Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2012

Άθλια προπαγάνδα από τον "λατρεμένο" του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Βαξεβάνη...

Δείτε εξώφυλλο που έβαλε στο περιοδικό του ο "αριστερός" με το Audi TT....


59 σχόλια:

  1. Ας ΤΟ ΠΆΡΟΥΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΆΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΛΕΣ ΌΠΩΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΝΤΙΦΆ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΤΑΞΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ - ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΛΠ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 15 % ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική τιμή για τον Μιχαλολιακο να παρουσιάζεται με μια εκ των επιφανέστερο προσωπικοτήτων της παναριας παραδόσεως.
    Φυσικα αλλου στοχεύει αυτο το καθεστωτικό μίασμα.
    Παντως εμενα προσωπικά αυτο που με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ απο το συγκεκριμένο θεμα ειναι οτι αυτα τα ελεεινά παρασιτα μεταχειρίζονται πραπαγανδιστικως την ΙΕΡΗ για εμας τους εθνικοσοσιαλιστες, εικόνα του Φυρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης μια επισήμανση , διαχρονικά δεν γνωριζω προσωπικά κανέναν απο τους δομητες και οργανωτές της εβραιομπολσεβικικης νόσου που να μην υπήρξε οικονομικά ευκατάστατος , μεγαλο αστός και τραπεζίτης η βιομήχανος (και ΕΒΡΑΙΟΣ φυσικά)
    Οπότε το αριστερός δεν χρειάζεται τα εισαγωγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια ιερη μορφη του φυρερ ρε καραγκιοζη;Θελω να γινω Χρυσαυγιτης και κατι υποδουλοι σαν κι εσενα δεν μ'αφηνουν.Θαυμαζεται αυτους που καταστρεψανε την Πατριδα μου.ΟΥΣΤ αποδω γλυφτρονεια των κατακτητων της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι υπάνθρωπος, εισαι μάλλον χριστιανός, απολιτικός, και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
      Επισης δεν ομιλώ ως εκπρόσωπος της Χρυσης Αυγης αλλα ως εκπρόσωπος του εαυτου μου, τέλος εαν εισαι σοβιετικός τοτε ισως και να έχεις ενα δίκιο για το περί της "καταστροφής της πατριδας σου".

      Διαγραφή
    2. Προς τον "Ανώνυμο" 7:14
      Οι ιδέες του καθ'ενός είναι προς κριτική όταν εμπεριέχουν επιχειρήματα...Οι ύβρεις δεν είναι επιχείρημα και ως επί το πλείστον χρησιμοποιούνται από ανεπαρκείς "προοδευτικούς" και αντιστόριτους.
      Και επειδή θέλω να πιστεύω ότι θες να γίνεις Χρυσαυγίτης γιατί γνωρίζεις Ιστορία καλό θα είναι να τα χρησιμοποιείς.
      Είσαι ευπρόσδεκτος στο κίνημα αρκεί να πιστεύεις στο Έθνος των Ελλήνων.
      Δεν θα σου ζητήσει κανείς "υποταγή" στον Χίτλερ.
      Ο Joachimpeiper είπε με απλά λόγια πως ο "εθνικοσοσιαλισμός", που σαν κίνημα πήρε μορφή καθεστωτικής εξουσίας και είχε σαν εμπνευστή τον Χίτλερ, είναι η Ιδέα που πιστεύει κάθε ιδεολόγος εθνικοσοσιαλιστής ανά τον κόσμο, άρα και μνημονεύει τον Αρχηγό του.
      Αντίστοιχα πράττουν και οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί, οι καπιταλιστές και πολλοί άλλοι, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν ή σκοπίμως να αγνοούν ότι ο "πατέρας" τους είναι ο γαμψομύτης.
      Και όπως σωστά σου απάντησε "δεν αντιπροσωπεύει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον εαυτό του"

      Προς Πέπερ:
      Αμαν και εσύ ρε συναγωνιστή με το "χριστιανός", ντε και καλά κάθε φορά να βάλεις φιτιλιά...

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Επειδη δεν κρυβομαι απο κανεναν και τιποτα και για να μην με ονοματιζετε ανωνυμο 7.14 ειμαι ο Θοδωρος Κομνηνος απο Πατρα.Οσον αφορα τα ανεγκεφαλος απολιτικος και υπανθρωπος στα επιστρεφω για δικη σου χρηση κραταω εννοειτε για εμενα τον χαρακτηρισμο του Χριστιανου.Οτι και να μου πει καποιος για τον χιτλερ ειναι καταστροφεας και εχθρος της πατριδας μου και εκει τελειωνουν ολα για αυτον.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε διαχειριστή , ειδες οτι τελικα ομως για το "Χριστιανος" ειχα δικιο...
      Δεν θα επεκταθω για το ποιος εχει καταστρεψει και ποιος εχει εκθειάσει διαχρονικα τον Ελληνισμο, αλλα ειναι προκλητικό γιατι γνωρίζω επαρκώς οτι αυτου του είδους την συμπεριφορά την αναπαραγάγουν χριστιανελληνες.
      Επειδη σέβομαι ομως τον Διαχειριστή δεν το συνεχίζω, απλα ΤΟΝΙΖΩ οτι οι θεσεις μου ειναι προσωπικές, εθνικοσοσιαλιστικες, και δεν εχουν σχέση με τον διαχειριστή ,ποσο μαλλον με την Χρυση Αυγη.

      Διαγραφή
    5. Ναι ειμαι χριστιανος και δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι στον διαχειριστη.Εγω νομιζα οτι η χρυση αυγη ειναι χριστιανικο κομμα μαλλον εκανα λαθος.Σημερα κι'ολας ακουσα στα βιντεο τον βουλευτη Παππα να αναφερεται στην σχεση χρυσης αυγης και ορθοδοξιας καποιος μαλλον δεν χωραει σ΄αυτο το κομμα διαφωτιστεμαι σας παρακαλω εχοντας ψηφισει δυο φορες χρυση αυγη το δικαιουμε.

      Διαγραφή
    6. "Αρμόδιε" - Θόδωρε κανείς δεν σε μέμφεται για το γεγονός ότι είσαι Χριστιανός...
      Το αντίθετο θα μπορούσα να πω αλλά ας μην επεκταθώ στο θέμα γιατί θα γίνουμε χάος.
      Πάντως, για να είμαι δίκαιος θέλω να γυρίσεις το χρόνο στο 1940 και να σκεφτείς:
      "Αν ΕΠΡΕΠΕ να επιλέξεις ένα στρατόπεδο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο" ποιό θα ήταν και γιατί;
      Σε προλαβαίνω και σου λέω..Δεν θα μπορούσες να ήσουν ουδέτερος.
      Πρόσεξε..Είσαι στο 40', στην αρχή του Πολέμου.

      Το κίνημα και το ΈΘνος εξακολουθεί να σε χριεάζεται αρκεί να πιστεύει στο Έθνος μας και να θέλεις να αγωνιστείς..κανένα άλλο προσόν δεν χρειάζεται

      Πεπερ είχες δίκιο αλλά ας μην κάνουμε την επαγωγική θεώρηση ότι όποιος είναι Χριστιανός είναι και ανιστόριτος!

      Σε ευχαριστώ πάντως που τιθασεύεις τις ορμές σου και τονίζεις ότι είναι προσωπικές σου απόψεις.
      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    7. Μια αναγκαία συμπλήρωση προς τον Θοδωρή..
      Δεν έκανες κανένα λάθος που ψήφισες τη Χρυσή Αυγή αν θέλεις να αναγεννηθεί η Ελλάδα, να σωθεί το Έθνος σου και αν πιστεύεις στις ΕλληνοΟρθόδοξες Αξίες..

      απλά πρέπει να σου τονίσω εδώ, πως όπως συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι Χριστιανοί, αλλά αγαπάνε την Ελλάδα και το Έθνος σαν όλους τους Έλληνες Ορθόδοξους ομοιδεάτες.

      υ.γ.
      Δε παρακαλώ να δεις τις αγορεύσεις τις Χρυσής Αυγής για την "κάρτα του πολίτη"
      Αν δεν πειστείς ότι το κίνημα έχει Αξίες από ΕΛΛΑΔΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τι να πω..;!

      υ.γ.2
      Όταν υπάρχουν Ιεράρχες που έχουν τα λάβαρα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας πάνω από όλα και λένε ότι μπορεί το κίνημα να γίνει μια "γλυκιά ελπίδα" για τη χώρα τι άλλο να πούμε;
      Επιμένεις ότι έχεις κάνει λάθος..

      υ.γ.3
      Σου προτείνω πάντως για να είσαι σίγουρος ότι έχεις πράξει σωστά να περάσεις από τα γραφεία της Πάτρας και να διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή.
      το μονο "λάθος" σου είναι ότι δεν συμμετέχεις ακόμη ενεργά

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    8. Ειναι η φυσική "ιδεολογική" κατάληξη ενος Χριστιανελληνα, δεν το λεω μονο για να καταλήξω στο συμπέρασμα του "ανιστόρητου".
      Επισης δεν νομιζω οτι ειναι σε θεση να σου δώσει απάντηση στο ερώτημα σου, οι γνωστές συνθηματολογιες του τυπου "κατέστρεψε την πατριδα, Δίστομο Καλαβρυτα" κλπ ειναι απλα προφάσεις ωστε να δικαιολογήσουν πολυτρόπως την εκ της καθεστωτικής ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ τους ,προκατάληψης προς τον ιδιο τον Φυρερ άλλωστε και δεν κανουν τον κοπο να απαλλαγούν απο το αποτέλεσμα της ψυχοπολιτικης τρομοκρατίας στην οποια εχουν υποβληθεί και απαλλάσσονται απο την υποχρέωση να σταθουν απέναντι στο ρευμα και στις ιδιες τους τις αγκυλώσεις εξ αυτου του καθεστωτικου ρεύματος.
      Συγκρατώ τα υπόλοιπα που θα ελεγα ούτως η άλλως, καθοτι δεν θελω να ερθω σε αντιπαράθεση με τον διαχειριστή ο οποιος μπορει και να διαφωνεί και πολιτικά και ιδεολογικά σε συγκεκριμένες αντιΧριστιανικες εθνοευρωπαικες θέσεις .

      Διαγραφή
    9. Λοιπον το 1940 σαφως θα πολεμουσα οποιους θα θελαν να εισβαλουν στην πατριδα μου.Πεπερ καταλαβε οτι δεν φταιει ο Θεος γιατι καποια παπαδαρια τσακισανε και προδωσανε τον Ελληνισμο.Ο Χριστιανισμος δεν ανηκει ουτε στους παπαδες ουτε στον Παπα.Ξερω πολυ καλα για τις καταστροφες που κανανε εναντια σε καθετι Ελληνικο οπως και οτι αρκουσε καποτε η παραδοχη οτι εισαι Ελλην για να θανατωθεις.Εδω θελω να απολογηθω για την αρχικη μου επιθεση αλλα ρε παιδια νοιωθω να αμυνομαι συνεχεια σε ολα αυτα που συμβαινουν και εχω γινει αρκετα παρορμητικος.

      Διαγραφή
    10. Αγαπητε Αρμοδιε, χαίρομαι που γνωριζεις αρκετα πράγματα και αναφέρεις και συγκεκριμένα ιστορικα στοιχεία ως προς την ανθελληνικη μεθόδευση του ιστορικου Χριστιανισμου.
      Το επόμενο βημα ισως και να μπορούσε να ειναι η απόρριψη του ιδιου του Χριστιανισμου ,ηθικα, κοσμοθεωρητικά και ιδεολογικά, ισως και οχι βέβαια.
      Παντως σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ οτι εγω ως βαθύτατα Χιτλερικος δεν ΚΑΤΕΛΗΞΑ σε αυτο το συμπέρασμα καθοτι ειμαι κάποιο ειδος "ανθέλληνας" αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο.
      Ειναι εξαιρετικά φορτισμένο το συγκεκριμενο πρόσωπο , με ακραια συναισθήματα, ειτε αυτα ειναι θετικα ειτε ειναι αρνητικά, και ΚΑΤΑΝΟΩ αλλα δεν παυω να εκνευρίζομαι ,τις αντιδρασεις κατα τα αλλα εθνικοφρονων που μοιραζόμαστε αρκετα κοινά.

      Διαγραφή
    11. Θοδωρή είναι φυλετικό στοιχείο του Έλληνα η παρορμητικότητα. Δε σε κρίνει κανείς για αυτό..
      Αλλά εξακολουθώ να σου προτείνω να ενεργοποιηθείς για το καλό του Έθνους σου.

      Θα παρακαλούσα όμως όλους να μην θίγετε κανέναν για τις απόψεις του αν δεν υπάρχουν επαρκή επιχειρήματα..
      Ο Πέπερ είναι συναγωνιστής, εθνοφυλετιστής, αγαπά την Ελλάδα και ενεργό μέλος του Αγώνα για την Ιδέα.
      Και επειδή έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές είμαι σε θέση να πώ πως είναι καταρτισμένος και με γνώσεις που θα ζήλευαν πολλοί και τον ευχαριστώ και δημοσίως που διανθίζει με πολλές λεπτομέρειες τις αναρτήσεις που κάνω και βοηθά στον ιδεολογικό Αγώνα.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    12. Και εγω με την σειρά μου ευχαριστώ τον διαχειριστη του Πασπαρτου που αν και διαφωνεί σε αρκετες εκ των θέσεων μου για τον Χριστιανισμο, η μπορεί και με τον ιδιο τον Φυρερ δεν παυει να δείχνει κατανόηση και συμπαράσταση για την ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ η για την ακρίβεια, τον ΑΝΩΤΕΡΟ πολιτισμό.

      Διαγραφή
    13. Επειδη λοιπον ειμαστε ολοι Ελληνες και αυτο μας ενωνει αρρηκτα και ανεπανορθωτα ας μεινουμε εδω προς το παρον μεχρι να σωθει η πατριδα και ολα τα υπολοιπα με την βοηθεια του Θεου οταν ερθει η ωρα θα τα βρουμε.

      Διαγραφή
    14. Οι γνωσεις σε συνδιασμο με την υπεροψια αποτελουν ενα εκρηκτικο μιγμα.
      Θελει μεγαλη προσοχη γιατι πολλες φορες τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι τα επιθυμητα.
      Φιλικα, ο Ανωνυμος 10:09

      Διαγραφή
  5. @ Αρμοδιος
    Φιλε θοδωρη, καλησπερα
    Εχω ερθει αρκετες φορες σε συγκρουση στο συγκεκριμενο site με τυπους που εκφραζονται τοσο υποτιμητικα για τον Χριστιανισμο.
    Ενιωσα εκπληξη, απορια, προβληματισμο και μερικες φορες θυμο.
    Το ιδιο συμβαινει και με λιγους συναγωνιστες στην Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ της περιοχης μου.
    Κατεληξα στο οτι τελικα αποτελουν πλεον ενα ελαχιστο κομματι των μελων της παραταξης.
    Σκεφτηκα πως οι ανθρωποι αυτοι, εχουν αυτες τις αποψεις ειτε απο λανθασμενη κατηχηση που ειχαν γυρω απο τον Χριστιανισμο, ειτε απο αστοχες προσεγγισεις "Χριστιανων" που εφεραν τα αντιθετα αποτελεσματα.
    Καλο θα ειναι μιας και ολοι ειμαστε μιας πατριδας παιδια, αδερφια κατα σαρκα να ριξουμε τους τονους και να προσπαθησουμε με αγαπη και ευγενεια να δουμε: τελικα, πραγματικα μας χωριζουν τοσα παραγματα; η απλα δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε εξ αιτιας της ξεροκεφαλιας μας;
    Προσωπικα πιστευω πως αν εμεις φερθουμε ως γνησιοι Χριστιανοι με ολα τα χαρακτηριστικα του Αρχηγου μας και σταθουμε οπως πρεπει πολλα προβληματα θα ξεπεραστουν, αρκει να δωσουμε πρωτοι το καλο παραδειγμα.
    Χρυσαυγιτης σου προτεινω ανεπιφυλακτα να γινεις, γιατι δεν νοειται σημερα Ελληνας που να πονα και να αγαπα την πατριδα του και να στηριζει αλλη παραταξη, και μεχρι τωρα δεν νομιζω πως μας προδωσε σε κανεναν τομεα.
    Καλο αγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο ρε μάγκα, είσαι ωραίος... με τέτοιο πνεύμα οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε και το μέλλον θα είναι δικό μας... να σε καλά.

      Διαγραφή
  6. Σ'ευχαριστω 10.09 ετσι ειναι.προσπαθησα να ερθω σε επαφη με τα γραφεια του κομματος στην Πατρα με ενα κινητο που βρηκα σε καποια ιστοσελιδα αλλα δεν απαντα κανεις.Μαλλον θα το ψαξω περπατητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει email στην κορυφή του blog επικοινώνησε με τον διαχειριστή, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει.

      Διαγραφή
  7. Αρμοδιος ολοι εχουν καποια ιδεολογια το θεμα ειναι αν θα παμε με τον Χιτλερ (την ιδεολογια του παντα) και θα τους γαμησουμε για το οφελος της πατριδας μας ή θα παμε με τον κωλο (σταλιν σιριζα)
    διαλεγεις και περνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου για να το τελειωνουμε ο σταλιν και ο συριζα σε καμμια περιπτωση δεν αποτελουν καποιου ειδους προοπτικη εν ευθετω χρονο τα εργαλεια και την ιδεολογια ενος Ελληνα εθνικιστη θα μπορουσαμε να τα συζητησουμε.Για μενα η Ελλαδα και τα συμφεροντα της ειναι η μονη ιδεολογια που χρειαζεται ουτε χωραει ουτε εχουμε απο κατι αλλο εμεις οι Ελληνες.

      Διαγραφή
  8. ΘΟΔΩΡΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,ΤΟΥΡΚΟ,ΑΛΒΑΝΟ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΓΕΡΜΑΝΟ...ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.Η ΕΛΛΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ.Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΤΑΙ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "Ελλας" δεν πολέμησε τον εθνικοσοσιαλισμο, οι εβραιοαγγλοι τον πολεμησαν.
    Παλι τα ιδια θα λεμε, λες και ηθελε ο Φυρερ να κατεβει στα βαλκανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένας ιωακειμ-παίπερ (ιωακείμ...χμμ..εβραικό ονομα δεν ειναι?)...με νικ στα λατινικα υπερασπιζεται τον σωτήριο εθνικοσοσιαλισμό και τον αρχηγό αυτού που με καλές προθέσεις όπως και οι αντίπαλοί του αγγλοσάξωνες κατεστρεψαν την Ελλάδα μας. επίσης θεωρεί οτι το να είσαι χριστιανός είναι κατι όχι και τόσο καλο (οπως ακριβώς πιστεύουν και οι κομμουνιστές).πάμε λοιπόν-
    -ένας με εβραικό όνομα και λατινικο νικ (ονοματεπ'ωνυμο ξενικό) υπερασπίζεται τον αγώνα ενός αλλου έθνους εναντίον του ελληνικου (αποδείξης διαβασε σε όλα τα ιστορικά βιβλία,εθνικοσοσιαλιστικά η μη)
    -κατηγορεί συμπατριώτη του πως μάλλον ειναι ελληνοχριστιανός (μάλλον οχι και πολύ καλό προσόν) αρα ανιστόρητος.
    -να θυμήσουμε ότι οι περήφανοι αριοι εθνικοσοσιαλιστές, συμμαχησαν με ιταλούς, βούλγαρους (αριοι και αυτοί), ιάπωνες (αυτοί και αν ειναι άριοι) ούγγρους, τούρκους (αριοι βεβαια) κατά ελλήνων...
    -οι εθνικοσοσιαλιστές που στην αρχη είχαν συμμαχήσει με την σοβιετική ενωση του στάλιν.
    -μας προτείνει και αυτός να ακολουθήσουμε μια ιδεολογία αλλόφυλων
    -θεωρει οτ ο μεταξας εκανε λάθος που είπε όχι στους ιταλούς συμμαχους των γερμανών και πάλεψε ο στρατός μας εναντίων τους
    -μας προτείνει μία ιδεολογία που μάλλον ξεκινά από την στοά του μασωνικού τάγματος της χρυσής αυγής

    και όλα αυτά δείχνουν τα θετικά αισθήματα προς την ελλάδα μας,την διάθεση για ελευθερία, ανεξαρτησία κλπ κλπ....

    χε χε...μάλιστα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο 11.57 και ο 6.41 με καλυπτουν η Ελλαδα μας αρκει δεν εχουμε αναγκη τιποτε αλλο ποσο μαλλον ξενοφερτες θεωριες.

      Διαγραφή
    2. Με νικ εθνικοσοσιαλιστη ΗΡΩΑ που δολοφονήθηκε απο κομμουνιστές ειμαι 1ον, αυτα οσον αφορα τα περι κομμουνισμου.
      2ον Ομιλει περι ξενόφερτων "ιδεολογιών" και δη ΕΒΡΑΙΚΩΝ , και είναι Χριστιανος...
      3ον Το "Ελληνικό" εθνος ουτε ηταν ουτε ειναι ανεξάρτητο για να επιλέξει τους συμμάχους του αλλα δεν περιμένω , ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να φτάσουν οι ανωθεν σχολιαστές σε τέτοιου ειδους συνειδητοτητας.

      4ον Τα περι συμμαχιων, δεν χρίζουν σχολιασμού γιατι ειναι εξοφθάλμως και προκλητικά ανιστόρητα και εκ θεμελίων παραποιημένα, (ακους εκει συμμαχια με τον Σταλιν).

      5ον Εγω ως εθνικοσοσιαλιστης θεωρω ολους τους Λευκους Ευρωπαιους φυλετικα μας αδελφια , προσωπική μου αποψη ειναι πως οι κατεξοχήν εκπρόσωποι του Ευρωπαικου πολιτισμού ειναι η Ελλας -Ρωμη, και οι Γερμανικες φυλες.

      Ο Μεταξας (και επειδη δεν ταυτίζομαι απολύτως προσωπικά μαζι του ), το γνωρίζεις οτι ηταν Μασονος υψηλοτάτου βαθμου , μιας και μιλας βλακωδώς και συνθηματολογικα για μασόνους?


      Τελος , μαλιστα, η Χρυση Αυγη Μασονικο ταγμα, να μην μπούμε σε λεπτομέρειες ιστορικες περι του γεγονότος οτι οι δημιουργοί της Μασονιας ηταν χριστιανοί, πιστευουν σε ενα θεο, και ειναι διεθνιστοανθρωπιστες οπως ακριβως και οι Χριστιανοι.

      ΥΓ το οτι το πιο αντιμασονικο κίνημα,ιδελογια ολων των εποχών, θα παρομοιαζόταν υποθετικά με αυτους , απο εβραιοχριστιανους, δεν μου κάνει και ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ εντύπωση , ειναι τυπικό σύμπτωμα των άνωθεν "εγκεφάλων" να δοξαζουν τον Αβρααμ τον Ισαακ, τον ΜΩΥΣΗ και την Σιων , οπως επισης και τον θεο του ισραηλ , και να ομιλούν περι "μασόνων".

      Διαγραφή
    3. Φιλε με το περιεργο ονομα, το μονο που καταφερνεις να δημιουργησεις ειναι μπερδεμα και συγχυση στα μελη της παραταξης.
      Εχεις γνωσεις δεν αντιλεγω, αλλα ο τροπος που τις χρησιμοποιεις απομακρυνει τον κοσμο.
      Κανενας δεν νοιαζεται αν ο Χιτλερ αγαπουσε την Ελλαδα και αν πρεπει να του αποδιδουμε τιμες, γιατι πολυ απλα η Ελλαδα (δεν ξερω ποιος πραγματικα ευθυνεται γι αυτο) γνωρισε δυστυχια και καταστροφη την περιοδο της Γερμανικης κατοχης.
      Αυτη την εποχη αυτο που προεχει ειναι να ξαναβρει ο Ελληνας την πολιτιστικη του ταυτοτητα και κληρονομια, να θυμηθει τις αρετες και το ηθος του για να μπορεσει να ξανασταθει οπως του αξιζει στα ποδια του.
      Αν ομως, ξεφυγουμε απ αυτον το στοχο, και αρχισουμε να ασχολουμαστε με τον Χιτλερ, τους μπολσεβικους , τους εβραιομπολσεβικους τις φυλες (με τον τροπο που τις τοποθετεις),με τοσο μαλιστα μεγαλη ενταση, πολυ φοβαμαι πως ο κοσμος θα κουραστει και θα φυγει.
      Οσον αφορα το θεμα της μασονιας, θα μου επιτρεψεις αλλα η Ορθοδοξια δεν εχει καμια σχεση.
      Η μασονια ειναι δημιουργημα της δυτικης εκκλησιας και των σταυροφορων.
      Τελος παντων η πατριδα μας βρισκεται σε απολυτο κινδυνο, πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι.
      Ως Χριστιανοι Ορθοδοξοι και αναλαμβανοντας τις ευθυνες και τις παραλειψεις των τελευταιων χρονων (αποτελεσμα των οποιων ειναι και η αγνοια σου περι Ορθοδοξιας),λεμε πως μπορουμε να αγαπηθουμε και να συνεργαστουμε και μαζι.
      Εσυ θελεις να συνεργαστεις με αδερφια σου τους Χριστιανους για το καλο της πατριδας σου;
      Μπορεις να το ξεπερασεις;

      Διαγραφή
  11. δεν περιμενεις να φτασουν οι παραπανω σχολιαστες σε τετοιου ειδους συνειδητοτητας?να και ο πνευματικος ογκολιθος του εθνικοσοσιαλισμου.και γω που νομιζα οτι μονο αριστεροι πνευματικοι ατλαντες υπαρχουν.εσφαλα μαλλον.μεγαλη ιδεα εχεις αδερφε.ακου λιγο και τους αλλους γιατι εδω γραφουν και μεγαλοι ανθρωποι που πιθανον εχουν ζησει τις συνεπειες τις πολιτικης του μεγιστου φυρερ στη χωρα μας.ουτε καστανο δεν μπορουσαν να αγορασουν τοτε οι Ελληνες με τον πληθωρισμο που υπηρχε προκειμενου να συντηρησει το στρατο του ο φιλελλην χιτλερ.να παραδεχεσαι ορισμενα πραγματα γιατι σε ολα δεν φταινε οι αγγλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά, ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα.

    Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ από όλες τις πολιτικές ιδεολογίες του 20ού αιώνα.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει "ξενόφερτα" πρότυπα, αλλά μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρότυπα.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σέβεται την Ελληνορθοδοξία και την προσφορά της στο Γένος, κυρίως κατά την Εθνεγερσία του 1821.

    Το γεγονός ότι υπήρξαν και κάποιοι παπάδες ή δεσποτάδες προδότες, δεν αναιρεί το γεγονος ότι η Ορθοδοξία αποτέλεσε συστατικό στοιχείο του Γένους μας κατά την τουρκοκρατία.

    Καλέ μου συναγωνιστή Joachimpeiper, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κολοκοτρώνης είπε "όταν επήραμε τ'άρματα είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος".

    Μήπως ήταν ο Κολοκοτρώνης ...εβραιολάτρης ;;;

    Επίσης μην ξεχνάς ότι και ο μεγάλος Ιούλιος Έβολα - παρόλο που δεν ήταν χριστιανός - αναγνώρισε στην Χριστιανική παράδοση της Μεσαιωνικής Ευρώπης - πχ στο ιπποτικό πνεύμα - αρκετά στοιχεία της Αρίας Παραδόσεως.

    Δεν μπορώ να επεκταθώ εδώ περισσότερο, απλά το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι η θεμελιακά ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κόσμου και της ζωής - το ερασιθάνατο πνεύμα της Θυσίας - είναι κοινό στην Ορθόδοξη μαρτυρική παράδοση και στο Ηρω'ι'κό Ιδεώδες των Ελλήνων, παρόλο που η αφετηρία τους είναι διαφορετική.

    ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ, γράφει ο μεγάλος του Ελληνικού Εθνικισμού Ίων Δραγούμης.

    Υπάρχει λοιπόν μια εσωτερική συνοχή Ελληνισμού-Ορθοδοξίας, που θεμελιώθηκε με το Αίμα, και γι'αυτό έχει αντέξει στο χρόνο.

    Φίλε Συνέλληνα Θοδωρή Κομνηνέ - με το ωραίο Βυζαντινό σου όνομα - θα πρέπει να είσαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ψήφισες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μην το μετανιώνεις ούτε για μια στιγμή.

    Έπραξες το ΣΩΣΤΟ για την Πατρίδα και το Έθνος σου.

    Σε συμβουλεύω να έρθεις σε επαφή με την Τοπική Οργάνωση της πόλης σου και να ενημερωθείς για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε όλα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολιτικό και όχι θρησκευτικό κίνημα, επομένως υπάρχουν και Συναγωνιστές που μπορεί να έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς την θρησκεία.

    Όμως αυτό που μας ενώνει ΟΛΟΥΣ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΑΓΑΠΗ και το ΠΑΘΟΣ μας για την Πατρίδα και την Φυλή μας.

    Η ΦΥΛΗ μας είναι το Α και το Ω του Αγώνα μας.

    Ας σώσουμε τώρα την Φυλή μας - που κινδυνεύει με εξαφάνιση - και μετά έχουμε όλο τον καιρό να συζητάμε τις φιλοσοφικές και θεολογικές διαφωνίες μας.

    Όλοι οι Έλληνες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, είμαστε ΑΝΙΚΗΤΟΙ αδέρφια !!!

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορω να το αναπτύξω διεξοδικότατα το ζητημα, δεν ειναι ομως ο σκοπος μου να γινω η φωνή του αντιλόγου ουτε να εναντιωθώ προς τον διαχειριστή ουτε τον ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ με τον οποιο συμφωνώ σε πλείστα ζητήματα.
    Αυτο που με κανει να αντιδρώ ειναι η επιθεση στον Φυρερ απο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με το επιχείρημα "σκότωσε Ελληνες" υπάρχουν τοσες πολλες υποσημειώσεις σε αυτο που ειναι εξοργιστικό πλέον να επαναλαμβάνω τα ιδια και τα ιδια σε άτομα τα οποια εκπηγαζουν οπως και οι "διαφωνίες τους , απο την ιδια κολυμβήθρα, ειναι ,για οσους γνωρίζουν προκλητικό επαναλαμβάνω να γίνονται τέτοιου είδους αθεμελίωτες επιθέσεις με θρησκειολογικά κριτήρια τα οποια ως επίφαση χρησιμοποιούν την ανώτερη συνθηματολογία.

    Εχω να κανω μονον δυο υποσημειώσεις οι οποιες προσωπικά με εκνευρίζουν ιδιαίτερα περαν των ιστορικών ζητημάτων , και του εθνικοσοσιαλισμου, το οποίο ειπα οτι θα προσπαθήσω να αποφύγω.

    Η θεση μου αυτη απευθύνεται και στους αγαπητούς μου, Ελλην εθνικιστή και διαχειριστή, δεν σας προβληματίζει οτι αυτου του είδους οι μαζικες αντιδράσεις με αρκετα επιθετικό τρόπο, προέρχονται κατα κανόνα απο ατομα τα οποια στον πυρήνα της παρακινουμενης επιθετικότητας τους εμπεριέχεται η προσβολη του Χριστιανισμου αυτου καθε αυτου, εννοώντας πως σε αλλα ζητήματα και θεματα οπου θίγονται σοβαρότατα ζητήματα εθνοφυλετικης επιβιώσης δεν υπαρχουν μαζικες αντιδράσεις τετοιου τυπου παρα μονον οταν πρόκειται για τον Φυρερ, και τον Χριστιανισμο.
    Επισης εαν παρατηρήσατε την φρασεολογια του Χριστιανου του ζητήματος ο οποίος βεβαια υπήρξε ευπρεπής μετα απο ενα σημείο και ευγενικός, προβληματίζεται για το αν θα πρεπει να ψηφίσει Χρυση Αυγη με κριτήριο ενα και μονο, το κατα πόσο "Χριστιανικη" ειναι η Χρυση Αυγη...
    Μήπως λοιπον δεν θα έπρεπε να ειστε τοσο ενθουσιώδεις με το "καλόπιασμα" των παραπάνω ατομων αλλα λιγο πιο εκμαιευτικοι προς την διαπίστωση των πραγματικών ιδεολογικών τους προτεραιοτήτων?

    Επίσης ατομο το οποιο έσπευσε να προστρέξει για του "Χριστου την Πίστη" οπως συνήθως, αποκαλεί Μασονικο ταγμα την "Χρυση Αυγη"(την μεταφυσική οργάνωση του παρελθόντος προφανώς) και την εθνοφυλετικη και εθνικοσοσιαλιστικη κοσμοθεαση (το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ του μασονισμου δηλαδή και η μεγαλυτερη ΔΙΩΚΤΗΣ της μασονίας διαχρονικά), πιθανολογουμενως προερχόμενη εξ αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωριζω πως μαλλον δεν απευθυνεσαι σε μενα, αλλα αν θελεις την γνωμη μου μαζικες αντιδρασεις Χριστιανων σε αλλα θεματα δεν υπαρχουν γιατι σε ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε.
      Εισαι πολυ καχυποπτος απεναντι στους νεους στο χωρο (οι οποιοι στην πλειοψηφια τους κινουνται απο αγνα πατριωτικα ενστικτα) που μου δημιουργεις μια απορια, τελικα χαιρεσαι με την αυξηση του ποσοστου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; και αν ναι μπορεις να ξεπερασεις αυτα που σε προβληματιζουν και να συνεργαστεις για το Ελληνικο καλο;

      Διαγραφή
    2. Εργαζομαι για το καλο της Ελληνικης εθνοφυλετικης οικογενείας αγαπητέ.
      Προφανως και χαίρομαι για την αυξηση των ποσοστών της Χρυσης Αυγης.

      Διαγραφή
  14. Συναγωνιστή Joachimpeiper, εγώ τουλάχιστον δεν "καλοπιάνω" κανέναν και όπως έχεις διαπιστώσει δεν διστάζω να τα χώνω άσχημα σε όσους το αξίζουν.

    Αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε - εγώ και ο διαχειριστής - είναι ότι δεν μπορούμε να αποκλείουμε από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξ'ορισμού αυτούς που δηλώνουν χριστιανοί.

    Ναι, είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν αρκετοί Συνέλληνες συμπολίτες μας που θεωρούν την θρησκεία πολύ σημαντική στην ζωή τους.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι, το 95% των Ελλήνων στις απογραφές δηλώνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

    Το κρίσιμο ερώτημα για εμάς είναι :

    Πόσοι και ποιοι από αυτούς τους ανθρώπους μπορούν και θέλουν να αγωνιστούν για την επιβίωση της Φυλής τους ;;

    Ποιοι δηλαδή από όλους αυτούς έχουν αρκετά ανεπτυγμένο το υγιές φυλετικό τους ένστικτο ώστε να συνταχθούν μαζί μας ;;

    Όποιος αρνείται να πολεμήσει για την Φυλή του και χρησιμοποιεί ως δικαιολογία την θρησκεία του - χριστιανική ή άλλη - ΔΕΝ έχει θέση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Από την άλλη όμως δεν θα διώξουμε αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό μας επειδή δηλώνουν χριστιανοί, ούτε θα ανοίξουμε συζητήσεις και καυγάδες για το τι έγινε πριν 2000 χρόνια, ποιοι σκότωσαν την Υπατία κλπ κλπ., όπως κάνουν κάτι ψώνια 12 θε'ι'στές.

    Απλά δεν είναι η ώρα γι'αυτά και δεν είναι αυτή η προτεραιότητά μας, διότι το Έθνος μας ΧΑΝΕΤΑΙ.

    Πιστεύω ότι με καταλαβαίνεις Συναγωνιστή.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να ανοιχτεί στην κοινωνία και να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ για να ΣΩΣΕΙ το Έθνος, και όχι για να είναι ένας κλειστός όμιλος φιλοσοφικών και ιδεολογικών συζητήσεων.

    Λαμβάνουμε λοιπόν υπόψιν την κοινωνία στην οποία ανοιγόμαστε - χωρίς βεβαίως να γινόμαστε ψηφοθήρες πολιτικάντηδες και χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον βασικό στόχο που είναι η επιβίωση της ΦΥΛΗΣ.

    Υπάρχουν κάποιοι "ιδεολόγοι" εθνικοσοσιαλιστές σαν εσένα φίλε μου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να το δεχτούν αυτό και ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο - παραμένουν περιθωριακοί και χωρίς καμιά απήχηση στην κοινωνία.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέλεξε να αποδεχτεί την ύπαρξη διαφορετικών τάσεων στο εσωτερικό της, να λειτουργήσει ως ΚΙΝΗΜΑ και να "θυσιάσει" - αν θέλεις - ένα μέρος της "ιδεολογικής καθαρότητας" προκειμένου να προσελκύσει ευρύτερες μάζες στον εθνοφυλετικό σκοπό.

    Και οι μέχρι τώρα εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή αυτή.

    Τώρα όσον αφορά τα διάφορα ψώνια που αποκαλούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "μασωνική" κλπ, τα έχουμε ξαναπεί σε άλλη ανάρτηση, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί τους.

    Όποιος θέλει να μας ακολουθήσει, ας πολεμήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και με κάλυψε ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ απόλυτα(παρεπιπτόντως ΕΛΛΗΝ τσέκαρε τα mail σου) με το τελευταίο του μήνυμα θέλω Πέπερ να σου επισημάνω αυτό που έχω πει κατά καιρούς πολλές φορές...
    Είναι προφανές ότι οι ιστορικές γνώσεις του μέσου Έλληνα στο θέμα του Εθνικοσιαλισμού είναι κάτι παραπάνω από πενιχρές και συνάδουν πλήρως με την σιωνιστική προπαγάνδα.
    Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι, όντως υπαρκτές, τραγικές απώλειες Ελλήνων κατά την περίοδο της κατοχής, συν της κοσμοθεώρησης του "Χριστιανού" για τη ζωή και το ταυτοχρόνα αναπτυγμένο πατριωτικό αίσθημα, κατανοείς ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένη η στάση τους.
    (Χωρίς να την υιοθετώ βεβαίως...)

    Για να επιστρέψουμε όμως στα καθ' ήμάς και σε αυτά που έχουν τώρα σημαντική αξία, έχω να τονίσω ότι η Χρυσή Αυγή σαν κίνημα έχει εξ' ορισμού ιδεολογία τη Φυλή και την επιβίωσή της.

    Αν κάποιοι δεν το κατανοούν και προτιμούν να προασπίζονται "ιδέες" όπως η "ανθρωπότητα" και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" σε βάρος της Φυλής ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.

    Όπως επίσης όποιος σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς δεν ασπάζεται τη ρήση:
    "το αίμα των Ηρώων είναι ιερότερο από κάθε προσευχή πιστού"
    (οι μυημένοι καταλαβαίνουν ποιός το έχει γράψει)
    ...δεν μπορούν να μπορούν να πολεμήσουν και να δώσουν τον αγώνα για την Ιδέα, καθώς θα έχουν συνεχώς έναν ανασταλτικό παράγοντα να τους πισωγυρίζει.

    Και ένα σχόλιο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες: Όταν ο συναγωνιστής ΕΛΛΗΝ λέει ότι η Χρυσή Αυγή "θυσίασε μέρος της ιδεολογικής καθαραότητας" δε σημαίνει ότι άλλαξε η κοσμοθεωρία της.
    Το Δωρικό Ιδεώδες παραμένει ακέραιο, αλλά όπως κάθε ζωοποιός δύναμη αναγνωρίζει την ανάγκη της εξέλιξης, την εμπλουτίζει με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίησής της.

    Τέλος θα στείλω ένα μήνυμα στους αγαπητούς Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους:

    Οι Χριστιανοί, που πορεύονται βάσει κυρίως της θρησκείας τους, θα πρέπει μόνοι τους να κατανοήσουν ότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι ο Σιωνισμός.

    Αυτός είναι ο ηθικός υποκινητής της προσπάθειας εξόντωσής τους(Πρωτόκολλα), με ταυτόχρονη βεβαίως εξαφάνιση των εθνικών φυλών και συνειδήσεων, με σκοπό την πλήρη μαζοποίηση των εθνών.

    Αν αγαπητοί μου Συνέλληνες Ορθόδξοι Χριστιανοί δεν έχετε καταλάβει ότι μέσω του Εθνικισμού βρίσκετε τον σημαντικότερο έτερο στον Αγώνα σας εναντίον του "αιώνιου εχθρού" τότε το μόνο που σας απομένει, κατά τη φιλοσοφία ζωής σας είναι....ο επίγειος θάνατος και φυσικά καμιά υστεροφημία.

    Και είμαι βέβαιως ότι ο Έλληνας Ορθόδοξος ακούγοντας τα κελεύσματα των Ηρώων προγόνων του δεν μπορεί να ξεχνά πως η υστεροφημία είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για αυτόν και τον άλλον κόσμο.

    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
    ΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλικη συμβουλη,
      καλυτερα να αφηνες τον ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ να κλεισει...
      Η κυριαρχη ιδεα για τη ζωη ενος συνειδητου Χριστιανου ειναι η προσφορα και η θυσια.
      Γι αυτο και η εκκλησια μας εχει πληθος μαρτυρων και αγιων.
      Θα σου παραθεσω ενα αποσπασμα απο ομιλια του πατρος Γ. Μεταλληνου με θεμα "Η Ρωμηοσυνη ειναι το μελλον του Ελληνισμου"
      ... Ο ΠατροΚοσμας ηταν πιστος στην ανασταση της αυτοκρατοριας. Γιατι ελεγε: "αυτο μια μερα θα γινει ρωμαιικο". Εννοουσε αποκατασταση σε αυτα τα πνευματικα και γεωγραφικα ορια. Ο στοχος των πατερων μας ηταν η ανασταση της αυτοκρατοριας και οχι η ανασταση ενος τμηματος της...
      ...Εμεις οι παπαδες, που εχουμε την ευλογια να λειτουργουμε γυρω απο την Αγια Τραπεζα με Ιαπωνες, με Κορεατες, με Αφρικανους, με ολο τον κοσμο, εκει ζουμε την υπερβαση της εθνικοτητας, αλλα ΟΧΙ την καταργηση της. Γυρω απο την Αγια Τραπεζα ενωνομαστε οι Ορθοδοξοι σε μια ενωση υπερεθνικη, στο σωμα του Χριστου "ο εστι Εκκλησια" Αλλα ειμασθε ετοιμοι, ο Ελληνας και ο Βουλγαρος και ο Σερβος και ολοι οι αλλοι, να ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ για την ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
      Επισης παρατηρω οτι υπαρχει μια συγχιση αναμεσα στην Ορθοδοξια και τον καθολικισμο.
      Να ξερεις ομως πως: οι Ορθοδοξοι δεν εχουμε τη στενη εννοια της φραγκικης ηθικης, χωρις να ειμαστε ανηθικοι, αλλα την εννοια του εν Χριστω ηθους. Το ηθος δεν διαμορφωνεται με την ατομικη θεληση και αποφαση του ανθρωπου. Βρωμα και ακαθαρσια ειναι μεσα μου,πως θα αποκτησω εν Χριστω ηθος; Η Χαρις του Θεου, σε μια συνεργεια με τη βουληση του ανθρωπου, η σταυρικη αυτη σχεση δημιουργει αυτο το ηθος.
      Γι αυτο η σχεση με τον Χριστο ειναι τοσο σημαντικη για τη ζωη των Ελληνορθοδοξων.
      Δεν μισουμε κανεναν, αλλα και δεν παραδιδουμε κιολας τις ευλογιες που μας παραχωρησε ο Μεγαλοδυναμος, οπως το να γεννηθουμε σ εναν ευλογημενο τοπο με αθανατες ψυχες ηρωων που μαρτυρησαν για τις ιδεες και τα ιδανικα που γαλουχισαν ολη την ανθρωποτητα.
      Προσπαθηστε να ερθετε σε επικοινωνια με γνησιους Ορθοδοξους ανθρωπους, γιατι δημιουργειται την εντυπωση πως δεν γνωριζεται σε βαθος για την πιστη του Ελληνικου λαου.
      Παρακληση: μην μπερδευεται την Ορθοδοξια με τα οικουμενικα, λατινογενη,και κατα συνεπεια σιωνιστικα μορφωματα που εχουν παρεισφρησει στον εκκλησιαστικο χωρο.

      Διαγραφή
    2. Θεολογία...

      Αυτος ηταν και ο πυρήνας της ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ μου ως προς τον Χριστιανικο αντίλογο, και μαλιστα απο Παπα απο οτι καταλαβαίνω.
      Ειναι εις θεση να δικαιολογήσουν παντοιοτρόπως το δογμα τους, και ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ μετά μανιας σε εθνικσοσοσιαλιστες χρησιμοποιώντας τα 3 χρόνια "κατοχής".

      Επίσης Ελλην Εθνικιστη , νομιζω οτι ειδες πως το τελευταίο μου μήνυμα ειχε να κάνει με τις ιδεολογικές προτεραιότητες των συγκεκριμένων, οπως ακριβως αναφέρεις.

      Γιαυτο χωρίς να θελω να θίξω λεπτομέρειες, δεν θα άρχιζε αυτη η "συζητηση" εαν δεν είχαμε εξ αρχής την συγκεκριμένη επιθεση των κύκλων των Ελληνορθοδοξων.


      Εχει γίνει σαφες, οτι συμφωνώ με την σύζευξη των εθνοφυλετικα προσκείμενων Ελληνων ανεξαρτήτως πολιτικών διαφωνιών, αλλα αυτο μπορει να επιτευχθεί με αλληλοσεβασμό, διοτι εαν δεχόμεθα εμεις οι εθνικοσοσιαλιστες επίθεση απο τους Χριστιανούς , μπορούμε κάλλιστα να αντιστρέψουμε αυτην την επίθεση με τα ίδια πρόσημα.
      Αλλωστε εαν ηθελα να κανω ιδεολογική αντιπαράθεση θα το ειχα πράξει, δεν το εχω κάνει μέχρι τωρα, και επιμένω στις ιδεολογικές προτεραιότητες.
      Αυτα και κλείνω.

      Διαγραφή
    3. Joachimpeiper, καταλαβαινω οτι διακατεχεσαι απο αισθηματα υπεροψιας και γι αυτο δεν καταδεχεσαι να συνομιλεις με αλλους περα απο την διαχειριστη και τον ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,
      ομως κανεις δεν επιτιθενται σε κανεναν εθνικοσοσιαλιστη και μαλιστα μετα μανιας.
      Εχεις φαει κολλημα και λειτουργεις με τροπο ανθρωποδιωχτικο για τον χωρο.
      Οι ανθρωποι που αυξανουν συνεχως τα ποσοστα της παραταξης ειναι απλοι ανθρωποι που ερχονται γιατι ακουνε τις ομιλιες του αρχηγου και των βουλευτων, που καμια σχεση δεν εχουν με ολες αυτες τις εμμονες που μας γραφεις.
      Ο ιδιος ο Μιχαλολιακος ειπε πως θα πολεμουσε τον Χιτλερ.
      Αν θελεις να συνεχισεις σε αυτο το μοτιβο, μαθε οτι ο λογος σου φανταζει: ξυλινος, ακαμπτος και ξενος απο καθε τι Ελληνικο, πως ειναι οι κουμμουνιστες αλλα απο την αντιθετη.
      Η πλειοψηφια των νεων ψηφοφορων ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι, οσο και αν σε ξενιζει αυτο,δεν εχουν κανενα προβλημα να συνεργαστουν για το καλο της πατριδας και με ανθρωπους που ανηκουν σε αλλες θρησκειες (που δεν θιγουν την Ελλαδα) αρκει αυτο να γινεται μεσα σε κλιμα αληθινου σεβασμου.
      Εσυ ομως φιλε βγαζεις απιστευτο μισος για τον Χριστιανισμο και κατ επεκταση για τους συναγωνιστες σου, και αυτο ειναι προβλημα...

      Διαγραφή
    4. Για να δεις οτι δεν ειμαι τοσο υπερόπτης οσο νομίζεις, ειπα και πριν πως δεν εχω πρόβλημα να συνεργαστώ με εθνοφυλετικα υποκινουμενους Χριστιανους, αντιθέτως, ειχα και εχω φίλους που ειναι Χριστιανοι είχαμε τις διαφωνίες μας ως προς το ζήτημα, αλλα με δικη μου παρέμβαση τις έληξα λέγοντας, πως αρκει ολοι να πιστεύουμε στην διατήρηση της εθνοφυλετικης μας κοινοτητας, και ολα τα αλλα ειναι δευτερευούσης σημασίας.
      Αλλωστε ολες μου οι αιτιάσεις εκει επικεντρώθηκαν, και οχι αμιγώς στον Χριστιανισμο.

      Διαγραφή
    5. ΥΓ Μαλλον εχουμε διαφορετική αίσθηση περι του τι ειναι Ελληνικό, ισως γιαυτο φαντάζει ο λογος μου ξενος προς καθε τι Ελληνικό.

      Διαγραφή
    6. Ελα τελειωσε, παμε λοιπον ολοι μαζι δυνατα και Ελληνικα!!!

      Διαγραφή
    7. Θα ηθελα να επανελθω καθ΄οτι δεν μπορω ν΄αντισταθω.πρωτ΄απ΄ολα δηλωνω εθνικιστης παιδιοθεν και ας μην ημουν παντα ψηφοφορος της χρυσης αυγης.Η δηλωση μου αυτη προκαλειται απο την εμμονη του Πεπερ να με ερμηνευει κατα το δοκουν.Θα παρακαλουσα λοιπον η ερμηνεια των πιστευω μου να παραμεινει στις δηλωσεις μου.Δηλωνω και χριστιανος ορθοδοξος χωρις ομως να ζητω απο τους συνοδοιπορους εθνικιστες να συμφωνουν μαζι μου.Ποιος ξερει αν αυριο με την χαρι του Θεου αποκτησουμε αλλον ενα κοινο δρομο.Τωρα οσον αφορα την δηλωση του Πεπερ για τους εθνικοσοσιαλιστες αδερφους του των λευκων ευρωπαικων φυλων οπως οι γερμανοι πολυ απλα θα πω οτι ο πατερας μου γεννημενος το 1936 κατορθωσε να φαει ψωμι ενα χρονο μετα τον πολεμο πρωτοφορεσε παπουτσια το 1946 και δεν ηπιε ποτε του γαλα.Σε ηλικηα πεντε εξι ετων πηγαινε με συνομιληκους στην πλατεια Μαρουδα που ηταν καποιο στρατοπεδο των γερμανων και ψαχναν στα σκουπιδια για κατι φαγωσιμο εκει λοιπον Πεπερ τα ιδεολογικα σου αδερφια σημαδευαν και πυροβολουσαν τα πιτσιρικια βαζοντας στοιχηματα μεταξυ τους.Θα μπορουσα να σου γραφω περιστατικα για ωρες δεν εχει ιδιαιτερο νοημα ομως αφου λιγο πολυ ολοι ξερουν για τον αφανισμο που υπεστην ο Ελληνικος λαος απο τους γερμανους.Κατατασσω λοιπον τον λαο αυτο επαξια δευτερο στην λιστα των εχθρων της Ελλαδος αφηνοντας την πρωτη θεση για τους τουρκους.Τελειωνοντας θα ελεγα να επικεντρωθουμε στην αντιμετωπιση των εχθρων της Ελληνικης φυλης που ειναι παρα πολλοι δηλαδη τι παρα πολλοι που ειναι σχεδον ολοι.Και σε τελικη αναλυση ρε φιλε Πεπερ ειμαστε εμεις οι Ελληνες ισοι με τους αξεστους ευρωπαιους γερμανους που μεχρι πριν 100 χρονια τρωγανε σκυλια η τωρα που κτηνοβατουν με την αδεια του νομου η μηπως με τους αγγλους που μεχρι πριν 300 χρονια ετρωγαν ανθρωπινη σαρκα για να αποκτησουν δυναμεις ασε δε τος δανους που σημερα που μιλαμε σκοτωνουν μαζικα δελφινια για να γινουν ανδρες.Ειμαστε στην κορυφη απο ολες τις αποψεις μην κατεβαινουμε χαμηλα για να μπορουν οι αλλοι να μας κυταξουν στα ματια.Θεοδωρος Κομνηνος

      Διαγραφή
    8. Το συνεχιζεις βλέπω.
      Αυτα περι "πυροβολισμών" κλπ , ακούγονται ως γελοιότητες στα αυτιά μου ιδίως οταν το υποκείμενο ειναι "παιδια" για να εχει μεγαλύτερη ψυχολογική απήχηση.
      Θυμιζει τις ιστορίες των Εβραιων για κακούς ναζι που έσκιζαν εβραϊκά βρέφη με τα χερια τους.

      Παντως , πρώτον οι καταστροφές στην Ελλαδα δεν έγιναν απο Γερμανους(οι 3 εκκαθαρίσεις 400 και 300 ατόμων αν και τραγικές δεν ειναι γενοκτονία ουτε καθολική καταστροφή) , ο πόλεμος εγινε εξ αιτιας των μεθοδεύσεων του διεθνούς Ισραηλ και τους ουσιαστικής κήρυξης πολέμου εναντιον του εθνικοσοσιαλισμου απο τον εβραιοδουλο Γεωργιο β, το εμπάργκο λυθηκε με Γερμανικη ανθρωπιστική πρωτοβουλία ,το οποιο και ηταν Αγγλικό(βλεπε Εβραϊκό), και τελος τον πληθωρισμό για οσους δεν γνωρίζουν οι Γερμανοι εθνικοσοσιαλιστες τον είχαν ελέγξει μεσω της μετατροπής της περιουσίας των ΕΒΡΑΙΩΝ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε Χρυσο καιτην παράδοση του στην Ελληνική τοτε κυβέρνηση.
      Τελος οι σφαγές και οι καταστροφές που εγιναν κατα την διάρκεια του συμμοριτοπολεμου δεν συγκρίνονται σε καμια περίπτωση με την ΒΡΑΧΥΤΑΤΗ περίοδο κατοχης των Γερμανών.
      Αυτα εν ολίγοις , εχω σκοπό να επανέλθω.
      ΥΓ , δείξε λιγο περισσότερο σεβασμο για τους Γερμανους κυριως, διοτι υπήρξαν οι κατεξοχήν δημιουργοί ολης της σύγχρονης τεχνολογίας, και οι μεγαλύτεροι φιλέλληνες των τελευταίων 300 ετων απο ιδεολογικής απόψεως.
      Οσο δε για τα ιδεολογικά "αδελφια μου", που σκότωναν παιδια κλπ, τα δικα σου έσφαζαν και ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ τον Ελληνισμό για ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια.
      Με συγχωρείς διαχειριστή αλλα προκαλούμαι.

      Διαγραφή
    9. Διαχειριστη πες μου σε παρακαλω οτι αυτα δεν τα λεγατε ουτε τοτε που η Χ.Α ηταν το 0, κατι % γιατι αν τα λεγατε και υπαρχουν και αλλοι τοσο στοκοι, τη βαψαμε...
      Ο ανθρωπος ειναι σαν καποιος να του ανοιξε το κεφαλι και να του βιδωσε μια ιδεολογια, περαν τουτου δεν μπορει να ακουσει τιποτα αλλο.
      Εχει προβλημα! Τετοια λατρεια για τους Γερμανους!!! τη μιση να ειχε για τους Ελληνες...

      Διαγραφή
    10. "Αγάπη για τους Γερμανούς, την μιση για τους Ελληνες"
      Άρχισε και η διαδικτυακός "καλικαντζαρισμος" τώρα...

      Επισης το "λέγατε" να μην το απευθύνεις στον διαχειριστή , εγω ομιλώ οχι ο διαχειριστής.

      Διαγραφή
    11. Αντιλαμβανομαι οτι σαφως ζεις στον δικοσου κοσμο.Το καλο απο ολη αυτη την αντιπαραθεση ειναι η ευτυχης διαπιστωση οτι η χρυση αυγη αποτελειται κατα συντριπτικη πλειοψηφεια απο Ελληνες που αγαπανε την Ελλαδα αυτο φυσικα δεν αφορα εσενα οποτε υπαρχει θεση και για μενα σε αυτο το κομμα.Το περιστατικο που αναφερω εννοειτε οτι ειναι πραγματικο και μαλλον κρινοντας εξ'ιδιων με αποκαλεις ψευτη.Θα σου συνιστουσα να μετακομισεις στην λατρεμενη σου χωρα για να εισπραξεις επι τοπου το μεγαλειο την αδολη αγαπη και τον φιλελληνισμο του αγαπημενουσου λαου.Οσον αφορα εμενα αν ολη η γερμανια ειχε εναν λαιμο θα τον εκοβα ευχαριστως.

      Διαγραφή
    12. 1ον ενας ενσυνείδητος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δεν μπορει να μιλάει για Ελληνισμο
      2ον ενας ενσυνείδητος Χριστιανος δεν μπορει να μιλάει για εθνη.
      3ον, Δεν ειναι θεμα Γερμανιας , ειναι ζητημα ιδεολογίας, και το πολεμο που μετά χαράς χρησιμοποιεί η "εθνικοφρονη" συνομοταξία σου η οποια πραφανως ειναι ενήλικη και μεχρι πριν μερικά χρονιά ψήφιζε λαος, δεν θα ηθελε να μαθει ότι το υπέστη η Ελλας γιατι υπήρξε ενα ανδρείκελο του διεθνούς Ισραηλ απο την ημερα της υποτιθέμενης "ελευθερώσεως" της.

      Δεν μπορώ να ακουω για "αγαπη προς την Ελλαδα" λοιπον, τα συγκεκριμένα ατομα αδιαφορούν παντοιοτρόπως για την επιβιωση της.

      ΥΓ ποια η θεση των εδω χριστιανων για τις φυλες, τους αλλόφυλους και το εθνος?
      Ειναι πχ ενας μιγάς Ελληνας η οχι, ειμαστε ολοι υπο την "σκέπη" του Γιαχβε το ιδιο η όχι?

      Και εφοσον ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ο φιλελληνισμός μου , έρχονται και παραθέσεις απο τα ιερα σας κείμενα, για να δουμε τελικα ποιος ειναι Ελλην και ποιος ΑΝΘΕΛΛΗΝ επι της ουσιας του ανθελληνισμού.

      Διαγραφή
    13. Θοδωρη, εγω και με εκροσωπους της Τ.Ο της περιοχης μου που ειχα μιλησει μου ειχαν πει:Ναι μεν συμπαθουσαν τον Χιτλερ ως εθνικιστη, αλλα συντασσονται με τον Μεταξα του οποιου και την φωτογραφια εχουν στα γραφεια.
      Τωρα γιατι το κανακεμα του διαχειριστη στον joachimpeiper σε πολλα post τι να πω;... μηπως ειναι μπατσανακια...

      Διαγραφή
    14. Προς σεβάσμιο Παπά:
      "Ηρωϊκός" τρόπος ζωής και ταυτόχρονα διάθεση για θυσία είναι στοιχεία όντως της Χριστιανικής θεώρησης, αλλά θα μου επιτρέψεις, αν και Ορθόδοξος Χριστιανός, να θεωρώ ότι υπάρχουν "μαύρες κηλίδες" ως προς την οικουμενικότητα και τα δικαιώματα που ευαγγελίζεται προς όλη την οικουμένη. Ας μην το αναπτύξω τώρα παραπάνω..
      Το έχω κάνει πολλάκις όμως στο παρελθόν, όπως έχω και πολλές ενστάσεις με την Παλαιά Διαθήκη που δεν έχει καμιά σχέση, σύμφωνα με τη δική μου άποψη, με το Χριστό και την Ορθοδοξία.
      Είναι άλλωστε και η κύρια αιτία που πολλοί ομόφυλοί μας θεωρούν τον Χριστιανισμό εχθρό του Ελληνισμού.

      Προς τελευταίο Ανώνυμο:
      Αυτά που λέγαμε όταν ήμασταν στο 0,2%, αυτά λέμε και τώρα.
      Άρα ότι ακούς σήμερα, θα άκουγες και το 1993.
      Ο Εθνικοσοσιαλισμός ωστόσο φύσει και θέσει είναι υπέρμαχος της Φυλής και της γης των Εθνών άρα σίγουρα δεν βλάπτει τον Εθνικισμό.
      Είμαι βέβαιος πάντως ότι ο Πέπερ αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από πολλούς "πατριώτες" και οραματίζεται ένα εθνικοσιαλιαστικό μοντέλο διοίκησης και κοινωνίας, όμοιο του οποίου εφαρμόστηκε στην Γερμανία του Χίτλερ.
      Για αυτό το λόγο και το υπερασπίζεται.
      Δεν είναι μεμπτό και μην του κολλάτε "ταμπέλες" λες και είστε αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες.

      Προς τον Θοδωρή Κομνηνό;
      Αγαπητέ όταν χρησιμοποιείς εμπειρικά δεδομένα για να στοιχειοθετήσεις μια κάποια επιχειρηματολογία θα πρέπει να δέχεσαι ότι πιθανότατα να αμφισβητηθούν.
      Το επιχείρημά σου θα έπρεπε να ήταν σε μια τέτοια αντιπαράθεση οι νεκροί από την πείνα του Χειμώνα του 42' ας πούμε και οι εκτελέσεις ομόφυλών μας στην Ήπειρο από τους τσάμηδες με την ανοχή, και όχι μόνο ίσως, των Γερμανών.
      Επίσης όπως σωστά σου έγραψε ο Πέπερ, οι Γερμανοί σε ορισμένες περιπτώσεις ενήργησαν υπέρ μας, και οι "σύμμαχοι" κυριολεκτικά μας άφησαν να πεθαίνουμε, ή μας έβαλαν στον πόλεμο.
      Ενώ οι περισσότεροι εκτελεσθέντες θεωρήθηκαν συνεργάτες κομμουνιστών που τότε ΔΕΝ ΔΡΟΥΣΑΝ για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ αλλά για τη "μαμά Ρωσία" του Στάλιν (το παραδέχονται από τον Βελουχιώτη, μέχρι τον Ζαχαριάδη και τον Μαυρίκη)
      Για να τα λέμε όλα δήλαδη.

      και τέλος προς τον Πέπερ:
      Πέπερ, όταν βάλλεσαι για τις ιδέες σου πρέπει να αμυνθείς.
      Δεν σε κατηγορώ και ούτε θα σου επιβάλλω λογοκρισία.
      Ωστόσο γνωρίζοντας ότι βάζεις το Έθνος πάνω από όλα, σου ζητώ απλά να τιθασεύσεις λίγο τις...ορμές σου

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


      Υ.Γ.
      ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ (ίσως μετά τον μογγολότουρκο) είναι ο

      Σ - Ι - Ω - Ν - Ι - Σ - Μ - Ο - Σ

      Δίνω το βιβλίο "Σιωνισμός εναντίον Ελληνισμού" του Δενδρινού σε όποιον θέλει να κατανοήσει γιατί ακριβώς θα έπρεπε να μάχεται

      Διαγραφή
    15. Μια αναγκαία συμπλήρωση..
      Δε νομίζω ότι "κανακεύω" κανέναν.
      Μπορεί ο ίδιος ο Πέπερ να σε διαβεβαιώσει ότι πολλάκις έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση για θέματα Χριστιανισμού παλαιότερα.
      Απλά αναγνωρίζουμε τη διαφωνία, ωστόσο πορευόμαστε στον Αγώνα γιατί έχουμε κοινή συνισταμένη την Εθνοφυλετική θεώρηση του κόσμου

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    16. Αγαπητε διαχειριστή, επειδη σε φερνω σε δύσκολη θεση θα προσπαθήσω να το σταματήσω εδω, αλλωστε μπορεις να εκφρασεις ελευθερα τις διαφωνιες σου με αυτα που λεω, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης απο την πλευρά μου σε διαβεβαιώ.
      Πάντως αυτο που δεν λεει να γινει κατανοητό ειναι οτι στο πόλεμο δεν μας εβαλε ο Φυρερ, ούτε ηθελε τον πολεμο στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ και δη στην Ελλαδα, αντιθέτως μάλιστα.
      Στον πόλεμο μας εβαλε με το ετσι θελω ο αιώνιος εχθρός.
      Επισης μετα απο χρονια ερευνας ,αν και νεος, είμαι 26 ετών, εχω καταλήξει στο ιστορικο συμπέρασμα οτι ο Φυρερ υπήρξε ο Ελληνοπρεπεστερος ηγέτης απο την εποχη του Ιουλιανου.
      Εαν δημιουργήσουμε μια διελκυστίνδα οπου θα ανταγωνιζόμαστε για το ποιος ειχε πόσους νεκρούς ,κάλλιστα θα μπορούσαμε να πουμε οτι η εκστρατεία στα βαλκανια μπορεί να στοίχισε τον πόλεμο σε ολόκληρη την Ευρωπη και κατε'επεκταση και στην Γερμανια.
      Η Χιλτερικη κοσμοθεαση ομιλεί περί ενώσεως και συνταιριαξεως Ελληνισμου και Γερμανισμου, ειναι εθνοφυλετικη , πλατωνικών αρχων και αναγνωρίζει την φυλετικη κοινότητα των λευκών αριων, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ λέγει ο Φυρερ στο "ΑΓΩΝ ΜΟΥ".


      Να σφάζατε ολους τους Γερμανούς , μαζι και τον Βαγκνερ, και τον Νιτσε, και τον Γκαιτε και τον Σοπενχαουερ, και τον Γερτζβεργκ, Σλιμαν, κλπ, κλπ, για να επιδεικνύατε το πόσο "φιλελληνες είστε".

      Διαγραφή
    17. Παρακαλω να μην με ερμηνευεται οπως σας βολευει ειμαι αυτο που λεω εγω οτι ειμαι και οχι αυτο που θελετε εσεις να μαντευεται οτι ειμαι.Εγω ξερω οτι το ναι ειναι ναι και το οχι ειναι οχι κατ΄αυτη την εννοια λοιπον δεν μου αρεσει να αμφισβητουμαι κρινοντας εξ ιδιων παντα αλλιως καθε συζητηση δεν εχει κανενα απολυτως νοημα και ειναι χασιμο χρονου.Εδω να σου θυμισω οτι αν δεν υπηρχε ο ενσυνειδητος χριστιανος Κολοκοτρωνης τωρα θα ομιλουσες την τουρκικην και θα παρακολουθουσες τα σηριαλ χωρις μεταφραση.Τελος εγω ποσωπικα κυριοι δεν εχω καμμια εθνοφυλετικη θεωρηση δεν με νοιαζει καμμια αλλη φυλη εκτος της Ελληνικης.

      Διαγραφή
    18. Πέπερ σκοπός μου είναι να στοιχηθούν όλοι οι Έλληνες κάτω από τα αιώνια λάβαρα και τις Αξίες του Ελληνισμού με απώτερο στόχο την Αναγέννηση του Έθνους.

      Για αυτό το λόγο και μόνο σου ζήτησα να ΜΗΝ μπούμε όλοι μας στην περαιτέρω διαδικασία της αντιπαράθεσης που θα χρησιμοποιηθεί από πολλούς ως άλλοθι να σταματήσουν τον αγώνα ή ακόμη χειρότερα να μην πυκνωσουν τις εθνικιστικές φάλαγγες κάτω από τον Μαίανδρο.
      Αν και είμαι σίγουρος ότι θα μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε σε αυτό το πεδίο.

      Αν εξακολουθείτε όλοι σας να πιστεύετε στην "Αιώνια Ελλάδα" τότε ένας είναι ο δρόμος.
      Ο Εθνικιστικός Αγών

      υ.γ.
      Πολλοί πρέπει να ξαναδιαβάσουν Ιστορία για να καταλάβουν τι έγινε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο
      υ.γ.2
      Αγαπητοί αναγνώστες σας προτρέπω να διαβάσετε το βιβλίο του Πλεύρη "Πας μη Έλλην βάρβαρος" και συγκεκριμένα το 6ο κεφάλαιο για να διαπιστώσετε αν οι Γερμανοί εκτίμησαν και αγάπησαν την Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά τον 18ο αιώνα όταν και άνθισε το πνεύμα στη χώρα των γότθων.
      Προσωπικά όταν και το διάβασα, πριν αρκετά χρόνια, έπαθα σοκ.
      Από τις ρήσεις και τις φράσεις ευρωπαίων για το κάλλος και το πνεύμα της Ελλάδος, οι μισές, ίσως και περισσότερες ανήκουν σε Γερμανούς.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    19. Ακόμη καλύτερα Θοδωρή αν ενδιαφέρεσαι μόνο για την Ελληνική Φυλή.
      Και πάλι ένας είναι ο δρόμος
      Όπως επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα πως ειδικά τον 15ο και 16ο αιώνα αν δεν υπήρχαν οι ελληνόψυχοι παπάδες ίσως σήμερα τα ελληνικά να μιλούσαν μόνο μερικές χιλιάδες άνθρωποι.

      Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν σου επιτίθεμαι..
      Δεν είχα καμια τέτοια πρόθεση

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  16. Εγωμ με την σειρα μου προτείνω το βιβλίο του αντιεθνικοσοσιαλιστη "Ιωαννη λουκα"

    "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"
    Εκει καταδεικνύεται ξεκαθαρα τι εστι εθνικοσοσιαλισμος επι του Ελληνικου ιδεώδους, και το πως η Ελληνοτραφης αριστοκρατια της Γερμανιας του 19ου αιωνα αντιπαρατεθηκε με το "διεθνιστικό κομμουνιστικο εργατικο κινημα" των εβραιων της περιόδου.
    Και πως η Ελληνολατρία αυτη μετεξελίχθηκε στον Γερμανικο εθνικσοσοσιαλισμο , ως ενα πανευρωπαικο κίνημα το οποιο ως σκοπο ειχε την επιβολη της φυλετικης καθοροτητας, και του πνευματικου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριοι ας μιλαμε για Ελλαδα λοιπον και τιποτα αλλο.Ιδεολογια μας ας ειναι μονο η Ελλαδα και ας μεινουν στην ακρη ολες οι επι μερους ιδεολογιες.ειναι τοσοι πολλοι οι εχθροι ορατοι και αορατοι.

      Διαγραφή
  17. Λοιπον φιλοι συναγωνιστες οπως ολοι καταλαβαμε αυτη ειναι και η "αχχιλειος πτερνα" της παραταξης.
    Ειναι πολυ σοβαρο θεμα και λειτουργει ως βραδυκαυστο φυτιλι.
    Δεν ωφελει να το παραχωσουμε και να το σκεπασουμε οπως οπως προκειμενου να μην διαρραγει η ενοτητα και η ανοδικη ταση του χωρου.
    Χρησιμο ειναι να το κοιταξουμε στα ματια και τσαλακωνοντας τον εγωισμο μας να σταθουμε ο ενας απεναντι στον αλλο με ΑΓΑΠΗ (σαν αδερφια που κυλαει το ιδιο αιμα στις φλεβες τους),και με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ να το αντιμετωπισουμε προσπαθωντας σε βαθος να μελετησουμε τι μας λεει η αντιθετη πλευρα.
    Διαχειριστη, εχεις τεραστια ευθυνη γιατι ενω απο τη μια ανεβαζεις εξαιρετικα θεματα, απο την αλλη στο θεμα των σχολιων, ενω ναι μεν προσπαθεις να φανεις αντικειμενικος απο την αλλη δειχνεις καθαρα την κατανοηση και την επιεικια σου σε συγκεκριμενο σχολιαστη που εβαλε "φωτια" μεταξυ των Εθνικιστων. Καλυτερα κρατα ισες αποστασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών