Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2012

"Ύμνοι" των εβραίων της Ελλάδος για τον Βενιζέλο με αφορμή τον "ανένδοτο" κατά της Χρυσής Αυγής


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Πλήρης επιβεβαίωσις του "Στόχου" στο θέμα Εβραίων - Βενιζέλου - Απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής: Πρώτοι εμείς γράψαμε ότι όλη αυτή η φούρια του χοντρο-Βενιζέλου να βγάλει παράνομη την Χρυσή Αυγή, οφείλεται στην αφόρητη πίεση των Εβραίων που εξοργίστηκαν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, όταν.... ανέφερε μέσα στην Επιτροπή της Βουλής ότι οι 5 πρώτοι στην Λίστα Λαγκάρντ είναι Εβραίοι!..

Για να εξιλεωθεί στους πανίσχυρους Εβραίους γι' αυτή την γκάφα του, ο Βαγγέλας έχει κάνει σκοπό της ζωής του να απαγορευτεί η λειτουργία της Χρυσής Αυγής.

Πρίν από λίγο, το "Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος" (ΚΙΣΕ) χαιρέτισε την πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:ς:

«Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και τις ολοκληρωμένες προτάσεις του για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής, ξενοφοβικής, νεοναζιστικής βίας και την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής ως αντισυνταγματικού μορφώματος, χαιρετίζει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος».

Στην επιστολή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι το Συμβούλιο ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του κ. Βενιζέλου για συντονισμό ενεργειών και ότι τίθεται στη διάθεσή του για κάθε συνεργασία, που θα συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας μας και στη συνειδητοποίηση των κινδύνων που ελλοχεύουν από τη διάδοση των πρακτικών βίας και μίσους που πρεσβεύουν οι νοσταλγοί του Ναζισμού στην Ελλάδα.

«Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερία και του ανθρωπισμού», καταλήγει η επιστολή των εν Ελλάδι Εβραίων.

p.p. - stoxos.gr

3 σχόλια:

  1. ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

    ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟ" στην αρχη των συγκεκριμένων περιγραφων, δεν ειναι τυχαίο, και αυτη η φαρα για οσους δεν γνωριζουν θα πρεπει να μαθουν οτι δεν υπηρξε μια ακομα τυχαια "εθνικοτητα" η ακομα χειροτερα "θρησκευμα" οπως θελουν να μας πείσουν οτι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερία και του ανθρωπισμού», καταλήγει η επιστολή των εν Ελλάδι Εβραίων.


    Οι φονιαδες των Λαων τα ειπαν ολα αυτα;

    Σαγιανιμ!
    Ειστε επικινδυνοι για τη ασφαλεια του Ελληνικου Εθνους.
    Μαζι σας πρεπει ν' ασχοληθουν οι Ελληνες Πατριωτες* της ΕΥΠ.



    Πατρικιος

    * Τους ονομαζω Ελληνες Πατριωτες γιατι ξερω οτι εχετε μολυνει και την ΕΥΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΙΣ και οι ισραηλιτικές κοινότητες Αθηνών, Θεσσαλονίκης,Λαρίσης,Χαλκίδος, Βόλου,Τρικκάλων,Ιωαννίνων και Κερκύρας, που λειτουργούν με την μορφή ΝΠΔΔ, πρέπει να διαλυθούν με άμεση νομοθετική ρύθμιση και να αποδοθούν στο Δημόσιο οι περιουσίες τους. Να επιστραφή επίσης το ποσόν των 10 εκατ. ευρώ που έδοσαν προ διετίας τα καθάρματα του πολιτικού κατεστημένου στην ισραηλινή κοινότητα του Θεσσαλονίκης.
    Ο Βενιζέλος μπορεί να αναφέρθηκε σε 5 Εβραίους, αλλά η λίστα περιλαμβάνει περισσότερα των 80. Λαμβανομένου υπ΄οψιν ότι οι φιλοξενούμενοι Ιουδαίοι στη Χώρα μας ανέρχονται σε 5000, η αναλογία τους στη λίστα αναλογεί με πληθυσμό 500000.

    Επιβάλλεται η σύσταση στους Ισραηλίτες, να μην αναμιγνύονται στις πολιτικές υποθέσεις των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών