Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Ψέμα θα είναι..Ο στρατός των Σκοπίων είναι επιχορηγούμενος από Τούρκους και Σιωνιστές...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για εμάς όμως οι "σύμμαχοι" και οι Τούρκοι είναι.....φίλοι και υποστήριζουν τα συμφέροντά μας..

 Ο στρατός των Σκοπίων είναι επιχορηγούμενος, και μάλλιστα από τους Τούρκους, ενώ εξακολουθεί να εξαρτάται από τις δωρεές από τους συμμάχους.
Σύμφωνα με.....
  τον στρατιωτικό αναλυτή, Μπλαγκόια Μαρκόφσκι,  οι χορηγήσεις χαμηλής  χρηματοδότησης πληρούν τις ανάγκες για μία περίοδο, αλλά ο σκοπιανός στρατός  έχει ανάγκη από μια ικανή πολιτική για εφοδιασμό όπλων και εξοπλισμού.
Το δημοσίευμα αναφέρεται επικριτικά  στη δωρεά της Τουρκίας προς το στρατό των Σκοπίων, επτά θωρακισμένων αυτοκινήτων αξίας 710 χιλιάδων δολαρίων και επισημαίνει ότι τα περισσότερα εφόδια του στρατού είναι από δωρεές, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους που επικαλείται το σλαβικό δημοσίευμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Ενα ειναι σίγουρο, οτι ακόμα και με τους Τουρκους σε κάποια στιγμη στο απώτερο μελλον ίσως να μπορούσαμε να έρθουμε σε συνεννόηση, αλλα με τους Γυφτοσκοπιανους δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά τέτοια περίπτωση εαν δεν σταματήσουν τις ονειρώξεις περι "Μακεδονιας".

    Ενα τοσο γελοίο ζήτημα ,οπως το οτι ενα ματσο Σλαβοβουλγαοροι αυτοαποκαλούνται ¨"Μακεδονες" και χρίζουν διεθνούς "αναγνώρισης" δεν θα μπορούσε παρα να κρύβει απο πισω του μεθόδευση , οποτε ΣΑΦΩΣ και εχουν Σιωνιστική επιχορήγηση, για να μην αναφέρουμε το εξοργιστικό οτι τους παρέχουμε τον ΛΙΜΕΝΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παίζοντας η Ελλας ,για το ανθελληνικό αυτο γελοίο κρατίδιο στημένο στην ίδια της την ιστορική πλάτη, του επινειου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και οχι των ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ και ενας απο τους πολλους λογους ειναι οτι οι Μακεδονες μιλουσαν την αρχαια Ελληνικη γλωσσα ενω οι γυφτοσκοπιανοι μιλουν την σλαβικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών