Έθνος, Φυλή, Πατρίδα κλπ κλπ.

      Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε ακόμα και την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ως "φασιστικό" σύμβολο.

      Ήταν - και είναι - τέτοια η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς, ώστε ξέχασαν οι Έλληνες την Ιστορία τους και έφτασαν να θεωρούν "ακραία" αυτά που μέχρι πρότινος θεωρούσαν αυτονόητα, όπως η Πίστη στο Έθνος, στην Σημαία κλπ.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν ήρθε για να τα αλλάξει όλα αυτά.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να θυμίσει ότι το ΟΧΙ το είπε ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς, διότι στις 3:00 η ώρα τα ξημερώματα δεν πρόλαβαν οι Ιταλοί να κάνουν δημοψήφισμα για να ερωτηθεί ο "λαός".

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να θυμίσει ότι ΝΑΙ, με το δεξί χέρι ψηλά χαιρετούσαν οι Έλληνες τότε, και δεν φταίμε εμείς εάν και οι Ιταλογερμανοί χρησιμοποιούσαν τον ίδιο χαιρετισμό.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να πει ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ στους αριστεροκουλτουριάρηδες ότι ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, και όχι εμείς.

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγαπητοί μου δεν απολογείται ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, αλλά αντιθέτως είναι ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ των προδοτών.

      Κι εσείς οφείλετε, στους γνωστούς και φίλους σας καθημερινά να ΘΥΜΙΖΕΤΕ τι ήταν το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και ποιος ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς.

      Οφείλετε εσείς να ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΤΕ τους αδαείς συμπολίτες μας και να μην ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ επειδή έτσι το θέλουν τα εβραιοκάναλα και οι λαζόπουλοι.

      Πιστέψτε με, στον ΤΙΤΑΝΙΟ Ιδεολογικό Αγώνα που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, δεν έχει νόημα να απολογείσαι στους προδότες της αριστεράς.

      Εγώ δεν συνηθίζω να χαιρετώ με το δεξί χέρι υψωμένο , αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας.

      Έτσι κι αλλιώς οι "προοδευτικοί" θα μας αποκαλούν φασίστες και ναζί , Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

      Ξεπεράστε τους φόβους σας και μην δίνετε υπερβολική σημασία στο τι λένε τα τσοντοκάναλα.

      Διαγραφή
  2. Ωραίος ο Μεταξάς! ΟΧΙ σε όλους λοιπόν. ΟΧΙ στους φασίστες, ναζί, εβραιομπολσεβίκους. ΝΑΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσω ότι ο Μεταξάς με τα οικονομικά μέτρα που πήρε αλλά και τον εθνικό διαφωτισμό που προκάλεσε, ενίσχυσε οικονομικά και ηθικά τη μεσαία τάξη. Μόνο έτσι μπορεί να καλλιεργηθεί ο εθνικισμός και να μεγαλουργήσει η Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ Χ.Α ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΚΟΠΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΑΝ Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΛ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΞΙΩΜ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν χρειάζεται νά διαγράψουμε τίποτα. Εἴμαστε ὅλοι περήφανοι γιά τούς ἀρχαίους ἠμῶν καί ὑμῶν προγόνους καί τόν πολιτισμό τους.
    Οἱ ἐχθροί τῆς πατρῖδος μας ὄμως καί τῆς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον, μ'αὐτόν τόν χαιρετισμό μόνον ἀσχολοῦνται καί μ' αὐτόν τόν χαιρετισμό θά πάθουμε ζημιά. Δέν ἀντιλέγω, γιά τό ἀπό ποῦ ἕλκει τήν καταγωγή του. Ἄλλο αὐτό. Ἐπιβάλλεται ὄμως ἐκ τῶν πραγμάτων, νά ἐλιχθοῦμε καί νά ἀποφύγουμε σκοπέλους.
    Γίνομαι κουραστικός, ἀλλά δές τήν πραγματικότητα φῖλε συναγωνιστή, γιά τό καλό τοῦ κοινοῦ ἀγῶνος. Εἶδες τί μᾶς πληροφόρισε ὁ 11:56 !!! Εἶναι πολλοί πού θέλουν νά μᾶς ἀκολουθήσουν καί αὐτός ὁ χαιρετισμός τούς ἀποτρέπει. Μήν τό ὑποτιμᾶς αὐτό τό γεγονός.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών