Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

Αντιποίηση αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ...!!! Εκτός από ρουφιάνοι... Έγιναν και ασφαλίτες...!! Βίντεο!!

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ..

Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους σε βίντεο που.....
ανέβηκε στην ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα. Έδειξαν έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο, του χαφιέ που απειλεί ανθρώπους επειδή δεν τους κάνουν τα χατίρια...

Δεν έχει προηγούμενο η συμπεριφορά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χθες σταμάτησαν στην Σόλωνος και την Ακαδημίας αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους στον ιστότοπο left.gr δημιουργώντας τους σοβαρότατα προβλήματα !
Πρόκειται για καταφανή αντιποίηση αρχής την οποία διέπραξαν οι βουλευτές Μ. Μπόλαρη, Π. Τατσόπουλος, Ειρ. Αγαθοπούλου, Απ. Αλεξόπουλος , Δ. Τσουκαλάς, Β. Διαμαντόπουλος, Κ. Ιγγλέζη και Χρ. Μαντάς μαζί με άλλα μέλη και δικηγόρους του Τσίπρα!
Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι οι φωτογραφίες και οι αποκαλύψεις των στοιχείων τους θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων και θα θέσουν σε πολλαπλό κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

dexiextrem.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. καλα τα κανουν μωρε τα ασφαληταρια.Εκτος αυτου αυριο μεθαυριο θα ειναι πρωτο κομα ο συριζα και θα εχει προετοιμασει το εδαφος για ανεξελεγκτες καταστασεις.... εναντιων του.Ασε που εμενε μου φαινεται πως εγινε και εν αγνοια του Τσιπρα που το παει βουρ για σοσιαλδημοκρατης τον τελευταιο καιρο. Θα γελασουμε πολυ με τον συριζα.Θυμηθητε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ.στο κόλπο;

    Στημένο σκηνικό εναντίον του λαού ,από όλους με ελάχιστες εξαιρέσεις, φαίνεται να ήταν το μεσημεριανό σόου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.το μεσημέρι.
    Και εξηγούμαστε.Μετά από...


    την κατάθεση του αιτήματος των ΑΝ.ΕΛ.και του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία περί συνταγματικότητας του μνημονίου ,στη βουλή έγινε πανδαιμόνιο.Ο Μεϊμαράκης έψαχνε να βρει βουλευτές για να ψηφίσουν και διέκοψε τη συνεδρίαση.Εκείνη τη στιγμή εάν γινόταν η ψηφοφορία το αποτέλεσμα θα ήταν σαφώς υπέρ της αντισυνταγματικότητας των μέτρων.Και ο ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε;Αντί να επιμείνει και να χαλάσει τον κόσμο ΑΠΕΣΥΡΕ,ναι καλά διαβάζετε,ΑΠΕΣΥΡΕ το αίτημα περί ονομαστικής ψηφοφορίας.Λίγο αργότερα ο Μεϊμαράκης,που είχε μαζέψει όσους ήθελε για να κερδίσει την ψηφοφορία,απέρριψε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και προχώρησε στην ονομαστική ψηφοφορία με το γνωστό αποτέλεσμα των 170 ΟΧΙ και των 130 ΝΑΙ.Δηλαδή,μόλις είδε ο ΣΥΡΙΖΑ πως η κίνησή του ,σε συνεργασία με του ΑΝ.ΕΛ.θα μπορούσε να προκαλέσει ανατροπή των δεδομένων,ΑΠΕΣΥΡΕ το αίτημά του;
    Ωραίο θέατρο παρακολουθούμε.

    planet greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη λετε βλακείες. Δεν υπάρχει καμία αντιποίηση αρχής. Έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω από κάποιον την ταυτότητά του, δεν τη ζητάω ως αστυνομικός, και αυτός ότι γουστάρει πράττει. Και φυσικά δε γνωριζω ότι ειναι αστυνομικός και αυτός ό,τι γουστάρει δηλώνει.
    Συν τοις άλλοις οι αστυνομικές πρακτικές με τους ασφαλίτες είναι κατάπτυστες, οπότε εδώ οι Συριζαίοι καλά έκαναν, όπως καλά έκαναν οι χρυσαυγίτες στα πανηγύρια. Δίκια υπάρχουν και στον εχθρό σου και αν δεν είσαι έτοιμος να τα αναγνωρίσεις, είσαι απλά ηλίθιος και τελειώνει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΜΟΜΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟ ''ΨΑΡΩΜΑ'' ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΥΤΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραννόησες αγαπητέ(παρεπιπτόντος, μη μου λές ότι κάνω λάθος γιατί αυτό σημαίνει ότι έχεις το ψώνιο να νομίζεις ότι κατέχεις το σωστό). Το νόημα των όσων έγραψα παραπάνω είναι ότι ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ υπάρχουν ασφαλίτες. Ένας τέτοιος αστυνομικός(με γνωστές υπόγειες διαδρομές) που δρα στο όριο της παρανομίας δεν έχει καθόλου το σεβασμό μου. Δε θα δώσω πιστοποιητικά για το πόσο αγαπώ την πατρίδα με το να αποδέχομαι το παρακράτος που στηρίζει το σάπιο κατεστημένο.
    Για μένα και οι αστυνομικοί που αποδέχονται τέτοιους ρόλους, είναι κάφροι και αποτελούν πέμπτη φάλαγγα μαζί με τους κουκουλοφορους. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να με πείσεις για το αντίθετο. Είμαι αρκετά ώριμος για να έχω δική μου ξεκάθαρη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΤΕΥΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ,ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη αν ήμουν επιθετικός μαζί σου. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά όπως λες δεν έχουν την επιλογή και για πολλά από αυτά η αστυνομία υπήρξε μόνο ένα βιοποριστικό μέσο. Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζεις ότι οι πολιτικές πιέσεις που δέχεται η αστυνομία διαχέονται μεχρι τον απλό αστυφύλακα με απαράδεκτο τρόπο. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα αντί να προστατεύεται ο πολίτης, να εξυπηρετουνται πολιτικές σκοπιμότητες, θες σε συγκεντρώσεις, θες με προληπτικές προσαγωγές(απαράδεκτο), θες με "αποκαλύψεις" για επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς... Και δεν αναφέρομαι πχ. στους ΔΙΑδες... αλλα στις "ειδικές" μονάδες που εξυπηρετουν τετοιους σκοπους...
    Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ασφαλίτες με ή χωρίς εισαγωγικά έχουν εμπλακεί και σε μπάχαλα και σε τρομοκρατία.(είναι τυχαίο ότι 3 χρόνια κρίσης δεν έχει υπάρξει τρομοκρατικο χτύπημα; Σου φαίνεται φυσιολογικό;)
    Εν πάσει περιπτώσει όμως... η κουκούλα δεν ταιριάζει στον Έλληνα, και ο ασφαλίτης φοράει την κουκούλα από την ανάποδη... η Χρυσή Αυγή και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα έδωσαν γραμμή για συγκέντρωσεις διαμαρτυρίας. Αν ο αστυνομικός με πολιτικά ήταν μέσα στη συγκέντρωσή σου και έβγαζε φωτογραφίες(έχουν υπάρξει και αυτά...) δε θα σε ενοχλούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ),ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΗΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η' ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΤΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.ΟΜΩΣ ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ Η ΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΠΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνω κάτω συμφωνούμε. Και επειδή μέλος της οικογενείας μου έχει συνταξιοδοτηθεί από την αστυνομία, αυτό που έχω να μεταφέρω είναι η απέχθειά τους στις τωρινές παρακρατικές πρακτικές που στρέφονται απέναντι στο λαό...Και επειδή στον κύκλο μου υπάρχουν πολιτικά ενεργοί άνθρωποι, αριστεροί και δεξιοί, έχω να μεταφερω αναίτια πρόσφατη προσαγωγη πραγματικά δεξιού γνωστού μου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας "εθνικού σκοπού". Να μεταφέρω επίσης και την προσαγωγή ενός αριστερού γνωστού γνωστού, πάλι αναίτια, επειδή υπήρχε εντολή τυφλών προσαγωγών μέσα στο πλήθος.
    Αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι στα πλαίσια του να σπάσει το αγωνιστικό φρόνημα. Και δε σου λέω ότι φταίει ο αστυφύλακας, αφού η αποστολή του είναι να να εκτελεί εντολές, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι άλλο το κράτος που κάποιοι υπερασπίζονται και άλλο η ιδέα της πατρίδας... και πολλές φορές έχει χρειαστεί για να υπερασπιστεί κάποιος το δεύτερο να γίνει επίορκος στο πρώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών