Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2012

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα για το θέμα των Σκοπίων τροτσκίστριας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε και την ανακοίνωση για το θέμα της Χρυσής Αυγής

καθώς και παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ 

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού.

 Τι είπε:
 "Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία... Εγώ νομίζω ότι ......
το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου. Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία. Το όνομα συνιστά απλώς άλλοθι και χρησιμοποιείται ως προκάλυμμα, προκειμένου να καλυφθούν τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν".

Όχι βέβαια ότι είναι η μόνη στην Κουμουνδούρου, που λέει ανάλογες ανοησίες. Η Γαϊτάνη, είναι τροτσκίτρια, και το 1987 εντάχθηκε στην Ο.Σ.Ε. (Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση), ενώ από το 2001 είναι στέλεχος της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Ε.Α. (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά)
πηγή

9 σχόλια:

  1. A, είναι και βουλευτής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Μάλιστα. Να υποθέσω οτι την έβγαλαν οι ίδιοι που ψήφισαν και τον Μπουτάρη για δήμαρχο. Κοίτα ρε κάτι φάτσες που όζουν παρακμή, και θέλουν να το παίξουν και τιμητές του Ελληνικού Λαού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα! Μας ενημερωσες για του λογου της με την αναρτηση.
    Ηταν αναγκη να βαλης και την φωτογραφια της;

    Θεος φυλαξει με τον υαλοφορον σπουργο!


    Φτου! Σκουληκομυρμηγκοτρυπα




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες να ακολουθήσω τον "ειρμό των σκέψεων" αυτού του εβραιοκομμουνιστικου ανθρωποειδούς, ειλικρινά τέτοια τρικυμία εν κρανιω είναι αδιανόητη.
    Απο την μια ανακηρύσσει "Μακεδονια" τους Σλαβοβουλγαρους, ως γνήσιος επίγονος των εαμοβουλγαρων πιθηκανθρωπων εγκληματιών ληστοσυμμοριτων, απο την αλλη, η "Ελλάδα" στης οποίας τον πληθυσμό απευθύνεται για ΨΗΦΟ και μάλιστα τον ΠΑΊΡΝΕΙ(!) εχει όχι απλά "δική της" οικονομία αλλά και "επεκτατικές" βλέψεις, την ιδια στιγμή που το "κεφάλαιο" δεν θα έπρεπε να εχει πατρίδα, αλλα στην προκειμένη περίπτωση για να υπερθεματίσει τον ανθελληνισμό και την εθνοκτονια του καρκινικου εβραιομαρξιστικου μορφώματος της, ...
    Και μέσα σε ολο αυτο το νοητικό ΤροτσκιστοΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ έμεσμα, εξαναγκάζεται κάποιος να υποθέσει οτι εαν οι καπιταλιστές που δεν εχουν πατρίδα αλλα στην προκειμένη περίπτωση εχουν και μάλιστα αυτη τους την πατρίδα την υπερασπίζονται οπως είπαμε "επεκτατικά" και με οικονομικά μέσα , θα έχουν το οποιοδήποτε συμφέρον οικονομικό η οχι, εαν το συγκεκριμένο μόρφωμα κρατους ονομαστεί με τον ορο "Μακεδονια" η οχι...
    Να την χαίρονται οι ψηφοφόροι της, οι οποίοι σαφώς ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο εγκληματικά ηλίθιοι και υπάνθρωποι απο αυτο το μιαρό ΑΠΟΣΤΗΜΑ.
    Πάντως ειναι απο τις φορές που ο εσωτερικός κόσμος αποτυπώνεται με εξαιρετική ακρίβεια στα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραιο κοριτσι!Τι εκθαμβωτικη ωμορφια,γιου σεξυ μαμασιτα,καρακαξααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ Παναγία μου, πώς είναι έτσι αυτή ρε παιδιά ;;

    Σκατά στα μούτρα της ελεεινής εθνοπροδότριας !

    ΣΥΓΝΩΜΗ, λάθος : Τα ίδια τα μούτρα της είναι ΣΚΑΤΑ, οπότε είναι...καλυμμένη !

    Αλλά είπαμε, το γεγονός ότι οι νεοέλληνες δίνουν προβάδισμα στο εν λόγω κωλοκόμμα δείχνει την κατάντια αυτού του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπάρχει άνδρας που έχει πηδήξει αυτό το λάθος της φύσης και δη Ελλην τότε ειλικρινά αυτός ο λαός δεν έχει καμία ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν το χει πηδήξει κανένας για κανένα αιώνα και είναι ετσί...
      Γενικά τό χουν τα αριστερά, δεν πηδιόνται γιατί μετά φεύγει η μάκα απο την απλυσιά...

      Διαγραφή
  7. Το χειρότερο από όλα είναι πως ΟΛΑ τα κανάλια (της διαπλοκής και της Μιντιακά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Χούντας) έκαναν ΓΑΡΓΑΡΑ το θέμα!! Τώρα που τα βρήκε ο εργολάβος Τσιπρανδρέας με τους μεγαλο-εργολάβους έτσι ώστε όταν ανέβει για λίγο στην εξουσία να κυβερνήσει ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!! Ε, ρε φουκαριάρα Ελλάδα τι τραβάς.. Καλοί μου Παππούδες για ποιούς πολεμήσατε.. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα , τα καθεστωτικά μίντια οχι απλα δεν παίζουν και αποσιωπούν παντελώς τις ανθελληνικες θέσεις του Συριζα και τις εγκληματικές συμμορίτικες ΜαοΤροτσκιστικες καταβολές αυτου του εβραιοκομμουνιστικου μορφώματος, αλλα εαν εστω και κατα διάνοια εφάρμοζαν την ιδια τακτική της αποκοπής συγκεκριμένων απομονωμένων ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ απο ομιλίες της ΧΑ , και της ερμηνείας της κατα βούληση επι μια βδομάδα, θα έπρεπε να παίζουν απο το πρωί ως το βραδυ ΑΔΙΑΚΟΠΑ , την ανθελληνικοτητα αυτών των συμμοριτών.
      Φυσικα ο ανθελληνισμος ο εβραιομπολσεβικισμος και η εθνοκτονια για τα εβραιοκαναλα οχι απλά δεν αποτελεί προβλημα ,αλλα απαραίτητη προϋπόθεση για την ΑΠΟΔΟΧΗ ενος πολιτικου φορέα ως "ορθου".

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών