Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012

Εβραϊκός "σύλλογος" φοιτητών 'καταδίδει' 'αντισημιτικά' tweets στους εκπροσώπους του Twitter και αυτοί φυσικά τα λογοκρίνουν!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα από τα "αντισημιτικά" tweet είναι ότι οι Εβραίοι κατέχουν όλες τις τράπεζες παγκοσμίως και επομένως και στη Γαλλία και ότι οι Σιωνιστές δολοφονούν παλαιστίνιους...ΠΑΡΑΝΟΙΑ των "περιούσιων".
"Απειλούν" ταυτόχρονα ότι μετά τη νίκη τους θα επεκτείνουν τις....παρεμβάσεις τους

«Σημαντική νίκη» χαρακτήρισε ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Εβραίων Σπουδαστών Γαλλίας την εξασφάλιση από το twitter ότι θα αφαιρεθούν από τον ιστότοπο αντισημιτικά tweets τα οποία επισήμανε η οργάνωση. 

Ο Στεφάν Λιλτί ανέφερε ότι....
η πλατφόρμα αποδέχθηκε «να αποσυρθούν τα tweets που τους υποδείξαμε». «Επιτύχαμε να εφαρμόζεται άμεσα η γαλλική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία δεν απαιτείται δικαστική εντολή για να απομακρυνθεί ένα περιεχόμενο εντελώς έκνομο», πρόσθεσε. 
Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της παρέμβασής της μετά τη συνάντησή του με τους νομικούς εκπροσώπους του Twitter στη Γαλλία. 

Η Ένωση Εβραίων Σπουδαστών θα παραδώσει έως απόψε το βράδυ τον κατάλογο των tweets που θα επιθυμούσε να διαγραφούν, πρόσθεσε ο Λιλτί.  «Αυτή είναι μόνον η αρχή, ευελπιστούμε σε μία καρποφόρα συνεργασία», «η οποία δεν θα θέσει τέλος στην όλη διαδικασία διότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να μας επισημάνουν τις διευθύνσεις των παραγωγών των tweets αυτών», πρόσθεσε ο ίδιος, υπαινισσόμενος την επακόλουθη κατάθεση αγωγής στη δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο θέμα. 
Σημειώνεται ότι η Ένωση είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να μηνύσει το Twitter προκειμένου να εξαναγκάσει την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να αποσύρει τα αντισημιτικά tweets, που είχαν πρωτοεμφανιστεί από τις 10 Οκτωβρίου, έπειτα από την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τους υπευθύνους του δικτύου
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών