Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προκλήσεις των αλαβανοκατσαπλιάδων...Δηλώνουν τώρα ότι η Κόνιτσα τους ανήκει..

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι προπαγανδιστικές εκπομπές στην αλβανική τηλεόραση, με επιθετικό χαρακτήρα απέναντι στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, Αλβα-νοί δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Top Channel, βρέθηκαν στην Κόνιτσα, κάνοντας αφιέρωμα στον Φαïκ  Κονίτσα, δημοσιογράφο και συγγραφέα του περασμένου αιώνος.

Οι δημοσιογράφοι του αλβανικού σταθμού, επισκέφτηκαν την ακριτική Κόνιτσα, αναζητώντας τα ίχνη της οικογένειας του συγγραφέως. Ο Φαïκ, γόνος οικογένειας μπέηδων επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, διατήρησε το όνομα του τόπου γεννήσεώς του, ως επώνυμο, φαινόμενο συνηθισμένο από τους μεγαλογαιοκτήμονες  επί τουρκοκρατίας. Το προηγούμενο όνομα της οικογένειας, ήταν Σίσκο. Η οικογένεια Σίσκο, επέδειξε ιδιαίτερα σκληρό, στυγνό και ανελέητο πρόσωπο στους ντόπιους πληθυσμούς, στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τον Οθωμανικό ζυγό, τον οποίο υπηρέτησε πιστά.

Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι, στα πλαίσια του αφιερώματος στον συμπατριώτη τους, έφτασαν στο σημείο να......
απευθύνουν έκκληση προς τους Αλβανούς επιχειρηματίες που αγοράζουν ακίνητα στην Αθήνα, να αγοράσουν τα αρχοντικά των Σίσκο στην Κόνιτσα, η οποία -καθώς υποστήριξαν-, έμεινε άδικα εκτός αλβανικής επικράτειας, από τις Μεγάλες Δυνάμεις!.. 

Οι αλβανικές επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος, αυξάνονται διαρκώς, στηριζόμενες στην πέραν κάθε σοβαρότητος αντίληψη, η οποία κυριαρχεί στην αλβανική άρχουσα τάξη, πως τα μέρη όπου έζησαν Αλαβανοί μπέηδες επί τουρκοκρατίας, είναι εδάφη αλβανικά!..

Ένα κατά συνθήκη Έθνος, το οποίο δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να απο-τραπεί η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και σε τελικό στάδιο, η προσάρτησή της στη Μητέρα Ελλάδα, στρέφεται για ακόμη μια φορά, εναντίον του χεριού που το ταΐζει. Από ελληνικής πλευράς, μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση δειλών, όχι μόνο δεν απαντά με το σκληρότερο δυνατό τρόπο στις αλβανικές προκλήσεις, αλλά επιπλέον επιτρέπει στον αλβανικό παράγοντα, να επεκτείνει τις εδαφικές του διεκδικήσεις και την διαστρέβλωση της Ιστορίας, ίσως σε αντάλλαγμα για την θετική απάντηση των Αλβανών για βοήθεια προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών