Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 21, 2012

Καθεστωτικοί δημοσιογράφοι απειλούν τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής με ξυλοδαρμό...

Μια νέα απασχόληση έχουν βρει οι καθεστωτικοί κιτρινογράφοι, από τότε που εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο: ξεψαχνίζουν όλες τις ομιλίες βουλευτών και στελεχών του κινήματος, στη βουλή και σε λαϊκές συγκεντρώσεις, καθώς και τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας, για να βρουν κάτι «επιλήψιμο» και να το κάνουν σημαία τους για να χτυπήσουν το κίνημα. Επειδή δε, δεν βρίσκουν αυτό που… ψάχνουν μανιωδώς, πιάνονται από μια λέξη, μια φράση, μια παράγραφο, απ’ οτιδήποτε τέλος πάντων για να κάνουν την τρίχα… τριχιά και να χύσουν χολή με την οκά.
Το τελευταίο τους «εύρημα» είναι......
μια φράση από ομιλία του συναγωνιστή Κασιδιάρη στο Αγρίνιο, στην οποία τα καθεστωτικά εξυπνοπούλια ανακάλυψαν… ομολογία σωρείας αδικημάτων, που επισείουν τον μισό… ποινικό κώδικα. Θαυμάστε ένα τέτοιο δείγμα από την εφημερίδα του… Λαμπρακιστάν, στην οποία ο γράφων αφού επικαλείται αστυνομία και εισαγγελείς (σοβαρότατα πολιτικά επιχειρήματα…), στο τέλος μας απειλεί με… εξαφάνιση (!!!), κι ότι θα «μαζέψουμε κάτι χοντρές» ή «κάτι ψιλές»! Αλήθεια, ποιοι θα μας… εξαφανίσουν και θα μας ρίξουν τις… ψιλές ή τις… χοντρές; Μήπως οι γνωστοί καρπαζοεισπράκτορες των Εξαρχείων, παρακρατικοί της συμφοράς αυτού του αθλίου και υπό κατάρρευση μεταπολιτευτικού ψευδοκράτους; Εδώ γελάνε! Δεν το κατάφεραν στο παρελθόν, που ήτανε στα… ντουζένια τους, θα το μπορέσουν τώρα που είναι στα… τελευταία τους; Αν ελπίζει σ’ αυτούς τους ψόφιους το σύστημα, ζήτω που κάηκε!
Διαβάστε τώρα το παραλήρημα του (νυν) καθεστωτικού δημοσιογράφου, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

«Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είναι βουλευτής. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ακόμη κι αν αυτά που λέει είναι επικίνδυνα και διώκονται με βάση τον Ποινικό Κώδικα που ισχύει για όλους τους άλλους Έλληνες. Μιλώντας το Σάββατο στο Αγρίνιο, μεταξύ των άλλων είπε:
«Έχουμε κατά καιρούς ρίξει και κάτι ψιλές, γιατί εμείς δεν ντρεπόμαστε να σηκώσουμε το χέρι μας, όπου χρειαστεί». Προφανώς ο κ. Κασιδιάρης ομολογεί ένα αδίκημα, επειδή είναι απολύτως βέβαιος, ότι κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει να χειροδικεί, όποτε εκείνος επιθυμεί. Ούτε εισαγγελέας, ούτε αστυνομία, ούτε κανένας άλλος από εκείνους που θα έπρεπε να τον είχαν σταματήσει εδώ και καιρό.
Αυτό που ξεχνά όμως ο κ. Κασιδιάρης, είναι ότι και στο παρελθόν ορισμένοι ομοϊδεάτες τους ένιωσαν το ίδιο πανίσχυροι και ασύδοτοι. Και τότε το κράτος έκλεινε τα μάτια στα βασανιστήρια και στα ανθρωποκυνηγητά.
Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις βρέθηκαν κάποιοι να αντισταθούν. Κι όταν άρχισαν να αντιστέκονται, τότε οι Κασιδιάρηδες του παρελθόντος εξαφανίστηκαν…
Ο κ. Κασιδιάρης που επαίρεται ότι γνωρίζει την ελληνική Ιστορία, στην πραγματικότητα δεν την γνωρίζει καθόλου. Διότι αν την γνώριζε, τότε θα ήξερε ότι όποιος «σήκωνε το χέρι κι έριχνε κάτι ψιλές» στο παρελθόν, στο τέλος μάζεψε κάτι χοντρές! Είναι ζήτημα χρόνου λοιπόν και για τον κ. Κασιδιάρη. Η να διδαχθεί από την ελληνική Ιστορία, ή να αρχίσει κι εκείνος να μαζεύει ψιλές…». - Βασίλης Χιώτης


(ΥΓ): Κι επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και όλοι… γνωριζόμαστε, σε ποια εφημερίδα δούλευε παλαιότερα ο ρέκτης δημοσιογράφος που τώρα μας απειλεί με… εξαφάνιση και με… ψιλές-χοντρές; Μήπως…

7 σχόλια:

  1. Το μαντρόσκυλο του λαμπρακιστάν που παλιά έκανε καριέρα στη χουντοβασιλική ελεύθερη ώρα τολμά και πιάνει στο στόμα του και απειλεί τους έλληνες εθνικιστές.

    Χιώτη φάε μια κονσέρβα φασόλια και έλα να μάς κάνεις...αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΟΡΦΑΝΑ.ΘΡΥΛΟΣ -ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΦΡΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΗΓΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΟΒΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε Χιώτη, μη βαράς τόσο πολύ, θα πάθεις τίποτα !!!

    Αγαπητέ ΠΡΙΑΠΕ, δεν νομίζω να είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε να δολοφονήσουν τον Κασιδιάρη ή κάποιο άλλο από τα στελέχη μας.

    Διότι έτσι θα τον έκαναν ΗΡΩΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πήγαινε στο 50%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εβραιομπολσεβικοι, εβραιοκαπιταλιστες, και η ιστορια αγαπης συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως απο φατσα σκιζει ο μπουλης!!
    Τα φριδια του ειναι το κατι αλλο...
    Οξω ρε σκατ%#@&αααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών