Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής προς κάθε κέντρο - παρακράτος: Οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν!!

Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις και η αποδοχή και ανταπόκριση που γνωρίζει από τον Ελληνικό λαό, ανησυχούν τα ΜΜΕ και το παρακράτος των ντόπιων και ξένων υπηρεσιών.

Σκοτεινοί μηχανισμοί έχουν στοχοποιήσει τη Χρυσή Αυγή. Διαπιστώνοντας την άνοδο μιας υγιούς και αποφασιστικής Ελληνικής δύναμης στο Κοινοβούλιο, σκαρώνουν καθημερινά ψεύτικες ειδήσεις με ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα λαθρομεταναστών. Με κατασκευασμένα δημοσιεύματα επιχειρούν να ...
σταματήσουν τη μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό, μια πορεία που εν γνώσει τους δρομολόγησαν.

Γνωρίζουμε ότι απεργάζονται θεαματική προβοκάτσια μεγάλου μεγέθους, παρόμοια με το «χάραγμα» της μαθήτριας που σκηνοθέτησαν τη δεκαετία του ΄90. Τότε ο ιατροδικαστής και στη συνέχεια η ίδια η μαθήτρια αποκάλυψαν τη σκευωρία. Τώρα υψηλά κλιμάκια συζητούν την επανάληψη του σεναρίου. Τους ενημερώνουμε ότι η προβοκάτσια τους δεν θα περάσει. Ο Ελληνικός Λαός ξέρει και θα περιφρουρήσει τη δική του φωνή στο Κοινοβούλιο.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος των θεσμών και να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-probokatsies-den-tha-perasoun

2 σχόλια:

  1. εχουν ξαμοληθεί μαυροφόροι και εγκλημάτουν κατα του καθεστωτος και εισβολέων!

    Τα εβραιοκαναλα πλεον εχουν χασει καθε μετρο, βρίσκονται σε παροξυσμό, ας ελπίσουμε οτι ο Ελλην δεν ειναι τοσο ζωο ωστε να επηρεαστεί απο αυτου του ειδους την ΕΛΕΕΙΝΗ σταλινική προπαγάνδα των μιντια.
    Που να παει και δευτερη θεση η Χρυση Αυγη τι εχει να γινει, το Νατο θα ερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή γιατί είναι τόσο αδίστακτοι που για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή δεν θα υπολογίσουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών