Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2012

Οι αντιεξουσιαστές και η "παραμύθα" του ανθρωπισμού...!!

Από όλα φαίνεται ότι έχει ο ... κύκλος των αντιεξουσιαστών στην χώρα μας. Έτσι - χωρίς να μας εκπλήσσει- μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες για τους πληρωμένους δολοφόνους του αντιεξουσιαστικού χώρου, που εκτελούν συμβόλαια θανάτου. 
 
Αναρωτιόμαστε εάν και αυτά είναι στο όνομα του "ανθρωπιστικού" αγώνα των αναρχικών. Και το πιο αστείο είναι ότι ως δικαιολογία για την παρουσία τους στην Κύπρο, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν πήγαν να σκοτώσουν αλλά απλά μετέφεραν κοκαϊνη.
Ο 41χρονος που διέμενε με συγγενείς του στη Ν. Ιωνία είχε κατηγορηθεί.... τρεις φορές στο παρελθόν για διακίνηση κοκαΐνης. Στις δύο πρώτες δεν είχε συγκατηγορούμενο και οι υποθέσεις για τις οποίες είχε βρεθεί κατηγορούμενος θεωρούντο «μικρού βεληνεκούς».
Ωστόσο, στις 17 Ιουλίου, είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα 12 άτομα για την μεταφορά 83,7 κιλών κοκαΐνης από τη Βενεζουέλα, με το ιστιοπλοικό σκάφος «Dodo» που κατέπλευσε στα Σύβοτα της Λευκάδας. Αρχηγός του κυκλώματος φερόταν 28χρονος πολιτικός μηχανικός. Τότε, στη διάρκεια αυτών των ερευνών, η ΕΛ.ΑΣ είχε ανακαλύψει δεκάδες όπλα -ανάμεσά τους και Glock- που χρησιμοποιούσε το ίδιο κύκλωμα. Μέλη της ίδιας σπείρας -όχι όμως ο 41χρονος- είχαν συνδεθεί και με την υπόθεση μεταφοράς εξαρτημάτων υποπολυβόλων μέσω του αεροδρομίου «Ελευθεριος Βενιζελος» -που είχε αποκαλυφθεί τον προηγούμενο Νοέμβριο.
Ο 41χρονος κατηγορούμενος για το «φονικό της Νάπα», είχε μείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης για ένα περίπου χρόνο και απηλλάγη στην δίκη, για τα ναρκωτικά της Λευκάδας, που έγινε σε πρώτο βαθμό. Είχε συνεχείς επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και δήλωνε ότι κατά καιρούς εργαζόταν ως κηπουρός, σερβιτόρος, υπάλληλος σούπερ μάρκετ. Σε πρόσφατη δίκη του είχε υποστηρίξει ότι παρακολουθούσε μαθήματα ανοικτού πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι «δεν ήξερα για κανένα συμβόλαιο θανάτου στην Κύπρο. Εγώ νόμιζα ότι πρόκειται για ναρκωτικά. Μάλιστα είχα πάει στην Κύπρο για δέκα ημέρες, πριν τις εκλογές στην Ελλάδα».
Κατά τα άλλα στις καταλήψεις του αναρχικού χώρου - όπου και διέμενε είς εκ των δραστών - μιλάνε για "ανεξαρτησία" του ανθρώπου και "ελευθερία" την ίδια στιγμή που εμπορεύονται ναρκωτικά. Να τους χαίρονται όσοι τους θεωρούν κατά τα άλλα "επαναστάτες". Απλά πρεζέμποροι!

thermopilai.org

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ . Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών