Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

Με τις ευλογίες της ΝΔ η χρηματοδότηση του ψευδοκράτους

Τελικώς οι Έλληνες στις ευρωεκλογές ψηφίσανε για ευρωβουλευτές που να εκπροσωπούν την Ελλάδα ή την Τουρκία; Αυτή η απορία γεννάται μοιραία όταν κάποιος διαβάζει τα τελευταία πεπραγμένα του ευρωκοινοβουλίου. Διαβάζουμε λοιπόν στα ΜΜΕ ότι υπερψηφίστηκε η γνωμοδότηση της Μαριέττας Γιαννάκου (ευρωβουλευτού της ΝΔ και πρώην υπουργό Παιδείας που είχε προσπαθήσει να βάλει το βιβλίο της Ρεπούση για να δηλητηριάζει τα παιδιά μας) σχετικά με τα κατεχόμενα της Κύπρου.
Η γνωμοδότηση της....
Γιαννάκου αφορούσε την χρηματοδότηση του ψευδοκράτους από την Ε.Ε. και έλεγε ότι αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί κανονικά και να ενισχυθούν οι δράσεις που προωθούν τον δικοινοτισμό. Την ίδια ώρα υπήρξαν και τροπολογίες για απευθείας εμπόριο (δηλαδή έμμεση αναγνώριση) με τα κατεχόμενα, οι οποίες ευτυχώς απερρίφθησαν. Στα μόνα θετικά της συγκεκριμένης γνωμοδότησης, τα οποία όμως δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία, μιας και οι τούρκοι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα έγγραφα και τις διαμαρτυρίες είναι η στήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο της Επιτροπής για τους Αγνοούμενους και απευθύνει έκκληση στον στρατό κατοχής να άρει τους περιορισμούς σε εν εξελίξει και μελλοντικά έργα.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ πασπαρτού αν θες σβήσε το παραπάνω σχόλιο μου, μπορεί αυτοί να είναι γαιοσκώληκες αλλά προσωπικά θέλω να συγκρατούμαι και να μην πέφτω στο χώμα που συνηθίζουν να ζούν.
      Θα τους κρίνει η ιστορία και ο λαός... σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών