Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Το εβραϊκό λόμπυ (AJC) έρχεται Ελλάδα για......"επενδύσεις" με την..ευλογία Σαμαρά!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έχει τους λόγους του που ήρθε ο "εκλεκτός" στην Ελλάδα...

Και βέβαια γίνονται επενδύσεις - ξεπούλημα Ελληνικών επιχειρήσεων...Όλες "περιούσιας" χροιάς

Ποιός λέτε να ήταν ο πρώτος πρωθουργός που δηλώσε συμμετοχή στο παγκόσμιο ιουδαϊκό συνέδριο;


Ο Ντέιβιντ Χάρις, επικεφαλής ενός από τα ισχυρότερα εβραϊκά λόμπυ των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλαδα και στη διάρκεια της επίσκεψής του Πέμπτη και Παρασκευή, ο κ. Χάρις θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο, τους υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Παιδείας, με την εβραϊκή κοινότητα και άλλους παράγοντες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Τον σκοπό της επίσκεψής του εξηγεί ο ίδιος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ:
«Εδώ και δεκαετίες η American Jewish Committee πραγματοποιεί επισκέψεις στην Ελλάδα, όπου ....
έχουμε φίλους στην κυβέρνηση, την κοινωνία των πολιτών, την Εκκλησία και φυσικά στην Εβραϊκή Κοινότητα. Πιο πρόσφατα, από τότε που ξεκίνησε η δραματική οικονομική κρίση, ερχόμαστε ακόμα πιο τακτικά. Με την παρουσία μας, θέλουμε να επιδείξουμε την ανησυχία μας και αλληλεγγύη μας. Επίσης, επιδιώκουμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση έπειτα από κάθε επίσκεψη προκειμένου να ενθαρρύνουμε την καλύτερη κατανόηση αλλά και την υποστήριξη για την Ελλάδα, μέσω των γραφείων της AJC στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και αλλού.
Υπάρχουν ευκαιρίες για ακόμη στενότερη συνεργασία σε τομείς όπως είναι η ενέργεια, ο τουρισμός, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, καθώς και η έρευνα και ανάπτυξη είναι σημαντικές» 

1 σχόλιο:

  1. Ο Νταβίντ Χάρρις είναι κατ΄επάγγελμα γενικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα για να υπερασπίζεται τους Εβραίους μετανάστες από Ευρώπη, ήταν περίγελως των Αμερικάνων. Πινακίδες στις πλατείες συχνά ανέγραφαν ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
    Έδοσε ήδη στημένη συνέντευξη στο Αθηναϊκὀ Πρακτορείο ειδήσεων, στο οποίο προσφάτως διορίσθηκε διευθυντής ο κομμουνιστής δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, φίλος του Σαμαρά.
    Τον συνοδεύει ο Άντυ Μανάτος, πράκτορας των Ιουδαίων στο χώρο της Ομογένειας.
    Ο Χάρρις θα επισκευτεί για πολλοστή φορά τα ανδρείκελα του σιωνισμού στην Ελλάδα, Αβραμόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Δένδια,Βενιζέλο, Σαμαρά κλπ.
    Η θεματολογία των συζητήσεων με τους ενταύθα υποτακτικούς των Εβραίων γνωστή. Καταπολέμηση της εθνικής συνειδήσεως και πατριωτικής δράσεως για να μπορέσει να επιβληθεί η παγκόσμια εβραϊκή κυριαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών