Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

"Μαύρο" στο ξύλο έκαναν τον Στρατούλη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός φυσικά καταγγέλει τους.....Χρυσαυγίτες!!!

UPDATE: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει το πόπολο ότι οι δράστες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής επειδή το....παραδέχθηκαν στο Στρατούλη!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ" ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. 
(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φορούσαν φυσικά μαύρες μπλούζες και είχαν τατουάζ τον αγκιλωτό σταυρό.. Αναμένουμε τις αντιδράσεις των δελτίων και των ΜΜΕ για αυτό το θέμα...)

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΠΕΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ....
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
πηγή

14 σχόλια:

  1. Οτι πει ο Συριζα ειναι νόμος.
    Εαν ο Στρατουλης αυριο δηλώσει οτι για το κλούβιο αυγο της κότας της γιαγιας του ευθύνεται η Χρυση Αυγη(περα απο το κλούβιο του κεφαλιου του) ,αυριο θα το κάνουν πρώτη είδηση στα εβραιοκαναλα.
    Στον εβραιοαλφα του Μερντοχ, εχει εδω και πόσες ώρες που επαναλαμβάνουν ξανα και ξανα την "τρομερή" επίθεση που δέχτηκε το ανθρωποειδες αυτο απο ....Χρυσαυγιτες , γιατι το ειπε ο ίδιος, και δεν εχουν βγάλει ουτε μισό δευτερόλεπτο εκπρόσωπο της Χρυσης Αυγης να απαντήσει...

    Φυσικα περιμένουμε το συγκεκριμένο ζητημα να γίνει πρώτο θεμα για μια εβδομάδα απο τα εβραιοκαναλα και να βγαλουν καταδικαστικές δηλώσεις ολο το κομμα των κομμάτων μπορεί να μας πει και την άποψη του μέχρι και η NYtimes , επισης να κληθεί η κομμουνιστοσυμμορια σε πορεία διαμαρτυρίας για τις "άδικες" μάπες στον σύντροφο Στρατουλη...
    Οι βομβες στα γραφεία της Χρυσης Αυγης σε καθημερινή βαση σαφώς και δεν ειναι θεμα για να ασχοληθούν τα εβραιοκαναλα και να βγάλουν καταδικαστικές δηλώσεις τα αποκόμματα του διεθνούς ΙΣΡΑΗΛ.
    Θα έρθει η ώρα σας ρε μιντιακα εβραιοκομμονιστικα ΚΟΠΡΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έλεγε ο Νίκος Μάνεσης παληός κνίτης και απόφοιτος του αμερικανικού κολλεγίου.
      Ο Κοντομηνάς, που είναι χίλιες φορές μεγαλύτερος εγκληματίας απο τον Λαυρεντιάδη, εξακολουθή νε ευρίσκεται εκτός φυλακής χάριν της υποστηρίξεως των παντός είδος ξένων συμφερόντων, τα οποία εξυπηρετεί αποτελεσματικά μέσω των κομμουνιστών δημοσιογράφων του βρωμοκάναλου του.

      Διαγραφή
    2. Στρατουλης σε Μανεση "Η Χρυση αυγη ειναι μια δολοφονική συμμορία δολοφόνων"
      Μανεσης ,επιδεικνύοντας το "μεγαλείο" της ελλαδικής "αντικειμενικής" και καθόλου Σταλινκης δημοσιογραφίας , "Ναι οπως τα λέτε είναι"...
      Τα σχόλια περιττεύουν.

      Διαγραφή
  2. Μάλλων τον αίδειραν τρις αγανακτισμένες γιαγιαδες που πηγαν να δουν μπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε τωρα,και σχεδον καθε μερα να πρεπει να αποδεικνυεις στους ανεγκεφαλους οτι δεν εισαι ελεφαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το διευθαρμένο και χρεοκωπημένο σύστημα θα παίξει τα ρέστα του στον πόλεμο του ενάντια στην Χ.Α.

    "Επίθεση απο τρείς «χρυσαυγίτες» κατήγγειλε ο στρατούλης στα τουρκοκάναλα (μετά απο είκοσι πέντε ολόκληρα λεπτά «ειδήσεων» για το μακελειό στις ΗΠΑ, για να στρέψουν την προσοχή των τηλεθεατών μακρυά απο τα ζητήματα που τους αφορούν) και δήλωσε οτι τον κτύπησαν στο πρόσωπο, αλλα δέν φαινόταν να έχει κανένα μώλωπα (προφανώς πρόκειται για κακοστημένη προβοκάτσια). Εάν ήταν πραγματική επίθεση χρυσαυγιτών θα έπρεπε να του έλειπαν και πολλά δόντια. Ότι κόλπα και να κάνουν κατά της Χ.Α δέν θα τους περάσει, εξ΄άλλου στις προβοκάτσιες την τρομοκρατία και τις δολοφονικές επιθέσεις οι αριστεροί δέν πιάνονται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ...ΕΚΠΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ (κάτ εβραική εντολή....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως μια χαρά τον είδα στο βίντεο όπου κατήγγειλε την "άγρια δολοφονική επίθεση".

    Ούτε μώλωπες, ούτε καν ένα λευκοπλάστ για το θεαθήναι βρε αδερφέ.

    Λαλίστατος, θρασύς και εκνευριστικός ως τυπικός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.

    Εάν όντως είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση από πραγματικούς Χρυσαυγίτες, προφανώς τώρα θα βρισκόταν στην εντατική.

    Λοιπόν, εγώ αύριο θα πάω να δείρω τον Άδωνι Γεωργιάδη και θα του πω ότι είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μετά θα δείρω την Παπαρήγα και θα της πω ότι είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ.

    Μα για πόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ περνάνε τους Έλληνες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο Μέγκα, μετά το σόου Στρατούλη ακολούθησε "ρεπορτάζ" για την λαθρομετανάστευση. Αφού εξήραν τον φράχτη της κυβέρνησης, Αναφέρθηκαν στην "μεγάλη αντιφασιστική πορεία στην Νίκαια" οπου "παρεβρέθη πλήθος κόσμου". Πήραν συνέντευξη απο δύο ΤΣΥΡΙΖαίες βουλευτίνες που συνόδευαν τον θίασο των ΑΝΤΑΡΣΥΟ-πακιστανών, και στο τέλος κατέληξαν οτι "η αστυνομία εμπόδισε την ειρηνική αντιφασιστική πορεία να φθάσει στο τέλος της, λόγω ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ κάποιων Χρυσαυγιτών" Ο δε Άλφα, χθές μίλαγε για τουλάχιστον 4000 άτομα στο "αντιρατσιστικό του Καμίνη"

    ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθαρά Σοβιετικού τύπου προπαγάνδα.

    Πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας.

    "Χιλιάδες αντιρατσιστές" οι 200-300 θλιβεροί ελληνόφωνοι + λαθροβρωμιαρέοι.

    "Κάποιοι Χρυσαυγίτες" οι περίπου 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ στη Νίκαια.

    Ζω για την Ιερή εκείνη μέρα που το Εθνικό Κράτος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα στείλει στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ όλα αυτά τα Σοβιετικά βρωμοκάναλα και τους κωλοδημοσιογράφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάντως είδα την στρατούλα να κάνει δηλώσεις στο μπομπολοκάναλο ατσαλάκωτη γεμάτη νάζι.Συνυπολογίζοντας και την προβοκατόρικη ανακοίνωση της γιάφκας της κουμουνδούρου που παραπέμπει σε μεθοδολογίες καθεστώτων τύπου χότζα και τσαουσέσκου κάνοντας λόγο για "δολοφονική επίθεση",αυτό που έχω να πω είναι πως το κίνημα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλευτεί τα γεγονότα και τις αντιφάσεις συνδυάζοντας εικόνα (ατσαλάκωτης στρατούλας) και λόγων (ανακοίνωση τσυριζα).Και επειδή απο τα τουρκοκάναλα δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό εκτός από λάσπη και εμετό,καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα βιντεάκι που να περιγράφει τα ανωτέρω όπως και την υποκρισία των "δημοκρατικών" δυνάμεων που έσπευσαν ταχέως να καταδικάσουν μια επίθεση που δεν υπήρχαν οχι μόνο χρυσαυγίτες αλλά ούτε καν μάρτυρες σε αντίθεση με την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Ασπροπύργου που κυριολεκτικά δεν ακούστηκε κιχ παρόλο που υπήρχε και επίσημη ανάληψη της ευθύνης.Και να το θυμηθείτε,ένα τέτοιο βιντεάκι θα κάνει θραύση.Επιτέλους το διαδύχτιο είναι το μόνο επικοινωνιακό όπλο που μας έχει απομείνει και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε καταλλήλως και με πολλή περισσότερη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είναι και βλάκες, κάνει που κάνει την προβοκάτσια ο ηλίθιος μετά βγαίνει για δηλώσεις χωρίς να έχει τίποτε χαχαχα.
      Είναι εντελώς ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  10. Ρε μας δουλεύει ο στρατούλης; στο ΟΑΚΑ και στην ΑΕΚ που μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια με την "αναρχία" και τις μύριες διασυνδέσεις με κάθε λογής "καλά" παιδιά;
    Ακόμα θυμάμαι το ξύλο που είχαν ρήξει στον Άγη οι των Εξαρχείων γιατί αν΄τεδραση στο κρέμασμα πολιτικού πανώ σε σχέση με τους ληστές με τα μαύρα (ήταν οι ίδια αυτή ομάδα που είχε σαπίσει στο ξύλο και τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ τότε αλλά και ό Δημητράκης εξ αυτών είχε πιαστεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας).
    Γενικά μιλάμε οτι η εξέδρα κρατάει κατά πολύ απο ανάρχο-αριστερούς, φυσικά υπάρχουν και εθνικιστές αλλά δεν εκδηλώνονται γιατί είναι μειοψηφία... :(
    Λοιπόν εκεί μέσα που τα ξέρω πιστεύω καλά, εκεί βρήκε ο στρατούλης χρυσαυγίτες ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ; πιο γραφικός πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Και να συμπληρώσω!
      ΡΕ στρατούλη βλήτο, στο ΟΑΚΑ όλοι φοράμε μαύρες και κίτρινες μπλούζες με το εθνικιστικό σύμβολο του Δικέφαλου Αετού, βλαμένε!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών