Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 09, 2012

Απάντηση στο ερώτημα γιατί η Χρυσή Αυγή δεν διοργανώνει πορεία εναντίον της Μέρκελ...

Πολλοί αναρωτιούνται και αναπαράγουν σε συζητήσεις την έκφραση:
"Γιατί δεν κάνει κάποια πορεία η Χρυσή Αυγή.."
"Γιατί δεν 'υποδέχεται' την Μέρκελ όπως της αξίζει...;"
και το γελοιότερο όλων "Μήπως τελικά είναι και αυτή στο...κόλπο;" ή το ακόμη πιο φαιδρό "Οι ναζιστές εναντίον ναζιστών...Κόρακος, κοράκου μάτι δε βγάζει.."

Προφανώς και η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι πολύ απλή.
Η Μέρκελ για τη Χρυσή Αυγή και για κάθε σκεπτόμενο Εθνικιστή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όργανο των "διεθνών τοκογλύφων"...Μια απλή εντολοδόχος. Τίποτα παραπάνω.
Για όσους δύσπιστους στα παραπάνω δεν έχετε παρά να....
ανατρέξετε στο παρελθόν της.
Μια πρώην κομμουνίστρια και νυν μονεταρίστρια της "σχολής του Σικάγο", που άγεται και φέρεται από τον Ακερμαν ("περιούσιος") και λοιπούς τραπεζίτες.

Ποιός ο λόγος να της δοθεί περισσότρη αξία από όση της αναλογεί;
Θεωρείτε, αδαείς όντας, ότι η κα. Μέρκελ ελέγχει την Ε.Ε. και την Οικονομία της Ευρώπης.
Αμ δε, αγαπητοί. Η Γερμανία έχει χρέος 69% του ΑΕΠ, όμηρη και αυτή στους τοκογλύφους, και αποφασίζει όχι με βάση το συμφέρον της Γερμανίας αλλά των πιστωτών της.
Για ποιό "Δ' Ραίχ" και λοιπές ασυναρτησίες λοιπόν αναφέρεστε ρε "πατριώτες";
Ήταν ποτέ στο Γ' Ράιχ υποτελείς στους τότε τοκογλύφους;
Ο παραληρισμός τουλάχιστον άστοχος και ανιστόρητος

Απλά τυγχάνει η Γερμανία να είναι μια ισχυρή οικονομικά χώρα ως προς την ικανότητα παραγωγής πλούτου.
Και πάλι όμως είναι αλυσοδεμένη στο άρμα των..."περιούσιων" νεοταξιτών.

Το Μνημόνιο,λέτε, υποθηκεύει την εθνική κυριαρχία και τον πλούτο της Ελλάδας.. Για ποιούς..;
Για τους Γερμανούς;
Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο δεν έχετε παρά να αναζητήσετε ποιοί έχουν κάνει προσφορές για να εξαγοράσουν ελληνικά "φιλέτα" (ΔΕΚΟ, Ορυκτός Πλούτος) ή αυτούς που ήδη απέκτησαν ελληνική περιουσία για να διαπιστώσετε κατά πόσο είναι....γερμανοί!

 Με αυτά και αυτά, γιατί κύριοι η Χρυσή Αυγή να "πατρωνάρει" τον Ελληνικό Λαό και να τον σύρει σε μια διαμαρτυρία υπό την..πολιτική προστασία της;
Για να διαιωνίσει μια συστημική προπαγάνδα του κατεστημένου..;
Είναι εξόχως βολικό για το πολιτικό κατεστημένο της χώρας να θεωρείται εχθρός η Μέρκελ.
Χάνει ο Έλληνας τον προσανατολισμό του.

Ο εχθρός του Έθνους μας δεν λέγεται ούτε Μέρκελ, ούτε Τόμσεν, ούτε Μαζούχ.

Αρχικά είναι οι γραικύλοι ελληνόφωνοι πολιτικοί υποτακτικοί και στη συνέχεια το διεθνές κατεστημένο.
Για να απελευθερωθούμε όμως από αυτή την συμμορία, δεν φτάνει να βγάζουμε την οργή και το μίσος μας στους ξένους ενορχηστρωτές του αφελληνισμού της χώρας μα,ς αλλά να συντρίψουμε την εγχώρια προδοτική πολιτική σκηνή που υπακούει στις εντολές του.

Μόνο τότε θα πετύχουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

Για τέλος σας προτρέπουμε να διαβάσετε μια παλαιότερη ανάρτησή μας που δείχνει το δρόμο της λύτρωσης από την παραπληροφόρηση και εν τέλει τη μαζοποίηση..

Ezra Pound: Τοκογλυφία

13 σχόλια:

  1. Ακριβως οπως το περιμενα απο τον Πασπαρτου, νοητικη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και παντα ΕΥΣΤΟΧΗ αναλυση.

    Αν ειναι ποτε δυνατον να θελουμε να αποκαλούμαστε εθνικιστες, ποσο μαλλον εθνοφυλετιστες η ακομα και εθνικοσοσιαλιστες(οπως εγω) και να θεωρουμε οτι υπαρχει "Γερμανια" η οτι η Γερμανια αυτη εχει οποιαδηποτε σχεση με την διοικηση του διεθνους χρηματοπιστωτικού συστηματος, μηπως θα παρει και τα "οπλα" για να υπερασπιστει τα γεοπολιτικα της συμφέροντα, λες και ειμαστε στον 19ο αιωνα? Ενα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ειναι του διεθνους εβραιοκαπιταλιστικου χρηματοπιστωτισμου, και μπαίνει μπροστα απο τα εγχώρια ΜΜΕ γιατι ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο "κακος" της υπόθεσης να ειναι καποιος Γερμανος μεσα σε μια καγκελαρία και να ομιλεί την Γερμανικη...

    Την λεξη ΕΒΡΑΙΟΣ σε ολη αυτην την περιοδο της τεχνητής "κρισης" τα εβραιοκαναλα δεν την εχουν αναφερει ουτε ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ, την λεξη Γερμανος, εχουμε βαρεθεί πια να την ακουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εβραιοι και Γερμανοι τα ιδια υπανθρωπα σκατα ειναι. Γαμω τους ε(β)ρωπαιους ολους, λευκους και μη.. με την καυλωμενη ξιφολογχη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικα οι Γερμανοι ειναι ουσιαστικα οι δημιουργοί της σύγχρονης τεχνολογιας,απο υπολογιστες, βαλιστικη τεχνολογια, τεχνολογία τζετ, πολυβολα, μεχρι την ιατρική και τους κινητήρες εσωτερικής καυσης.
    Εαν εξαιρεσεις τα δεκαδες νομπελ που εχουν παρει μετα το 1945 οι Εβραιοι, η μεγαλυτερη εισφορα τους στην ανθρωποτητα ηταν η Παλαια και καινη διαθηκη, ο Σπινοζα, ο Μαρξ και Μεντελσον, αντε και ο Ντισραειλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά της ΧΑ όταν μας μαμάμανε δεν κοιτάζει κανείς -εκείνη την ώρα- να κάνει φιλοσοφικές αναλύσεις αν είναι εβραίος, γερμανός ή.... εσκιμώος αυτός που τον μαμάει, "ποιος κρύβεται από πίσω του" κλπ. Μην σας παραμυθιάζουν κάποιοι στο κόμμα. Εγώ ξέρω ότι η μέρκελ και ο σαμαράς αυτή τη στιγμή μάς πηδάνε άγρια, από παντού, από πάνω, από κάτω, από δεξιά, από αριστερά, και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ΟΛΟΙ να τους γυρίσουμε τούμπα για να τους μαμήσουμε εμείς!!! Τώρα όταν και εφόσον απαλλαγούμε από το μαμήσι των γερμανών, ψάχνουμε με την ησυχία μας και τα βαθύτερα φυλετικά τους χαρακτηριστικά, "αν συνεισέφεραν στην τεχνολογία", αν κατουράνε όπως εμείς κλπκλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδι! (οχι της ΧΑ;)
      Ο νομοθετης ΠΑΝΤΟΥ θεωρει τον ηθικο αυτουργο μεγαλυτερο ενοχο απ' τον φυσικο αυτουργο.
      Σκεψου το λιγο και μετα διαβασε το παρακατω:


      "Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ' ανοιχτά. Αλλά ο οβριος Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
      Ο οβριος Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ' αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
      Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
      Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο".

      Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)



      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. Γειά σου ρε πατρίκιε!

      Διαγραφή
    3. Εσυ φιλε μου ΔΕΝ πρεπει να εισαι ΚΑΘΟΛΟΥ ανωνυμος!!!!!!!!!!!!!!


      Πατρικιος

      υγ
      και το Π με κεφαλαιο εεεεε!
      Πως λεμε εμεις απ την Φελοφοννησο ..............Φουτσος!

      Διαγραφή
  5. Πολύ σωστή τοποθέτηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ'αρχήν κάτι πολύ απλό :

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να συναγελάζεται με το πολύχρωμο πλήθος - όχλο των "δημοκρατών" και "προοδευτικών" που θα κάψουν την Αθήνα για χάρη της Μέρκελ.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από προβοκάτσιες που σκοπό έχουν να την θέσουν εκτός νόμου.

    Εάν λοιπόν εμπλακεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε επεισόδια τέτοιας έκτασης, την επόμενη μέρα τα εβραιοΜΜΕ θα ουρλιάζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκαψε την Αθήνα !

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάνει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ πολιτικό Αγώνα, επιλέγει η ίδια τον χρόνο-τόπο της αντιπαράθεσης και ο σκοπός της είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ : η ΕΞΟΥΣΙΑ !

    Όταν θα έχουμε την εξουσία, θα λογαριαστούμε όπως πρέπει με τους Σαμαράδες, τις Μέρκελ και όλους τους εβραιόδουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μερκελ διοικουσε την χωρα, τα τελευταια 38χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι μωρε εχετε δικιο . για να μαζευτουμε καμια εικοσαρια να δειρουμε ενα πακιστανο ειμαστε πρωτοι .τωρα το παιζουμε επιλεκτικοι ..κριμα μια απο τα ιδια ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον μπορείς να καταλάβεις το απλό πραγματάκι ότι σε περίπτωση καθόδου των εθνικιστών σε τέτοιες διαδηλώσεις όπου το πατρονάρισμα από τους αναρχοκομμουμιστές είναι ντε φακτο,κινδυνεύει (είναι σίγουρο δηλαδή) να χυθεί αίμα;Και ότι σε τέτοια περίπτωση το σύστημα απο μμε μέχρι πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστές θα ρίξει όλες τις ευθύνες στους έλληνες εθνικιστές με απώτερο σκοπό την πολιτική και φυσική μας εξόντωση.Αυτο είναι που πραγματικά θέλεις ειδικά σε μια χρονική περίοδο που το εθνικιστικό κίνημα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μέσα στην ελληνική κοινωνία;

      Διαγραφή
    2. φυσικά και αυτό θέλουν και για αυτό τρολλάρουν υπέρ, θέλουν να εκθέσουν την ΧΑ γιατί καταλάβανε οτι δυστυχώς για αυτούς απο πουθενά αλλού δεν μπορούν να την σταματήσουν.
      ξεχνάνε όμως (απο τον πολύ μπάφο) οτι όλα αυτά και τα έχει συναντήσει η ΧΑ και ξέρει πώς να τα προσπεράσει.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών