Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

"Πνίγεται" η Αθήνα από όπλα και "μαύρο" χρήμα...Ο Δένδιας όμως κυνηγά τους "ρατιστές"!!!

Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικεύονται στα θέματα ένοπλης βίας να εκτιμούν ότι περισσότερα από 70.000 φονικά «εργαλεία» βρίσκονται στα χέρια κακοποιών.
Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου στο Νιουτάουν η ελεύθερη οπλοκατοχή έγινε ξανά… εργαλείο στα χέρια μακελάρη, στην Ελλάδα το καθεστώς χορήγησης άδειας οπλοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρό, με μόλις 3.500 πολίτες να έχουν καταφέρει να πάρουν την προβλεπόμενη άδεια από την Αστυνομία για να φέρουν πιστόλι ή περίστροφο.
Τα περισσότερα από τα όπλα φτάνουν στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, σε.....
κομμάτια ανταλλακτικών, ακόμα και μέσω ταχυδρομείου και συναρμολογούνται από τους χρήστες. Τα ελληνοαλβανικά σύνορα είναι η βασική πύλη εισόδου τους, ενώ «κερκόπορτα» θεωρείται και η νότια Κρήτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιάτσες εμπορίας όπλων που υπήρχαν για πολλά χρόνια στην Ομόνοια έχουν μεταφερθεί τον τελευταίο χρόνο στη δυτική Αττική, όπου διακινείται άφθονο «μαύρο χρήμα». Ως μεγαλέμποροι εμφανίζονται συνήθως άτομα από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Έλληνες και Αλβανοί με εκτός συνόρων διασυνδέσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών