Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2012

Νέο ρεκόρ για πρωθυπουργό: Διαψεύδεται εντός λίγων λεπτών

Σε βαρύγδουπες δηλώσεις προέβη ο  Αντώνης Σαμαράς στην γερμανική Bild. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η αποκλειστική πολιτική λιτότητας εν μέσω μίας κρίσης δεν μπορεί να εξυγιάνει την οικονομία», υπονοώντας ότι θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία. Αυτές οι ....
δηλώσεις μόνο ως ειρωνικές μπορούν, βεβαίως να εκληφθούν, όταν γίνονται κατά την διάρκεια των συζητήσεων για το πόσο βαρύς θα πέσει ο πέλεκυς στους Έλληνες διαμέσω του φορολογικού νομοσχεδίου.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό… Η Ελληνική Στατιστική Αρχή εξέδωσε τα στατιστικά στοιχεία για την ανεργία, για τον μήνα Σεπτέμβριο. Στατιστικά, τα οποία δείχνουν το χάσμα μεταξύ δηλώσεων Σαμαρά και πραγματικότητας. Η Ελλάδα λοιπόν έχει ποσοστό ανεργίας 26% και συνολικά 3.373.692 άτομα που συγκαταλέγονται στον μη ενεργό εργασιακά πληθυσμό.
Παράλληλα φουντώνουν οι αποκαλύψεις για πακτωλούς χρημάτων που δίδονται για επιχειρήσεις, οι οποίες υπόσχονται να παρέχουν μηδενικές νέες θέσεις εργασίας. Είναι λοιπόν ένα νέο ρεκόρ διάψευσης, τουλάχιστον για πρωθυπουργό. Γιατί πως γίνεται να τολμά να μιλά κάποιος για αναπτυξιακές πολιτικές την ίδια στιγμή που συνειδητά νεκρώνει την οικονομία της χώρας, προς χάριν των διεθνών εντολέων, που φυσικά δεν νοιάζονται ούτε για την Πατρίδα, ούτε για τον Λαό, παρά μόνο για να καταφέρουν να φέρουν τις τιμές αγοράς ακόμα πιο χαμηλά, ώστε να αγοράσουν ότι θέλουν έναντι πινακίου φακής.
πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών