Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

Aυγά (ποσέ ή "μάτια") και φίδια ανακάλυψαν πάλι οι "συστημικοί" για να εξηγήσουν γιατί ο κόσμος στρέφεται στην Χρυσή Αυγή

Το σύστημα ενοχλείται από την άνοδο των "σκληρών της δεξιάς" και έτσι ακόμα και φερόμενοι ως "δεξιοί" πολιτικοί, όπως ο υφυπουργός Παιδείας κ. Θ. Παπαθεοδώρου άρχισαν πάλι να μιλάνε για "αυγά" και "φίδια". Ότι "θα σταματήσουν την επώαση του αυγού του φιδιού στα σχολεία".  Μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα συστήσει "παρατηρητήριο για τον εντοπισμό τέτοιων κρουσμάτων"! Φυσικά αναφερόνουσαν σε ένα κόμμα το οποίο είναι στην Βουλή με 7% και στις δημοσκοπήσεις έρχεται τρίτο, την Χρυσή Αυγή!
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Τατσόπουλου (που είχε χαρακτηρίσει "ομοφυλόφιλο" τον Θ.Κολοκοτρώνη!), είπε ότι ....
το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε με την δημιουργία Παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας, εντείνει τις δράσεις του σε πανελλαδικό επίπεδο καταγράφοντας τα σχετικά στοιχεία και την ταυτοποίηση σε φορείς συγκεκριμένων περιστατικών. Όπως εξήγησε ο κ. Παπαθεοδώρου, το Παρατηρητήριο θα διενεργεί μελέτες και θα σχεδιάζει δράσεις και σε συνεργασία με άλλα υπουργεία, ενώ σε περιφερειακό επίπεδο οι δράσεις θα αναλαμβάνονται μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης.
Από την πλευρά του ο ερωτών βουλευτής αναφέρθηκε σε υποτιθέμενες "επιθέσεις κατά αντιρατσιστών" στα σχολεία (!) είπε ότι «με την Χρυσή Αυγή δεν έχουμε απλώς μια νεολαία που διαδίδει τις ιδέες της, αλλά θέλει να επιβάλλει τις ιδέες της». Και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις καθηγητών «που έχουν απειλήσει μαθητές, όπως στα Εξάρχεια, ότι θα φέρουν την Χρυσή Αυγή ή μαθητές που χαιρετούν ναζιστικά και απειλούν καθηγητές ότι θα φέρουν τη Χρυσή Αυγή».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Εκτος απο το "ανύπαρκτο" των επιθέσεων της Χρυσης Αυγης, εχουν το θρασος να μιλανε για επιβολη αυτα τα ΣΚΑΤΑ, που οχι μονον εδω και δεκαετίες στα καθεστωτικα τους εκμαυλιστηρια "πανεπιστήμια" κλπ δεν ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ άλλες εκτος απο τις αναρχοκομμουνιστικες θεσεις, δια ροπάλου, αλλα και οι ιδιοι λενε με αυτες τους τις εξαγγελίες οτι θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στους αλλους θελουν δεν θελουν τις αντιεθνικιστικες "αποψεις" τους? "Θα επιβαλουμε διεθνισμο ,εθνοτκονια και αναρχοκομμουνισμο, γιατι οι αλλοι θελουν να επιβάλουν διαφορετικές θεσεις"!!
    Μιλαμε για θράσος εκατομμυρίων πιθήκων.

    Οσο για τα "αυγα" κλπ, το φιδι ηταν αρχαίο συμβολο θεραπείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς το είπε αυτό ο "ΝΔούλης" υπουργός ;;;

    Θα φτιάξει "παρατηρητήριο" για κρούσματα ρατσισμού ;;;

    Το μόνο που θα "παρατηρήσει", θα είναι Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ μας !!

    Εκεί τον έχουμε γραμμένο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών