Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2012

Δύο χιλιάδες Εθνικιστές στην Χερσόνησο ενάντια στο κράτος και το παρακράτος



Κατάμεστη ήταν η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Χερσόνησο στην Κρήτη για τις ομιλίες των βουλευτών την Χρυσής Αυγής. Πάνω από δύο χιλιάδες Κρητικοί Εθνικιστές είχαν έρθει από νωρίς στο ξενοδοχείο "BELVEDERE" όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Χρήστου Παππά. Νωρίτερα μια ομάδα γνωστών - αγνώστων παρακρατικών προσέγγισε τον χώρο του ξενοδοχείου με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια. Στην θέα όμως της ομάδας περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής τράπηκε σε άτακτη φυγή χιλιόμετρα μακριά. Από την άλλη, η Αστυνομία με.....
την πρόφαση πρόκλησης επεισοδίων απέκλεισε τους γύρω χώρους του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζονται και να μην μπορούν να προσεγγίσουν, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 


Παρόλα αυτά κράτος και παρακράτος υπέστησαν ακόμα μία οδυνηρή ήττα. Η εκδήλωση και η παρουσία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Μεγαλόνησο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η φωνή της αλήθειας, η εθνικιστική φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται!
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ . Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ !!!!!
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών