Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013

Έχουν ξεφύγει τελείως οι τουρκοπράκτοες στη Θράκη...Έκαναν εκδήλωση για να διαδηλώσουν την Τουρκική τους εθνική συνείδηση!!!

Εκδήλωση του τουρκικού Προξενείου με σαφή μηνύματα τουρκισμού και παρόντες πολλούς «τουρκοπράκτορες» της Θράκης έγινε στην Κομοτηνή.…

Όπως γράφει το ρεπορτάζ του τουρκοπεριοδικού της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (μετάφραση tourkikanea.gr), ο Ιμπραήμ Σερήφ στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους άντρες και γυναίκες του χωριού Λαμπρό, που μόχθησαν για την προετοιμασία της βραδιάς και ανέφερε πως..... το επόμενο έτος η εκδήλωση θα οργανωθεί από τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, που τον ευχαρίστησε από τώρα.

Και πέραν της… πίστης του ότι “η Μητέρα Πατρίδα μας στηρίζει”, είπε ακόμη τα εξής: «Τη συνέχεια και ενότητα κοινοτήτων και εθνών την διασφαλίζουν η θρησκεία, η γλώσσα, η ιστορική συνείδηση, τα ήθη τα έθιμα και οι παραδόσεις. Κάθε κοινότητα και έθνος έχει ένα τρόπο ζωής και στάσης που ορίζεται από τα παραπάνω στοιχεία. Αυτά όλα μαζί λέγονται πολιτισμός .Έθνη που δεν μεταδίδουν στις επόμενες γενιές την κουλτούρα τους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούνε μέσα στο χρόνο. Εμείς πάντα καταβάλλουμε προσπάθεια να κρατήσουμε και να συντηρήσουμε εκδηλώσεις σαν και αυτή που προάγουν την ενότητα και την αλληλεγγύη μας».

Ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γεγίν ανέφερε πως βλέπει μια οργάνωση με υπέροχη ομορφιά που θέλει να την δει και στην Τουρκία, ένα πρόγραμμα που δεν μπόρεσαν να το κάνουν ακόμη στην Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα είπε : “Στην καρδιά μας υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος και ένας ιδιαίτερος σεβασμός για τους ομογενείς της Δυτικής Θράκης και του εξωτερικού… Εγώ ευρισκόμενος εδώ στην Κομοτηνή που υπάγεται στο ελληνικό κράτος μετά από πρόσκληση του συναδέλφου μου, έχω την χαρά και τον ενθουσιασμό να σας απευθύνω τον λόγο… Βλέποντας αυτήν την εικόνα εδώ, καταλαβαίνω πως εσείς μας έχετε ξεπεράσει κατά πολύ. Οι καρδιές μας είναι μαζί με τις καρδιές σας. Εμείς ως Μητέρα Πατρίδα σας αγαπάμε πολύ. Πιστεύω πως κι εσείς μας αγαπάτε πολύ. Η καρδία μας, η θρησκεία μας, το έθνος μας, η γλώσσα μας και πρώτα από όλα η φυλή μας είναι ίδια. Υπάρχουν πολλά σημεία που μας ενώνουν. Δεν είναι μόνο το Ισλάμ και το θέμα της πίστης. Είμαστε και από την ίδια φυλή και ο ίδιο έθνος. Όλοι είμαστε Τούρκοι. Αισθάνομαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ»…

Στην εκδήλωση, πλην του Σερήφ μετείχε ασφαλώς το αφεντικό, τουτέστιν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο μουφτής Ιψάλων Ισμαήλ Γκεγίμ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο βοηθός του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χράλογλου, η διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ, ο πρόεδρος του “Συλλόγου Αποφοίτων Μεντρεσέδων” Ασίμ Τσαβούσογλου και περίπου 2.500 γυναίκες.

Πηγη Προξενείο-Στόπ

1 σχόλιο:

  1. Τα μογγολια αντι να θεωρούν περιορισμένο τον χρονο κατα τον οποίο θα βρίσκονται σε Ευρωαπαικο έδαφος, προβαίνουν και σε "ανοίγματα" στην Ελληνικη θρακη!
    Το ΕΛΕΕΙΝΟ καθεστώς θα ψοφήσει και θα ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ απο την αιθαλομίχλη που τοσα χρόνια και ιδιως εσχάτως μερίμνησε ωστε να πολλαπλασιαστεί και να μας δηλητηριάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών