Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός...ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ (+ 2 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!

Καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές έκανε στην Αμαλιάδα αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Η καταγγελία αφορά 50χρονο αλλοδαπό μετανάστη από χώρα της Αφρικής που διαμένει στην Καλαμάτα, ο οποίος «επιβιώνει» δημιουργώντας δεσμούς με γυναίκες ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο μετανάστης έχει φτάσει στο σημείο να ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια.

Συγκεκριμένα,
η αλλοδαπή γυναίκα μιλώντας σε τοπική εφημερίδα δήλωσε: «Ας σταματήσει κάποιος αυτό το τέρας προτού ασελγήσει και σε άλλα 13χρονα κορίτσια. Είναι παντρεμένος στη χώρα του με εφτά γυναίκες, έχει άλλη μία στη Βέροια, ακόμα μία στην Αθήνα αλλά και στην Καλαμάτα, όπου μάλιστα εκεί, έχει κάνει και δύο παιδιά με άλλη γυναίκα. Με αυτό τον τρόπο ζει, ενώ εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια με την υπόσχεση ότι θα τα βοηθήσει. Επιτέλους, αυτό πρέπει να σταματήσει. Ας κάνει κάποιος κάτι».
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ21 Νοεμβρίου 2012 στις 12:34 π.μ.

    τερατα επισης ειναι η μια στη βεροια η αλλη στην Αθηνα η αλλη στη Καλαματα και οσες συνεβρισκονται με αραπακλους.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΟΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ(ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΡΟΣ),ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΛΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΛΑΓΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών