Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2012

Απίστευτο... Γύφτοι στην Κεφαλονιά έβαλαν φωτιές έξω απο το Δικαστικό Μέγαρο για να αντιδράσουν στη σύλληψη άλλων γύφτων...!!

Άγρια νύχτα είχαμε απόψε στο Δικαστικό Μέγαρο, από εξαγριωμένους Ρομά οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή του στη σύλληψη και προφυλάκιση δυο άλλων Ρομά οι οποίοι κατηγορούνται μαζί με έναν έλληνα για τη ληστεία στο σπίτι ηλικιωμένης στα Μαυράτα.

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής_ Οι Ρομά θεωρούν ότι....
ο Ελληνας είχε ευνοϊκότερη μεταχείριση από τη δικαιοσύνη σε σχέση με τους δύο άλλους ομοεθνείς τους, οι οποίοι όπως τονίζουν αδίκως κατηγορούνται καθώς δεν έχουν σχέση με το περιστατικό και τους έχουν μπλέξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό μέγαρο, οι δύο Ρομά έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους (οι ομοεθνείς τους θεωρούν ότι η ομολογία έγινε μετά από τη χρήση βίας), ενώ αντίθετα ο Ελληνας κατηγορούμενος, ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ασφάλεια αρνείται κάθε ανάμιξη με τη ληστεία στα Μαυράτα.
Οι Ρομά κατά την διάρκεια της εξέγερσής στους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο έκαψαν παλέτες και στρώματα φώναζαν συνεχώς «θέλουμε δικαιοσύνη» και «όχι άλλο ρατσισμός» H κατάσταση εκτονώθηκε λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο οι Ρομά είπαν πως θα επιστρέψουν στο δικαστικό μέγαρο αύριο το πρωί, οπότε και αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου για την τύχη των κατηγορούμενων. inkefalonia.gr

4 σχόλια:

  1. ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΠΑΝΤΟΥ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε να τους δει ούτε να τους φτύσει (ούτε αυτό δεν αξίζουν οι αθίγγανοι του κόσμου) ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ (Ο Χίτλερ που αγαπούσε την Ελλάδα-μόνο καλά λόγια έλεγε- κάτι τέτοια απόβλητα έκαψε και καλά τους έκανε ΣΑΠΟΥΝΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας γυφτος χθες στο ληξουρι της κεφαλονιας ειχε βαλει στη διαπασων την μουσικη και πηγε να με πατησει με το αμαξι του ενω ημουν πεζος. μεσα στην πολη ετρεχε με 60-70 και παραλιγο να με λιωσει σαν κατσαριδα. προτεινω να τους λιωσουμε εμεις πριν το κανουν αυτοι. φωτια στα αμαξια τους στα σπιτια τους στα παιδια τους. καμια δουλεια για γυφτους κανενας να μην τους προσφερει στεγη.

    υ.γ. οι γυφτοι στο ληξουρι μενουν σε λουξ κατοικιες χωρις να πληρωνουν νοικι - κατοικιες που προοριζονταν για φοιτιτικες εστιες-. αυτη ειναι η ελλαδα του πασοκ. πρεπει η κατασταση να αλλαξει. πρεπει να παρουμε το νομο στα χερια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είναι καλά ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης που φρόντισε να τους πληρώνει μέχρι και τα ενοίκια για 40 κατοικίες και έχουν μετατράψει τις γειτονίες μας σε άνδρο παρανομίας,ναρκωτικών και πάσης φύσεων ανομίας.
    Σαν να μηνέφταναν τα 17 επιδόματα που λαμβάνουν οι γύφτοι η νέα δημοκρατία φρόνστισε για όλα τα υπόλοιπα μέχρι δασκάλους ιδιωτικούς για να να μάθουν τα γαμημένα τα παιδιά τους Ελληνικά σε συνεργασία με τον Γαλιατσάτο του Σύριζα...

    Τσεκούρι και φωτιά στους γαμημένους ανθέλληνες !
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών