Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Πανθρησκεία στις Βρυξέλλες.. "Το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσβάλλει τις θρησκείες"!! ..το έχουμε δει το έργο και στην Ελλάδα για όποιον ξεχνά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ; Νομίζετε ότι γίνεται πρώτη φορά; Η Αννούλα Bilderberg είχε ξεκινήσει και στην Ελλάδα την προπαγάνδα της...

Ωραία κάρτα έβγαλε η Αννούλα... τηρεί το ISO της Bilderberg


Έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ένα "υπόγειος" διωγμός του Χριστιανισμού στις "χριστιανικές" χώρες, και φυσικά φανερός στον υπόλοιπο πλανήτη.

Οι Αρχές των Βρυξελλών αποφάσισαν να τοποθετήσουν τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία της πόλης, αντί για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μια ηλεκτρονική εγκατάσταση.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους.....
χρήστες των βελγικών κοινωνικών δικτυώσεων. Οι συζητήσεις υποδαυλίστηκαν από το σχόλιο της Μπιάνκα Ντέμπαετς (Bianca Debaets), μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία εξήγησε αυτή την απόφαση με θρησκευτικούς λόγους. Είπε ότι το δέντρο ως σύμβολο των χριστιανικών Χριστουγέννων μπορεί δήθεν να θίξει τα συναισθήματα των ανθρώπων των άλλων θρησκειών.
«Τώρα τι είναι το επόμενο; - αναρωτιέται ένας μπλόγκερ. Θα καταργηγηθούν τα αυγά για το Πάσχα επειδή είναι υπενθύμιση της ανάστασης;»
Μήπως στο τέλος το πάνε στην ενοποίηση των θρησκειών σε μια μεγάλη Πανθρησκεία για να είμαστε ενωμένοι χωρίς καυγάδες κάτω από την εξουσία ενός Παγκόσμιου Μονάρχη; Θα θυμήσουμε ότι οι αυτοκράτορες στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία ζητούσαν την λατρεία τους ως θεοί, ακριβώς γιατί ενίσχυε την εξουσία τους ( μερικοί το πίστευαν κιόλας).
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Μην απορείτε για όσα γίνονται.. Παγκόσμιο φαινόμενο η ΔΙΩΞΗ σε ότι έχει να κάνει με ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ.. Εδώ στην Ελλάδα επί Κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου (βοήθειά μας!!!) ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Μπιστσαξής ως πιστός Μάρτυρας του Ιεχωβά απαγόρευσε να στολίζονται Χριστουγεννιάτικα δένδρα στο επταόροφο κτίριο της ΓΓΑ!! Μην κοιτάτε που ΚΑΝΕΝΑ καθεστωτικό ΜΜΕ (δηλαδή σχεδόν ΟΛΑ) δεν ανέφερε ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Ντροπή και αίσχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών