Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

Ολοκληρωτικός "πόλεμος" εναντίον των Εθνικιστών...Κράτος και (παρα)κράτος δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μας αφανίσουν...

....να τους ενημερώσει κάποιος όμως ότι η ΘΥΣΙΑ για το Έθνος είναι η δική μας κοσμοθεώρηση και υπέρτατη αξία....

Πριν λίγο γράφαμε για τις "θεσμοθετημένους ρουφιάνους" των ΜΚΟ που θα  ενημερώνουν τους ιθύνοντες για τις "ακροδεξιές" ομάδες στην Ελλάδα.

Προ ημερών το ΣΤΕ ανακοίνωσε ότι είναι νόμιμο να δημιουργηθούν "παρατηρητήρια" καταγραφής "ρατσιστικών εκδηλώσεων" τα οποία θα συστήσει ο Δένδιας.

Συν τοις άλλοις, υπήρξε ήδη προσπάθεια φίμωσης των εθνικιστών του διαδικτύου, ενώ ξεδιάντροπά έγινε γνωστό ότι όποιος "διαδίδει δράσεις της Χρυσής Αυγής" θα.....μπαίνει σε λίστα (ΕΔΩ)

Τώρα έρχεται και το ΠΑΣΟΚ που προσφάτως είπε να κάνει την "επανάστασή" του και να θυμηθεί τη....δημοκρατία, να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό κόμβο στον οποίο οι πολίτες θα ενημερώνουν και θα ενημερώνονται για τη "ρατσιστική" βια των κακών "φασιστών" με τελικό στόχο την....πολιτική εξόντωση του Εθνικιστικού Κινήματος.
(δώστε απάντηση σε όλους στις τηλεφωνικές γραμμές και στα mail...Εμείς το πράξαμε ήδη. Χωρίς ύβρεις..Και μια υπενθύμιση για το που μας οδήγησαν είναι αρκετή)

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι.....
τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία του Κινήματος και η συνεχής κατασυκοφάντηση και προπαγάνδα, με ψέματα και ασάφειες, των ΜΜΕ, οι έχοντες διαβάσει Ιστορία αντιλαμβάνονται ότι το καθεστώς τώρα εξαπολύει τη μεγαλύτερη επίθεσή του.

Το επόμενο στάδιο δεν είναι φυσικά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, αλλά να εξωθήσουν τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος σε πράξεις αντεκδίκησης που θα τους επιτρέψει να βρουν το "πάτημα" που θέλουν για την ηθική και την κοινωνική της εξόντωση.
Σε όλα αυτά το στοιχείο της προβοκάτσιας θα είναι ο πιο ισχυρός τους σύμμαχος, όπως και οι συνεχείς προκλήσεις, μέσω ύβρεων και βιας.

Η Ιστορία έχει δείξει ότι ο "αιώνιος εχθρός" σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν αδυνατεί να ελέγξει τις μάζες και τα εσωτερικά μιας οργάνωσης θα κάνει τα πάντα για την...εξαφανίσει.
Και δεν έχει κανένα ενδοιασμό, γιατί είναι εκ' φύσεως αιμοσταγής.




1 σχόλιο:

  1. Εκεί που την έχουν πατήσει όλοι οι καθεστωτικοί, και ακόμα δεν το έχουν καταλάβει, είναι στο οτι ακόμα και αν πατούσαν ένα κουμπί και εξαφάνιζαν δια παντός την ΧΑ, έχει ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ στην κοινωνία ένα σημαντικό κεφάλαιο στροφής στον εθνικισμό, εχει ΗΔΗ αποδαιμονοποιήσει έννοιες που πριν ακόμη 3 χρόνια θα θεωρούνταν "φασιστικές" και έχει ΗΔΗ ποτίσει πολλή νεολαία με εθνικιστικές ιδέες.

    Είτε εξαφανιστεί η ΧΑ είτε όχι, οι "κύριοι" της διαπλοκής το έχουν χάσει το παιχνίδι. Γιατί όπως είχε πει και ο Ουγκώ, Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Και απ'ότι φαίνεται, η Ιδέα του Ελληνικού Εθνικισμού αρχίζει να ξαναφυτρώνει στις καρδιές των πρώην βολεμένων από την πλαστή ευημερία της μεταπολίτευσης, Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών