Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

ΒΗΜΑ: «Αν γίνουν τώρα εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση»


Το ομολογούν όλοι… Βασίλης Χιώτης, «Βήμα», «Τα σενάρια της επόμενης ημέρας»

Μεθαύριο Τετάρτη, θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3 κι όλοι αναρωτιούνται αν θα περάσει ή δε περάσει, με πόσους θα περάσει, αν θα υπάρξουν «ανταρσίες» κ.λπ. Να αφήσουμε τα υπόλοιπα και να πάμε στο πρώτο και κύριο ερώτημα: θα περάσει ή δεν θα περάσει; Απαντάμε:
θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει, γιατί έτσι και δεν περάσει καθίστανται αναπόφευκτες οι πρόωρες εκλογές. Και κανένα κόμμα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, καθώς και οι διεθνείς τοκογλύφοι-προστάτες του συστήματος αυτού, δεν επιθυμεί να γίνουν σύντομα εκλογές. Και ιδού γιατί (σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου Βασίλη Χιώτη στο Μνημονιακό «Βήμα», υπό τον  τίτλο «Τα σενάρια της επόμενης ημέρας»):

«Μάλιστα αξιωματούχοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ζητούν από τώρα πολιτικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να μην αναγκαστεί ξαφνικά η χώρα να καταφύγει και πάλι σε εκλογές αφού, όπως τονίζουν, το πολιτικό σκηνικό θα μεταβληθεί τότε θεαματικά. «Αν γίνουν τώρα εκλογές, πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή» επισημαίνουν, επιμένοντας ότι η διάσωση του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος βρίσκεται τώρα στα χέρια των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου».

Όμως, τι κι αν θα γίνουν τώρα ή αργότερα οι εκλογές; Εκείνο που είναι να ’ρθει, θα ’ρθει και θα παρασύρει στο διάβα του τα Μνημόνια, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους εντολοδόχους τους, για να ξημερώσει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!  
πηγή

1 σχόλιο:

  1. φανταστείτε τι δούλεμα τρώμε με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών