Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2012

Φάμπρικα «νομιμοποίησης» λαθρομεταναστών από το παράθυρο ανοίγει η νέα «αντιρατσιστική» υπηρεσία...


Το’ πε και το ’κανε! Τη σύσταση «εξειδικευμένων» υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το «Τμήμα Κοινωνικών Ζητημάτων και Αντιμετώπισης Ρατσισμού) σε όλη τη χώρα, προβλέπει το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, που παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας.

Ο υπουργός είπε πως είχε στα σχέδιά τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας μαζί με την «αναδιάρθρωση» των αστυνομικών υπηρεσιών (την οποία έχουν εξαγγείλει όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς κανείς να την κάνει πράξη), αλλά επισπεύσθηκε η δημιουργία της λόγω «των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε».

Τα νέα τμήματα «αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας» θα..... λειτουργήσουν κατ’ αρχή στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και αργότερα σε όλη την επικράτεια. Θα υπάρχει επίσης και μια τηλεφωνική γραμμή για την υποβολή καταγγελιών για «ρατσιστικά περιστατικά».
Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα, τα νέα αυτά τμήματα θα ενταχθούν στην Κρατική Ασφάλεια και θα έχουν ως αποστολή «την πρόληψη και δίωξη αδικημάτων που διαπράττονται σε βάρος προσώπων ή ομάδας προσώπων αποκλειστικά και μόνο λόγω της φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή του θρησκεύματος τους».
Το προσωπικό που θα υπηρετεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία (και που ασφαλώς θα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τις… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) θα παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα ή μετά από υποβολή καταγγελίας ή μήνυσης και μεταξύ άλλων «θα συλλέγει, επεξεργάζεται και αξιοποιεί κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τα αδικήματα που θα διερευνά, θα επιτηρεί χώρους και περιοχές στις οποίες υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης ρατσιστικών επιθέσεων, θα τηρεί ειδικό αρχείο καταγραφής περιστατικών ρατσιστικής βίας στα οποία επιλαμβάνεται, θα ενημερώνει τα θύματα για τα δικαιώματα τους και θα συντάσσει τον Ιανουάριο κάθε έτους έκθεση αναφορά με τις υποθέσεις που επιλήφθηκε».
Μια ακόμα, λοιπόν, αιμορραγία αστυνομικού προσωπικού (απ’ αυτούς που προορίζονται για να προστατεύουν τους Έλληνες) προς τη νέα υπηρεσία (για την «προστασία» των λαθρομεταναστών από τα υποψήφια θύματά τους). Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχόταν στους Έλληνες ο Α. Σαμαράς!
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα επιβλήθηκε στη συγκυβέρνηση από τους διεθνείς εντολοδότες της, προκειμένου να «νομιμοποιούνται» από το παράθυρο οι λαθρομετανάστες και να παραμένουν στη χώρα ανενόχλητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχουν το φόβο πως θα απελαθούν. Πως; Θα κάνουν μια μήνυση κατά αγνώστων (που φορούσαν μαύρες μπλούζες, βεβαίως…) και μέχρι που να εξεταστεί η «υπόθεση» και να «ενημερωθούν τα θύματα» (δηλ. μετά από μήνες ή χρόνια…) θα παραμένουν δικαιωματικά στην Ελλάδα, γιατί ποιος θα τολμήσει να απελάσει «θύμα ρατσιστικής βίας»; Αληθεύει;
πηγή

3 σχόλια:

  1. Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω ολοκληρο το κειμενο γιατι θα απολεσω παντελως την ηρεμια μου, αλλα αφηστε τους να προσαγάγουν Ελληνες μετα απο καταγγελιες Πακιστανων Αφγανων και Μπαγκλαντεζιανων, για να γελασει κααθε πικραμένος και να παει η Χρυση Αυγη 1ο κομμα με διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν είναι ο χλευασμός απο τον λαό και η κάθετη άνοδος της Χρυσής Αυγής γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΦΛΑΤΖΑ.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕΡΒΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών