Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2012

ΘΡΑΣΟΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ… ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ»

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σήμερα είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης», την οποία –κατά τραγική ειρωνεία- καθιέρωσαν οι δυνάμεις εκείνες που ρουφάνε το αίμα των λαών της γης, απομυζώντας τον πλούτο των εθνών και ωθούν τους πληθυσμούς τους σε λαθρομετανάστευση, για να γίνουν πράξη οι πολυεθνικές-πολυθρησκευτικές και… πολυπολιτισμικές κοινωνίες της Παγκοσμιοποίησης!

Λόγω, λοιπόν, της… ημέρας, η σκληρή «μεταναστευτική» οργάνωση ASANTE (εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ και των επιδοτούμενων από το υστέρημά μας ΜΚΟ, άρα εξ’ αντανακλάσεως εκλεκτή του Σόρος και των υπόλοιπων διεθνών τοκογλύφων – διαλυτών των εθνών) εξέδωσε μια.....
πολύ επιθετική ανακοίνωση, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται ότι οι «νόμιμοι» (νομιμοποιηθέντες από τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων 20 χρόνων) και οι παράνομοι μετανάστες θεωρούν ότι η Ελλάδα μας (;) τους ανήκει! Αλλιώς, δε θα είχαν νόημα φράσεις θρασύτατες, όπως «οι μετανάστες είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας», ή ότι δηλώνουν έτοιμοι «να χτίσουν την Ελλάδα του αύριο» (!!!), η οποία προφανώς θα λέγεται «Γιουνανιστάν – Δυτική Επαρχία της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Και βέβαια, δε λείπουν οι άκρως υβριστικές και συκοφαντικές αναφορές στο κόμμα που επίσημα εκπροσωπεί το 7% του ελληνικού λαού και ανεπίσημα (σε όλες τις δημοσκοπήσεις) το διπλάσιο ποσοστό («δολοφονική συμμορία» αποκαλούν την Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που πραγματικά δολοφονικές συμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» σκοτώνουν, ληστεύουν, κλέβουν και εγκληματούν σε βάρος των Ελλήνων και μάρτυράς μας αδιάψευστος το καθημερινό αστυνομικό δελτίο…).
Το μόνο που δε λένε, είναι το «Έλληνες και Ελληνίδες, είστε ανεπιθύμητοι στον τόπο σας από μας, τους νέους κατακτητές σας. Μαζέψτε τα και φύγετε από δω!». Κάποια στιγμή, όμως, όταν θα νιώσουν αρκούντως ισχυροί, δε θα το πουν μόνο, θα το κάνουν και πράξη! Θα μας διώξουν από τον τόπο μας, όπως έδιωξαν οι ισχυροί προστάτες τους, οι σιωνιστές, τους Παλαιστινίους από την Παλαιστίνη. Οφείλουμε, λοιπόν, να αντισταθούμε στη λαθροεισβολή, όσο είναι ακόμα καιρός. Κι όταν λέω να αντισταθούμε, εννοώ μόνο μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, της μόνης οργανωμένης αντιστασιακής δύναμης του τόπου μας.
Να και η αλαζονική ανακοίνωση των επίδοξων κατακτητών της πατρίδας μας:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 18/12.....

συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

3 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    Πολιτικά δικαιώματα και ιθαγένεια μόνο στους Έλληνες ΤΟ ΓΕΝΟΣ !

    Για τους αλλογενείς ΜΟΝΟ αστικά δικαιώματα.

    Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας μόνο με Έλληνες ΤΟ ΓΕΝΟΣ !

    Αυτές είναι οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αναπόσπαστο" μερος της κοινωνίας ΣΑΣ, είσαστε, και εντος ολίγου θα αποσπαστείτε ειτε το θέλετε ειτε οχι και θα σταλείτε μαζι με το καθεστωτικό εβραιομπολσεβικοκαπιταλισταριο απο εκει που ήρθατε.
    ΕΡΧΕΤΑΙ η ημερα της εκκαθαρίσεως αυτου του τοπου απο τα ΚΟΠΡΑΝΑ και τους εισβολείς υπανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δροοοοοοοοοοοοοοοοοοομο ολοι οι λαθροπιθηκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών