Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

Ανάχωμα στην αθεϊστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. το πόνημα του Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ

Σχόλιο του βουλευτή Λαρίσης της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για το σύγγραμμα του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.
 
"Προσφάτως είχα την τύχη να....
μελετήσω το μοναδικό σύγγραμμα του Μητροπολίτου Πειραιώς και Νήσων, κ.κ. Σεραφείμ, που φέρει τον τίτλο "Κόσμος- Εξέλιξις ή δημιουργία". Μέσω του παρόντος, θα επιχειρήσω μία σύντομη παρουσίαση του πονήματος, το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεβασμιώτατος, αποτελεί απόρροια τεσσαρακονταετούς προσπάθειας συλλογής πληροφοριών και θεολογικών γνώσεων. Το θέμα με το οποίο ο Άξιος του Σχήματος Επίσκοπος Πειραιώς ασχολείται στο εν λόγω σύγγραμμα, δεν είναι άλλο από το αρχέγονο ερώτημα περί της Δημιουργίας του Σύμπαντος Κόσμου. Μακρυά από στενούς δογματισμούς και με σταδιακές αποδείξεις των όσων η Ελληνορθόδοξος Πίστις υπαγορεύει, ο αναγνώστης διεξερχόμενος το κάθε κεφάλαιο, καθίσταται στην κυριολεξία κάτοχος γνώσεων και επιχειρημάτων, τα οποία σίγουρα ο εκάστοτε θεολόγος του μέλλοντος θα τοποθετήσει ως "βέλη" στη φαρέτρα του. Χωρίς η επιστήμη να υποτιμάται στον παραμικρό βαθμό -εξ΄ άλλου ο Σεβασμιώτατος φημίζεται για την Ταπεινότητα που επιδεικνύει- παρακολουθούμε σελίδα τη σελίδα μία προσέγγιση ενός θέματος πραγματικού πεδίου διενέξεων εκατονταετιών, τόσο διαφορετική και πρωτότυπη, που ακόμη και οι πλέον "επιφυλακτικοί" θα μπορούσαν να συμφωνήσουν μαζί της.
Πρόκειται για.................

συνέχεια
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anachwma-sthn-atheistikh-propaganda-twn-m.m.e.-to-ponhma-tou-sebasmiwtatou#.ULiXy4ZMhFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών